Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 18!

Något oväntat kan ske när Merkurius möter Uranus. Helena-Magdalena uppmanar oss då att fokusera på möjligheterna som kan uppstå när något inte blir som vi tänkt.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 18, 2020

Tiden 27 april – 3 maj

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Detta är en väldigt lugn vecka astrologiskt så allt ska flyta på fint.


Måndagen den 27 april går himlens budbärare Merkurius in i Oxen, då lämnar han också eldiga Väduren och det innebär att allt som har med kommunikation att göra blir mer stabilt och praktiskt. En bra tid att få ordning och reda på de idéer du fått den senaste tiden och göra verklighet av dina nya tankar.

 

På tisdagen den 28/5 möter Merkurius Saturnus i en tyngre aspekt och det är en bra dag att ha ett öppet sinne, att ta in nya idéer och att vara flexibel. Om du upplever att någon envist håller kvar vid sina åsikter så är det ingen idé att agera utan det är bättre att släppa det och gå din egen väg istället.

 

Den enda dag på resten av denna vecka som vi har planetaspekter är på fredagen den 1 maj då Merkurius möter rebellen och uppfinnaren Uranus. När Uranus är med på ett hörn kan vi alltid förvänta oss plötsliga skeenden, överraskningar och det oväntade. Försök att fokusera på vilka möjligheter som kan uppenbaras då det kanske inte blir som du tänkt.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.