Astroguidning vecka 47: Nu kommer årets lyckligaste dag

Vi har lämnat den tuffa och turbulenta förmörkelsetiden och välkomnar nu god tur, optimism och flow. Se till att fånga varje minut av denna härliga vecka.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 47, 2022

Tiden 21/11 – 27/11

 

I förra veckan var det underbara transiter och de blir till och med ännu bättre denna vecka för veckan inleds med en underbar trigon mellan Solen och Jupiter! Denna transit står för det man kan kalla årets lyckligaste dag! De strålar tillsammans på respektive 29* i Skorpionen och Fiskarna och det ger en underbar känsla av flow, god tur, kärlek och pengar!

Veckan fortsätter därefter med att Solen går vidare in i Skytten och där bildas en nymåne i Skytten redan andra dagen Solen befinner sig i Skytten. På torsdag vänder lyckoplaneten Jupiter direkt på sista graden i Fiskarna, 29* och han börjar så smått att röra sig framåt igen med sikte på Väduren i slutet på december. Så fånga varje minut av denna underbara vecka!

 

Måndag 21/11

Solen, Skorpionen trigon Jupiter Fiskarna 29*

Merkurius konjunktion Venus, 7* Skytten 

Årets lyckligaste dag, Solen strålar tillsammans med Jupiter i en underbar trigon! Efter en tuff förmörkelsetid så kommer optimismen, flödet, expansionen och den goda turen. De båda planeterna befinner sig i vattentecken, känslornas element. Lyssna till din intuition och skapa en underbar vision för din framtid nu. Passa på att ta de steg framåt i livet som du har längtat efter.

I dag möts himlens budbärare Merkurius och kärleksgudinnan Venus på 7* i Skytten. Det kan ge underbara meddelanden i kärlekens tecken och det passar perfekt att sätta ord på dina känslor på olika sätt. Tala, skriv ett kärleksbrev eller sjung en sång, visa din kärlek. Venus är också Gudinnan för fred, låt oss alla hoppas på att dialog kan bidra till fred nu.

 

Tisdag 22/11

Solen går in i Skytten

Efter flera veckor i djupa, intuitiva Skorpionen så går nu Solen vidare in i det flexibla eldtecknet Skytten, som styrs av lyckoplaneten Jupiter som är extra kraftfull denna vecka! Från att ha blickat inåt och låtit den introverta energin vara aktiv, så blir det nu en mer extrovert tid. Skytten siktar mot stjärnorna och skapar visioner om din livsväg, skriv gärna ner dina mål vid nymånen.

 

Onsdag 23/11

Nymåne i Skytten 1.37*

I dag är det nymåne i Skytten och det är Jupiter som är planethärskare för denna måne! Han visar sina allra bästa sidor hela veckan så låt denna nymåne stå för pånyttfödelse, sikta framåt och lyssna till din intuition så blir du klar över vilken väg som är din att vandra nu.

Spirituella Neptunus är också med i en vacker trigon till nymånen och ger dig en underbar förmåga att drömma om det liv du verkligen önskar! Solen, Månen, Merkurius och Venus befinner sig alla i denna underbara position så det är en underbar nymåne som väntar! Dream Big!

 

Torsdag 24/11

Jupiter direkt 29* i Fiskarna

Jupiter, som på många sätt är huvudpersonen i veckans transiter vänder nu direkt efter att ha varit retrograd sedan 28/7 då han befann sig på 9* i Väduren. I sin retrograda rörelse backade han åter in i Fiskarna och där befinner han sig till den 20/12 då han åter går in i Väduren.

När Jupiter vänder direkt igen i Fiskarna så förstärker han vår andlighet, vår medkänsla och empati. Jupiter i Fiskarna förstärker också fantasin och det kommer gestaltas på olika sätt framåt, i musik, i böcker och inom oss var och en. Nu är det verkligen en fin tid att föreställa oss världen så som vi vill att den ska vara!

 

Fredag 25/11

Inga transiter

 

Lördag 26/11

Inga transiter

 

Söndag 27/11

Inga transiter

 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.