Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 29!

När Solen möter Pluto är det en bra tid för förändring, även om det kan kännas tufft känslomässigt. Bestäm hur du vill att det ska vara, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 29, 2020

Tiden 13 juli - 19 juli

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Ännu en sommarvecka väntar oss och vi kan gärna fortsätta ägna oss åt att vara lata på en strand och reflektera över livets skeenden. Det passar perfekt med så många planeter retrograda och Solen i Kräftan. Så meditera, yoga, bada och njut av stillheten!

Observera att när jag skriver astroguidning så har många aspekter större effekt på våra liv än bara den dag jag skriver om. När de yttre planeterna Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus och Pluto är med så kan den inverkan som skapas gälla över en längre tid.

 

Måndag 13 juli

Mars möter Chiron och det kan motivera oss till att ta tag i vår hälsa och förändra våra vanor. Gör en plan för hur du vill förbättra ditt helande, läkande och din hälsa. Mars är hetsig och så kan även vi bli, så gasa inte på för snabbt i olika situationer och framförallt inte i bilen. Se upp med vad du säger för överilade ord kan såra.

 

Tisdag 14 juli

Solen och Jupiter möts i en opposition. Det kan utmana dig till att fatta beslut. Försök se över dina lösningar. Dom finns där, även om du kan känna dig lite motarbetad.

 

Onsdag 15 juli

Solen och Pluto möts i en opposition, det är en bra tid för att skapa förändring, även om det kan kännas känslomässigt jobbigt. I går möttes Solen och Jupiter och det är liknande tema. Det handlar om att skapa förändringar, med en känsla av att vara medveten om att vi kan känna att vi har kört fast och står i lite låst läge. När en dörr stängs så öppnas en annan. Bestäm hur du vill att det ska vara.

 

Torsdag 16 juli

Mars utmanar återigen Uranus. Det gör att vi kan förvänta oss det oväntade! Med Uranus skapas ofta av kaos och den eldiga planeten Mars eldar på detta. Så det kännas som lite shaky-ground när Mars och Uranus bildar aspekt till varandra, då går det snabbt och det är oftast oförutsägbart och oväntat. Så var beredd på en dag när du snabbt kan behöva ändra dina planer.

 

Resten av veckan är lugn!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.