Astroguidning för vecka 14

Månen befinner sig i Lejonet och det lockar även fram våra kreativa sidor; måla, skriv, sjung och flirta! Visst låter det som en härlig vecka?

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 14, 2020

Tiden 30 mars – 5 april

 

Vi har en spännande vecka med starka planetmöten. Använd dessa underbara energier för att skapa de förändringar du, kanske nödvändigtvis, behöver göra! Drivkraften är hög och det är viktigt att vi känner att vi inte ”sitter fast” för har vi den känslan så tär den på vårt tålamod. Tänk om och gör en annan plan, ta en annan väg så du känner att du får utvecklas och sätta fart med dina visioner!

 

Veckan börjar redan på måndagen den 30 mars med att den energiska, eldiga planeten Mars går in i luftiga Vattumannen. Nya tankar, idéer och visioner kan komma upp under dagen. Du kan känna en stark motivation att gå nya vägar. Dessutom möter Mars Saturnus så använd denna energi till att planera och sätta mål, om du känner att du har kört fast kan det hända att du behöver ta nya steg i en annan riktning.

 

Nästa planetmöte är på fredagen den 3 april då går Venus in i Tvillingarna och Merkurius möter Neptunus. Det skapar fina, lekfulla, kärleksfulla och inspirerande energier. Med Neptunus med på ett hörn lockar det fram en spirituell, filosofisk känsla. Det är en underbar dag att sätta vackra ord på våra känslor, romantiken blomstrar. Månen befinner sig i Lejonet och det lockar även fram våra kreativa sidor; måla, skriv, sjung och flirta! Det är en härlig dag, som att se världen genom rosa solglasögon. Så ha lite koll på mötestider och andra åtagande, det är lätt att missa fakta en dag när vi bara vill sväva runt och vara lyckliga.

 

På lördagen den 4 april så möter Venus Saturnus så nu blir det lite mer ordning och reda igen. Det är en fin dag för kärlek och arbete. Det är även en fin dag att skapa överenskommelser.

 

Söndagen den 5 april är en kraftfull dag astrologiskt, de stora herrarna Jupiter och Pluto möts. Jupiter står för expansion och växande och Pluto står för transformation och förändring. Så detta är verkligen en dag för förändring och transformation, med en känsla av att de förändringar som skett djupt inom dig nu verkligen kan driva dig till utveckling och växande i ditt liv på olika sätt. Sikta mot stjärnorna och tro på dig själv.

 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.