Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 27!

Var beredd, för den här veckan kan bjuda på en del överraskande förändringar, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 27, 2020

Tiden 29 juni – 5 juli

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Nu har vi ännu en underbar sommarvecka att se fram emot. Med flera av våra planeter i retrograd rörelse så är det en väldigt fin tid för reflektion och introspektion.

 

Tisdag 30 juni

I dag möter Merkurius retrograd Uranus i en positiv och spännande aspekt. Det kan ge dig intressanta tankar och lösningar. Med Merkurius i retrograd så är det bra att samla ihop alla pusselbitar och då kan även de briljanta idéerna komma. Det är också en dag som kan komma med plötsliga överraskningar.

Jupiter och Pluto möts ännu en gång, vilket sker vid flera tillfällen under 2020. Det innebär att vi kan se en utveckling som liknar den i början av april. Med Merkurius och Uranus med på ett hörn så kan det komma plötsliga nyheter som väcker starka känslor.

 

Onsdag 1 juli

Solen möter Merkurius retrograd och Solen möter även Uranus i en positiv aspekt. Så även i dag kan saker och ting överraska oss och vi kanske behöver tänka om på något sätt. När Uranus är med kan saker och ting ske väldigt snabbt och oförutsägbart. Så var beredd.

 

Söndag den 5 juli

I dag har vi fullmåne i Stenbocken, det är dessutom förmörkelse. Vid förmörkelserna kan vi förvänta oss förändringar av olika slag. Vid fullmåne fullbordas saker och ting som startade ca 6 månader tidigare. Så nu kan vi känna att vi är färdiga med något som startades i vintras. Fundera på vad du är färdig med och vill släppa taget om. 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.