Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 16!

Undvik att låta eventuella konflikter växa och bli större. Hitta ett sätt att ta dig framåt på och rikta ditt fokus mot framtiden istället, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 16, 2020

Tiden 13 april – 19 april

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

På tisdagen den 14 april möts Solen och Pluto i en utmanande aspekt, samtidigt som Merkurius möter Uranus, så vi kan vara beredda på plötsliga förändringar i våra dagliga rutiner och på olika överraskningar. Undvik att utmana då det är stor risk för konflikter i dag. Det är en bra dag att tänka utanför boxen och se alternativa lösningar.

 

På onsdagen den 15 april möts Solen och Jupiter i en utmanande aspekt. Så undvik att låta eventuella konflikter växa och bli större. Hitta ett sätt att ta dig framåt på och rikta ditt fokus mot framtiden istället för att stånga huvudet i väggen. Merkurius möter Chiron så det är en bra dag för helande och läkande behandlingar.

 

Under lördagen den 18 april så möts Merkurius och Venus i en fin aspekt och det är en väldigt bra dag för att talas vid med människor vi längtar efter. Kärleken blomstrar! Det blir en bra dag för fina samtal, både i våra privata liv och i våra karriärsliv.

 

På söndagen den 19 april möts Merkurius och Mars och vi längtar efter att få saker och ting gjorda. Motivationen är på topp, idéerna strömmar och samtalen blir kreativa och givande. Se till att få utlopp för denna höga energi annars finns det risk för att tålamodet prövas.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.