Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 19!

Vi kan vänta oss en vecka med starka känslor och nya insikter. Ha fokus på de förändringar du önskar göra, skriver Helena-Magdalena.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 19, 2020

Tiden 4 maj – 10 maj

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

Denna vecka ger oss en ny härlig energi, det är vårkänslor, drömmar och kärlek i luften!

 

Måndag 4 maj

Kärleksplaneten Venus i Tvillingarna möter drömska, spirituella Neptunus i Fiskarna vilket ger oss en härlig, romantisk och konstnärlig energi. Venus i Tvillingarna gör oss livliga, nyfikna och sociala och Neptunus i Fiskarna får oss att längta efter att få tona in mer själsligt. Kärleken är lekfull och romantisk. Se till så du inte dagdrömmer dig helt iväg från det verkliga livet. Njut!

 

Tisdag 5 maj

Solen möter Neptunus, Mars möter Pluto och Månens nod går in i Tvillingarna så i dag är det starka planetenergier. Om du drömde dig i väg i Neptunus energi så kommer Solen i dag få dig att se klarare på saker och ting.  Det är en härlig dag och den lämpar sig väldigt bra för samtal och det är en härlig dag som kan komma med förändringar. Undvik att agera impulsivt.

 

Torsdag 7 maj

I dag är det fullmåne i Skorpionen! Det är starka, djupa och passionerade känslor i dag! Merkurius möter både Venus och Neptunus. Merkurius är himlens budbärare så det är en underbar dag att sätta ord på dina känslor; skriv eller prata. Men Skorpionens djup och transformation så kan du bli klar över vad du är beredd att släppa taget om. Ha fokus på de förändringar du önskar göra. Det är en vacker dag att skapa och vara konstnärlig på. Det är mycket kärlek (och passion) i luften!

 

Lördag 9 maj

Merkurius möter Pluto och Mars möter Jupiter. Det är en perfekt dag för projekt och att kommunicera det du önskar och avser att göra! Mars är i farten så tänk på att sakta ner och inte agera för snabbt!

 

Söndag 10 maj

Solen möter Neptunus och Merkurius möter Jupiter i härliga aspekter idag. Merkurius är himlens budbärare och Neptunus är drömmaren och Jupiter himlens Guru så det är en kraftfull dag att lyssna till sitt högre medvetande och sikta högt. Det är en underbar dag för att studera, skapa kreativt och kärlek!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.