Astroguidning vecka 24: Var snäll mot dig själv och låt själen vila

Under veckan som kommer så har vi en härlig fullmåne i Skyttens tecken att se fram emot och planeterna bjuder på lite olika energier. Merkurius sätter full fart in i Tvillingarna och det ger en perfekt tid för sociala tillställningar i veckan. På söndagen så har vi kärlek och romantik i luften så passa på att planera in en härlig middag på tu man hand!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 24, 2022

Tiden 13/6 – 19/6

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Måndag 13/6

Merkurius in i Tvillingarna

Himlens budbärare Merkurius går åter igen in i ett av sina egna tecken, Tvillingarna (Merkurius andra tecken är Jungfrun). Då Merkurius har varit retrograd så ”backade” han in i Oxen, och nu gör han åter inträde i Tvillingarna! Det gör att du kan få en känsla av att något återupprepas som skedde i ditt liv 30/4 – 23/5. För nu återupprepas energierna av den tiden. Vilket också kan väcka upp ämnen som du ägnade dig åt då.

I livliga, kvicka och nyfikna Tvillingarna trivs Merkurius väldigt bra och nu rör han sig väldigt fort efter sin retrograd! Så nu är det full fart framåt! Denna transit skapar en härlig, social, nyfiken och kvicktänkt dig!

 

Tisdag 14/6

Fullmåne i Skytten 23*

I dag är det superfullmåne i Skytten! Så Skyttens energier strömmar rikligt över oss. Det kan ge en längtan efter att resa i väg på en härlig resa, gärna med ett spännande tema. Ämnen som sorterar under skytten är ideologier, livsfilosofier och religion. Att få besöka spännande platser, vi har det även här hemma i Sverige. Du kan känna att du blir mer filosofisk till din läggning och att du söker svar på de stora frågorna i livet! Talet 23 är Lejonets kungliga stjärna och det passar perfekt nu att på Skyttens sätt sikta mot stjärnorna och skapa en vision om ditt liv genom att du lyssnar till ditt högre medvetande i dag!

 

Onsdag 15/6

Inga transiter

 

Torsdag 16/6

Solen, Tvillingarna trigon Saturnus (R), Vattumannen 25*

Denna transit bidrar med att du får saker och ting gjorda. Du blir bra på att hålla den struktur du sätter upp nu och du får mycket gjort utan att stressa upp dig. Det är en tid då du kan få belöningar för ansträngningar du har gjort tidigare. Vilken kan leda till befordran inom ditt arbete. Klappa dig själv på axeln och beröm dig själv för allt du har klarat av!

Solen, Tvillingarna kvadratur Neptunus, Fiskarna 25*

Denna transit säger att du också ska vara snäll mot dig själv, meditera och lyssna till din intuition för den kan skapa en del förvirring och du kan ha en känsla av att du inte är riktigt på topp just nu. Men låt själen vila, sätt på lite vacker musik och låt inspirationen återvända till dig.

 

Fredag 17/6

Inga transiter

 

Lördag 18/6

Venus, Oxen kvadratur Saturnus (R), Vattumannen 25*

Denna transit kan skapa en känsla av disharmoni, kopplat till relationer, inom dig. Du kan känna dig ensam och missförstådd, men minns att det bara är en känsla. Den känslan går snart över igen. Låt den bara passera i lugn och ro.

 

Söndag 19/6

Venus, Oxen sextil Neptunus, Fiskarna 25*

Nu är det kärlek i luften minsann! Denna transit ger en passionerad, romantisk glöd och det är en perfekt dag att gå på dejt om du är singel. Om du lever i en relation så gå på dejt tillsammans och ta tillvara på denna härliga energi!

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.