Astroguidning vecka 42: Fullmåne i Väduren

Vi har en härlig höstvecka framför oss. Merkurius och Jupiter vänder direkt efter sina retrograder, månen strålar med full kraft i Väduren och Mars och Jupiter möts i en härlig trigon!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 42, 2021

Tiden 18/10 – 24/10

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Måndag 18/10

I dag vänder de båda härliga planeterna Merkurius och Jupiter framåt igen efter sina retrograder.

Merkurius är himlens budbärare, kommunikationens planet så nu kan vi förvänta oss en tid med mindre missförstånd, förseningar och tekniska strul. Allt som har med kommunikation att göra flyter nu på smidigt igen! Under denna retrograd ställde Merkurius till det rejält då bland annat Facebook och Instagram låg nere i många timmar. Under retorgraden har det varit värdefullt att samla ihop alla lösa trådar, göra saker och ting klart och nu kan du blicka framåt igen.

Jupiter, himlens Guru och lyckoplanet vänder också framåt nu, på 22* Vattumannen. Äntligen blir det ett härligt flow i livet igen. Solen och Jupiter möttes i en härlig trigon förra veckan och skapade härliga möjligheter och nu kan det vara dags att sikta mot dina drömmar!

 

Tisdag 19/10

Mars, 22*  Vågen, bildar nu en härlig trigon till Jupiter på 22* Vattumannen. Denna härliga energi sker i lufttecknena Vågen och Vattumannen och ger en härlig skjuts som för dig framåt i livet! Motivationen är på topp och så även din förmåga att skapa det du drömmer om! 

 

Onsdag 20/10

I dag har vi en vacker fullmåne i Väduren på 27*. Mars är styrare över denna fullmåne och han är just nu i konjunktion till Solen i Vågen. Mars trivs bra i luftiga Vågen och det är en möjlighet att sätta ord och punkt på det du är klar med i ditt liv. Använd denna veckas härliga energi åt att släppa det gamla och verkligen satsa på det nya! Det är härliga aspekter på himlen nu och retrograderna börjar vända, så nu är det perfekt att sikta framåt, på det nya, på dina visioner!

 

Torsdag 21/10

Inga transiter

 

Fredag 22/10

Mars, 24* Vågen, kvadratur till Pluto, 24* Stenbocken. En kvadratur är en utmanande aspekt och när dessa båda planeter utmanar varandra så uppstår det spänningar. Mars vill framåt och kan ha en driven och aggressiv energi och Pluto styr kontroll och också svartsjuka och djupa känslor. När dessa energier aktiveras så är det bra att inte agera i affekt, att inte försöka kontrollera och styra det som händer eller andra personer. Andas och låt dessa lite tuffare energier passera.  

 

Lördag 23/10

I dag lämnar Solen intellektuella och diplomatiska Vågen och går vidare in i vattentecknet Skorpionen. Nu går vi in i en tid med djupare känslor, starkare intuition och en längtan efter att få fördjupa oss i spännande ämnen som astrologi, psykologi, olika ockulta ämnen och det mediala. Det ger oss perfekta veckor för att komma i kontakt med vårt inre och lyssna till vår intuition.

 

Söndag 24/10

Inga transiter

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.