Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 30!

Vi har en underbar vecka att se fram emot med härliga energier och kanske till och med spännande nyheter!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 30, 2020

Tiden 20 juli – 26 juli

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Nu har vi ännu en underbar sommarvecka att se fram emot! Denna vecka skiftar energin, Solen går in i eldiga, aktiva, kreativa Lejonet på onsdagen den 22 juli. Så nu kan vi längta efter att roa oss mer, vara mer extroverta, resa runt och ha roligt!

 

Måndag 20 juli

Måndagen börjar med en nymåne precis i brytpunkten mellan Kräftan och Lejonet. Vid nymånen är det alltid bra att sätta nya frön, plantera, skapa nya projekt och sikta på det man vill ska växa och gro. Då Lejonet också är med så kan det även handla om kreativa projekt.

Solen möter även Saturnus i opposition, vilket kan göra att vi möter motstånd eller att saker och ting kan ta tid. Om du däremot märker att din väg inte är framkomlig så försök hitta nya möjligheter istället.

 

Tisdag 21 juli

I dag möter Merkurius Chiron i Väduren i en inte alltför positiv aspekt. Det blir lätt missförstånd nu så var väldigt noga med allt som har med kommunikation att göra. Det kan vara bra att tänka på att en människa hör det du säger, men den hör inte hur du tänker.

 

Onsdag 22 juli

I dag går Solen in i Lejonet, samtidigt som Merkurius möter Uranus. Det ger oss en härlig, utåtriktad energi, med glöd och värme! Det är en härlig dag för att uttrycka sig själv, sin längtan och drivkraft! Med Uranus kan vi alltid förvänta oss det oväntade, så det kan komma spännande nyheter till dig.  

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.