Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 23!

Det är lätt att vi är hetsiga i humöret den här veckan, skriver Helena-Magdalena. Ta det lugnt och tänk efter både en och två gånger för att undvika konflikter.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 23, 2020

Tiden 1 - 7 juni

Så här påverkas vi av de olika planeterna


Veckan fortsätter med Solen i kvicka, nyfikna Tvillingarna. Tvillingarna tillhör elementet luft och energin är intellektuell och mental, som att man ”tänker tusen tankar, hela tiden”. Början av veckan är lugn på stjärnhimlen det är först på onsdagen som det skapas aspekter mellan planeterna.

Flera av aspekterna denna vecka tyder på att vi kan vara hetsiga i vårt humör, skapa konflikter och hävda vår rätt i argumentationer. Det är av yttersta vikt att vi faktiskt vet vad vi pratar om, att vi tar reda på fakta först.

 

Onsdag den 3 juni

Solen bildar konjunktion till Venus och Venus utmanar även Mars i denna konstellation. Med både Solen och Mars inblandade (planeter som styr eldtecknen Lejonet och Väduren) så kan det vara bra för oss att tänka efter före. Det är stark handlingskraft och hett temperament som kan få oss att fatta beslut utan att faktiskt ta reda på fakta först. Så, andas först, tänk efter och sen kan du agera. Undvik att argumentera. Månen befinner sig i Skorpionen så vi kan såra varandra på ett djupare plan. Så ta det lugnt!

 

Fredag 5 juni

I dag är det fullmåne i Skytten med delvis månförmörkelse. Fundera på vad du startat för ca 6 månader sen, då det var nymåne i Skytten för nu kan det bli fullbordat. Merkurius möter Uranus i en positiv aspekt. Var noga med att du har rätt information vid beslutsfattande. När Uranus är med på ett hörn så kan det vara bra att vara beredd på överraskningar.

 

Söndag 7 juni

Solen möter Mars i en utmanande aspekt. Så, återigen, se till så du tar reda på fakta innan du argumenterar. Du kan ha för bråttom och dessutom kan det uppstå konflikter. I bland får man bara landa i att vi inte behöver ha samma åsikter. Det är ok ändå.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.