Helena-Magdalena Astroguidning vecka 12

Försök att hålla nere stress och frustration. Använd denna härliga energi till att vara aktiv - det skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 12, 2020

Tiden 16 – 22 mars

Så här påverkas vi av de olika planeterna

Vet ni? Denna vecka startar våren! Det är vårdagjämning på fredag och vårdagjämningen är alltid när Solen går in i Väduren! Så, välkommen våren och i samband med att solen går in i Väduren startar det nya astrologiska året, då Väduren är det fösta tecknet i zodiaken. Men när veckan börjar är vi kvar i vintern och Solen befinner sig fortfarande i Fiskarna.

Början av veckan är lugn på himlavalvet så det är först på fredagen som vi har lite större astrologiska händelser.

 

På fredagen den 21 mars så möts Solen och Saturnus i en harmonisk aspekt vilket ger oss en fin möjlighet eller överenskommelse karriärmässigt så vi kan fortsätta på det sätt vi önskar. 

Mars och Jupiter möts på himlen, när dessa båda planeter (som båda styr eld-tecken) möts så slår det gnistor, det är full fart framåt och tålamodet är inte det bästa. Försök att hålla nere stress och frustration. Använd denna härliga energi till att vara aktiv! Du kan också få spännande nyheter!
Dessutom så går alltså Solen in i Väduren och våren är här! Nu lämnar vi drömska, konstnärliga Fiskarnas energi och det blir en mer extrovert tid, då vi kan längta mer efter utmaningar och fysisk aktivitet. Så välkomna våren med att ge dig ut och gå, cykla, spring, hoppa eller dansa. För energi lär du ha gott om!

 

På söndag 22 mars sker ännu en planetförflyttning; Saturnus går vidare in i Vattumannen efter att ha varit i Stenbocken ända sen 2017! Saturnus styr Stenbocken så där har han trivts väldigt bra. Nu går han vidare in i Vattumannen och hälsar på (längre fram i år kommer Saturnus vara retrograd och då backar han tillbaks in i Stenbocken en period innan han i december slutligen lämnar Stenbocken för gott denna gång).

Saturnus är den stränga fadern, vår karma och han står för struktur, ordning och reda och nu går han in i Vattumannen som står för uppvaknade, originalitet och till viss del kaos och plötsliga förändringar så detta är en spännande förflyttning på många sätt. Jag ser det som att det kan ge oss alla möjligheten att hitta nya spännande lösningar på gamla, långdragna problem och släppa gamla föreställningar som begränsar oss.

Under denna dag möts även Merkurius och Uranus i en härlig aspekt, så det är en dag för originella idéer och spännande tankar och samtal.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.