Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 28!

Det blir en lugn vecka då flera planeter fortfarande går retrograd. Det är en bra tid för reflektion och att ta hand om sig själv lite extra.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 28, 2020

Tiden 6 juli – 12 juli

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Denna sommarvecka är lugn på planethimlen. Vi har fortfarande flera av planeterna retrograd. Vid retrograderna är energin lugnare och vi mår bra av att reflektera och samla ihop oss. Merkurius är dessutom fortfarande retrograd så var noga med allt som har med kommunikation att göra, det blir lätt missförstånd, mail kan komma på villovägar, resor kan krångla med mera. Så var extra noggrann med allt. Vi har dessutom Solen i vattentecknet (känslotecknet) Kräftan så det är en fin tid att ta hand om dig själv. Ägna dig gärna åt meditation, yoga, mindfulness och att bara vara.

 

Onsdag 8 juli

Merkurius retrograd utmanar Mars vilket kan skapa frustration om saker och ting känns som att de står för stilla. Så undvik att försöka driva på saker och ting för snabbt. Tålamodet är inte det bästa och det är lätt att agera på impuls. Andas och räkna till tio eller sov på saken så klarnar det.

 

Söndag 12

Merkurius går åter igen i direkt rörelse. När Merkurius sätter fart framåt så blir allt som har med kommunikation att göra mindre krångligt. Missförstånd kan rätas ut och saker och ting faller på plats igen. Med Merkurius retrograd i Kräftan så kan du nu också gjort djupare insikter om dig själv och din bakgrund. Nu blir det lättare att komma framåt igen.

Solen i Kräftan möter Neptunus i Fiskarna i en vacker trigon. Det förstärker fantasin och intuitionen och det är en härlig dag att inspireras och att vara skapande.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.