Astroguidning vecka 8: Kärleksenergierna strömmar över oss

Energierna av förra veckans flöde strömmar fortfarande över oss. Jupiter och Uranus bidrar till nya, spännande tankar och ideér och en stark längtan efter frihet.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 8, 2022

Tiden 21/2 – 27/2

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Likaså Venus och Mars underbara kärleksenergier är gynnsamma även under denna vecka då de dansar vidare tillsammans över himlavalvet och möts av spirituella Neptunus i en härlig transit. Mars bildar sextil med Neptunus på onsdagen och Venus gör detsamma på torsdagen, men dessa energier strålar emot oss under hela veckan.

Så passa på att njuta av kärleken, lyssna till din intuition och följ ditt hjärta och de visioner som kommer till dig.

 

Måndag 21/2

Inga transiter

 

 

Tisdag 22/2

Inga transiter

 

 

Onsdag 23/2

Mars, 22* Stenbocken sextil Neptunus 22* Fiskarna

Denna transit är passionerad och spirituell. Kärleken ser spännande, passionerad och mystisk ut. Det är också en underbar transit som kan göra att du hittar din soulmate. Du kan också känna din brinnande passion för att hjälpa människor på olika sätt. Följ ditt hjärta!

 

 

Torsdag 24/2

Venus, 22* Stenbocken sextil Neptunus 22* Fiskarna

Även Venus, tillsammans med Mars, bildar sextil till spirituella, drömska, intuitiva och inspirerande Neptunus. Så även denna transit bidrar med spännande kärleksmöten, sensualitet och intimitet. Kärleksenergierna strömmar över oss så det passar perfekt att gå på dejt då Venus och Mars också bidrar till attraktiv utstrålning.

Venus styr även över skönhet så allt som bidrar med att försköna dig själv och din omgivning passar perfekt nu. Inredning, skönhetsbehandlingar, shopping och att vistas i vackra miljöer passar ihop med denna transit.

 

 

Fredag 25/2

Merkurius, 11* Vattumannen kvadratur Uranus 11* Oxen

Merkurius som styr kommunikation och nyheter och Uranus plötsliga förändringar kan bidra till att du får nyheter som förändrar dina planer. Just det här med plötsliga förändringar har vi ju alla blivit ganska vana vid efter de här åren. Men, se till att vara följsam inför de förändringar som sker. Se också till att ha koll på dina planer och en tydlig struktur så kan du lättare hantera dessa snabba förändringar.

Var noga när du kommunicerar på olika sätt så det inte uppstår missförstånd. Likaså så om dessa förändringar stänger vissa dörrar, så tänk om, du kan få nya spännande idéer nu och nya dörrar kan öppnas.

 

 

Lördag 26/2

Inga transiter

 

 

Söndag 27/2

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.