Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 22!

Ta hand om dig själv och var uppmärksam på din hälsa när Solen möter Chiron, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 22, 2020

Tiden 25 maj – 31 maj

Så här påverkas vi av de olika planeterna

Även denna vecka är lite lugnare på stjärnhimlen, men det är Merkurius och Mars som är aktiva tillsammans med Uranus och Jupiter så visst händer det ändå en hel del.

 

Måndag 25 maj

Mars möter både Chiron och Uranus i dag. I mötet med Chiron (the wounded healer) så är det en bra dag för att ta tag i sin hälsa, kanske behöver du boka tid för att ta tag i något som behöver läkas? När Mars möter Uranus så handlar det ofta om goda nyheter, om positiva överraskningar och dagen ger oss en härlig, spontan energi.

 

Onsdag 27 maj

Merkurius utmanar Jupiter så se upp med missförstånd och var noga i din kommunikation. Tänk efter vad du säger och skriver för det kan lätt blossa upp om det blir feltolkat. Det kan hända att en resplan du gjort kommer förändras.

 

Torsdag 28 maj

Nu går livliga Merkurius vidare in i lugna, känsliga Kräftan och det är en mer introvert tid (9 veckor framåt), vilket gör att allt som har med din kommunikation att göra blir mer insiktsfull och lite djupare. 

 

Fredag 29 maj

Solen möter både Chiron och Uranus. När Solen möter Chiron riktas din uppmärksamhet på det som har med hälsa att göra, du kan vilja ta hand om din hälsa på ett annat sätt eller boka tid hos en terapeut eller liknande. Du känner också en vilja att hjälpa andra att helas och läkas.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.