Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 26!

Det blir en lugn start på veckan men till helgen gäller det att hålla i sig, för då går Mars in i Väduren!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!  

Vecka 26, 2020

Tiden 22 – 28 juni

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Efter förra veckans härliga händelser med sommarsolstånd, midsommar, Solens inträde i Kräftan och med solförmörkelse i Kräftan så kan vi denna vecka se fram emot en lugnare vecka på stjärnhimlen. När det är lugnare på stjärnhimlen så flyter allting på som vanligt. När planeterna bildar aspekter så skapas det olika energi, influenser och tendenser.

Veckan börjar i lugn och ro så det är först framemot helgen som planeterna bidrar med sin energi igen.

 

Fredag 26 juni

Solen och Venus möts i en gynnsam aspekt. Det är kärlek i luften! Det är en härlig dag för att samtala och göra överenskommelser av olika slag. Det är också en härlig dag för skapande då Venus styr de sköna konsterna.

 

Söndag 28 juni

Mars går in i Väduren, det är tecknet som Mars härskar över! Så han blir på hemmaplan till i slutet av året. Det innebär att den andra halvan av året blir mer dynamiskt och handlingskraftigt. Mars står för motivation och drivkraft och hemma i sitt eget tecken blir han kraftfull! Mars manar alltid till handling och fort ska det gå, så det är av största vikt att inte vara för impulsiv. Uttrycket ”sov på saken” är väldigt bra att minnas under resten av 2020. Agera inte i affekt, utan låt saker och ting bero lite så du hinner lugna ner Mars häftiga temperament.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.