Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 24!

Passa på och njut, för den här veckan blir lugn med romantiska och inspirerande inslag, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 24, 2020

Tiden 8 – 14 juni

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Denna veckan är lite lugnare än förra veckan, med en mer drömsk och romantisk touch. Det är lite lugnare på stjärnhimlen och vi kan njuta av att inspireras av sommarens ljus och värme.

 

Måndag 8 juni

Merkurius bildar aspekt till Venus och det är en bra dag för att ha givande samtal, på alla plan. En påminnelse här är att det fortfarande är viktigt att du tar reda på fakta så du verkligen vet vilket ben du ska stå på. Det är en bra dag för överenskommelser i affärer och på arbetet.

 

Torsdag 11 juni  

I dag möts Solen och Neptunus och Venus möter Uranus. Det är en fin dag. Neptunus kan göra oss drömska och inspirerande. Det är en underbar dag för dagdrömmar. Venus utmanar Uranus och vill skapa mer balans och förutsägbarhet. Det är en fin dag för inspiration och för kärlek!

 

Lördag 13 juni

Mars möter drömska Neptunus. Det skapar kreativitet i skapande. Kärleken ser fin ut. Minns att alltid när Mars är med på ett hörn så ska vi inte ha för bråttom och vara för hetsiga. Han eldar upp vår motivation och vi får se upp så den inte går över i frustration. Få utlopp i din kraft genom att vara kreativ och aktiv.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.