Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 21!

Inspirationen är på topp när kärlekens planet möter drömmarnas planet. Passa på och sätt dina nya planer i verket direkt, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 21, 2020

Tiden 18 maj – 24 maj

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Denna vecka går Solen in i Tvillingarna och Merkurius är där sen i förra veckan och nu har vi även en härlig nymåne i Tvillingarna. Tvillingarnas energi är lekfull, nyfiken och intellektuell. Jag brukar alltid säga, med kärlek i rösten, att Tvillingarna har tusen frågor, samtidigt och om allt. Då skrattar de härliga, livliga Tvillingarna och nickar glatt igenkännande. Så nu skapas en tid med nätverkande, socialt umgänge och mängder av idéer. Då förstår ni lite av den energi vi har nu. Så nu kan vi känna att Oxens lugna energier som vi haft under några veckor ger vika och energin blir högre. En härlig vårvecka med andra ord!

 

Onsdag den 20 maj

Solen går in i Tvillingarna och Venus möter Neptunus. Solen i Tvillingarna har jag skrivit om i inledning och tillsammans med den härliga energin möter Venus, kärlekens planet Neptunus, drömmarnas planet. Så i dag är det många härliga idéer och även mycket inspiration och härliga drömmar. Det kan ge en känsla av att inte riktigt kunna skilja på dröm och verklighet dock, så du kan känna dig lite förvirrad. Försök att se saker och ting från den mer praktiska sidan.

 

Fredag 22 maj

I dag händer mycket på stjärnhimlen. Vi har nymåne i Tvillingarna, så det är en perfekt tid att sätta nya planer i verket och att skapa nya mål, gärna som har med kommunikation och skrivande att göra. Merkurius möter även Venus så allt som har med de olika konstformerna att göra är extra gynnsamt. Merkurius möter även Neptunus så dröm dig inte bara bort utan tänk att dina drömmar ska bli verklighet. Även om du fortfarande kan känna dig lite förvirrad (Neptunus skapar den energin) så försök att fokusera på det som är verkligt och sant och låt Neptunus inspirera dig till att förverkliga dina drömmar. Du kan!

Solen möter Saturnus på ett fint sätt så det ger dig struktur och uthållighet, så sätt dina nya planer i verket direkt. Detta är en sund aspekt som också kan hjälpa dig att se över saker och ting på ett realistiskt sätt ändå.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.