Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 13

Du är i en helande process och rikta fokus på din högsta potential, så kan du komma längre i din själsliga utveckling, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 13, 2020

Tiden 23 – 29 mars

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna


Veckan inleds på måndag den 23 med flera spännande planetmöten redan på måndagen. Venus möter Neptunus, det är ett vackert möte och möjlighet till underbar kärlek ligger i luften! Mars möter Pluto dessutom så här kan det vara djupa, passionerade känslor ! Försök att ha koll på dina känslor då de kan vara både impulsiva och spända. Ägna dig gärna åt de sköna konsterna; måla, sjung, dansa eller skriv så du inte blir för hetsig i dagens dramatiska känslor. Att läsa och titta på film är också en underbar sysselsättning idag!

 

På tisdagen 24 har vi nymåne i Väduren. Vid nymåne är det en fantastisk tid att sätta upp nya mål, att så det du längre fram vill skörda. Så, det är en bra dag att starta projekt, att ta initiativ och göra verklighet av dina drömmar och planer. Väduren ger dig mod och handlingskraft, använd den energin!

 

På onsdagen 25 möts Solen och Chiron, du kan känna dig sårbar och det är en fin dag för healing och behandling. Du är i en helande process och rikta fokus på din högsta potential, så kan du komma längre i din själsliga utveckling.

 

På lördagen 28 möts Venus och Jupiter i en positiv aspekt. Romantiken blomstrar. Det är också en underbar dag för kreativa projekt. Undvik att spendera över dina gränser (Jupiter kan få oss att göra det).

 

På söndag den 29 möter Venus Pluto vilket ger oss starka, djupa känslor! Konst och kreativitet är väldigt gynnsamt i dag. Det är en bra dag att skapa de förändringar du önskar i ditt kärleksliv, då ni nu kan nå djupare i era känslor.

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.