Astroguidning vecka 13: Är det nu du hittar ditt kall?

En ny månad står för dörren och vi välkomnar vackra april som inleds med en nymåne i Väduren på fredagen. Fundera på vem du är och vad du vill nu och under det kommande halvåret.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 13, 2022

Tiden 28/3 – 3/4

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Under veckan är de personliga planeterna i eldiga Väduren och i nytänkande Vattumannen så det är en härlig extrovert och social energi. Väduren står för nya möjligheter, att ta nya steg i livet och satsa med full fart framåt. Så veckan passar bra för att tänka i nya banor och att ta action.

Dessutom så närmar sig Jupiter, himlens Guru, spirituella Neptunus. Meditera och lyssna till din inre röst. Din intuition är stark under veckorna som kommer. 

 

Måndag 28/3

Venus konjunktion Saturnus 21.30 * Vattumannen

Venus och Saturnus tillsammans bidrar med att du ser lite mer allvarligt på saker och ting nu. Venus styr de sköna konsterna så om du har olika projekt som du vill färdigställa så får du den uthållighet du önskar nu. Denna transit gör att du vill roa dig och njuta av livet, men att du utför dina plikter först och främst. I kärleksrelationer så kan det kännas lite tungt nu, men denna transit är snart över då känns det genast lättare.

 

Tisdag 29/3

Inga transiter

 

Onsdag 30/3

Inga transiter

 

Torsdag 31/3

Inga transiter

 

Fredag 1/4

Nymåne 11:30 * Väduren

Det astrologiska årets första nymåne är här, i Vädurens tecken som står för att förnya dig själv och satsa på din personliga utveckling och på de steg du vill ta framåt i livet. Fundera på vem du är och vad du vill nu och under det kommande halvåret. Det är en perfekt tid att skriva ner dina önskningar nu.

Som jag skrev i ingressen så är intuitionen kraftfull då Jupiter närmar sig Neptunus på himlavalvet. Du kan få en känsla av att du hittar ditt kall nu och vill gå helt nya vägar i livet. Tro på dig själv!

 

Lördag 2/4

Inga transiter

 

Söndag 3/4

Solen konjunktion Merkurius 13* Väduren

Solen, vår livskraft möter kommunikativa Merkurius i Väduren. Detta bidrar till nya tankar och idéer och det kan vara fantastiskt att få bolla med någon så du hör hur du tänker. För nu handlar det om dig och dina nya mål och visioner. Merkurius är budbäraren, så skriv gärna ner fler mål nu om det kommer till dig härliga idéer.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.