Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 15!

Under påskveckan är vi motiverade att ta oss framåt, men Helena-Magdalena uppmanar oss att tänka igenom våra beslut en extra gång innan vi agerar.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 15, 2020

Tiden 6 april – 12 april

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

På tisdagen den 7 april har vi flera planetmöten; Mars utmanar Uranus, det förstärker känslan av att vilja bryta sig loss och gå nya vägar som vi också kände av under förra veckan, det är viktigt för oss att känna att vi kommer framåt på det sätt som vår motivation längtar efter. Merkurius möter Pluto i en positiv aspekt vilket innebär att vi kan vilja vara spontana, utan att tänka efter först. Så stanna upp och tänk efter en gång till för det finns en tendens att vilja ta den lättaste, snabbaste vägen framåt. Så tänk efter först och därefter gör du de förändringar du längtar efter.

 

Onsdagen den 8 april bjuder på en super-fullmåne i Vågens tecken. Vågen står för harmoni och balans och vid fullmånen är det en fin tid för fullbordan. Nu kan du känna att de förändringar du eftersökt det senaste halvåret för att uppnå större balans i ditt liv äntligen faller på plats. Himlens budbärare Merkurius möter expansiva, visa Jupiter här kan drömmar bli manifesterade. Sätt ord på dina önskningar. Merkurius befinner sig i spirituella, drömska Fiskarna och Jupiter i Stenbocken så det kan vara dags för dig att förverkliga dina drömmar av att arbeta med dina spirituella gåvor. Resor och möten kan leda dig framåt de närmaste veckorna.
Det är även en underbar dag för romantik.

 

På påskafton den 11 april så går Merkurius vidare in i Väduren. Det är en härlig energi och påskafton blir fylld av livliga, intressanta diskussioner. Men tänk på att tänka innan du pratar då orden kan vara väldigt spontana i dag!

 

På påskdagen den 12 april så möts Merkurius och Saturnus, det är en riktigt bra dag för alla sorters samtal för i dag kan vi nå bra överenskommelser av olika slag.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.