Astroguidning vecka 14: Nu är det dags att sätta fart

Under veckan som kommer kan du få briljanta idéer och det passar bra att göra långsiktiga planer då Saturnus bidrar med uthållighet, struktur och planering. Vackra kärleksplaneten Venus går vidare in i Fiskarna och ger fin intuition.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 14, 2022

Tiden 4/4 – 10/4

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Måndag 4/4

Inga transiter

 

Tisdag 5/4

Venus gör entré i Fiskarna

Vackra Venus, kärlekens, fredens och de sköna konsternas planet lämnar nu logiska Vattumannen och går vidare in i drömska, fantasifulla och intuitiva Fiskarna. Det skapar perfekta förutsättningar för skapande av alla slag. För att komma närmare din kärlek och för att lyssna till din intuition. Dock, en liten varning här, Venus förskönar saker och ting och i Fiskarna lever drömmar och illusioner så försök att se människor och det som sker runt omkring ur ett högre perspektiv så du inte senare inser att allt var en illusion. Men som alltid lyssnar du till din intuition så blir allt bra.

Mars konjunktion Saturnus, 22.24* Vattumannen

I dag gör du bäst i att uppvisa tålamod och inte gå i affekt. Det är en spänning mellan Mars aktiva energi och Saturnus som säger ”stanna upp och ta ansvar för saker och ting”. Välj dina strider och agera inte i affekt i dag. Hur gärna du än vill rusa i väg och göra roliga saker så får du vänta tills du är klar med det där du måste göra.  

 

Onsdag 6/4

Inga transiter

 

Torsdag 7/4

Merkurius, Väduren sextil Saturnus, Vattumannen på respektive 22.36*

Denna transit ger en bra energi i att kommunicera om det som är viktigt för dig på längre sikt. Det är perfekt att göra konstruktiva och långsiktiga planer under inflytande av Saturnus. Minns att han är känd att vara den stränga fadern och ger dig energi för att ta ansvar och gå framåt i livet. Detta är en perfekt tid för att skriva olika avtal och kontrakt.  

I dag börjar vi även känna av det stora planetmötet mellan Jupiter och Neptunus på 24* Fiskarna som är exakt den 12/4.

 

Fredag 8/4

Merkurius, Väduren sextil Mars, Vattumannen på 25.11* 

Merkurius och Mars skänker varandra aktiva och härliga energier i nytänkande Vattumannen. Så, nu är det dags att kommunicera och sätta ord på dina planer och också att sätta fart. Saturnus prövade ditt tålamod och nu kan du hasta vidare i livet i betydligt högre hastighet igen.

 

Lördag 9/4

Inga transiter

 

Söndag 10/4

Merkurius 28.30* Väduren kvadratur Pluto, 28.30* Stenbocken

Merkurius möte med Pluto i en kvadratur bidrar med att tankarna blir djupare och mer intensiva. Det ger en känsla av att vilja veta hemligheter och att forska lite djupare i olika ämnen. Det ger en perfekt dag för meditation och reflektion och hinna känna och tänka efter.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.