Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 31!

Måla, skriv, sjung och dansa - ditt inre längtar efter utveckling! Denna vecka kan även leda till spirituella insikter, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 31, 2020

Tiden 27 juli – 2 augusti

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Vissa veckor är det lite lugnare på stjärnhimlen och vissa veckor är det många planetmöten. Detta är en spännande vecka astrologiskt, med många planetmöten! Denna vecka möter himlens budbärare både Jupiter, vår guru, och även Neptunus, vår spirituella planet. Dessutom så möts Jupiter och Neptunus i en harmonisk aspekt. Så denna vecka kan ge oss spirituella insikter, meditera gärna och skriv ner dina drömmar. Du kan få viktiga insikter. Din inre mystiker längtar efter utveckling.

 

Måndag 27 juli

I dag möts just Jupiter och Neptunus, men även Merkurius och Mars och Venus och Neptunus. Romantiken blomstrar och det är en känsla av mystik och spiritualitet omkring oss. Det är en underbar dag för meditation, en skogspromenad eller att sitta och blicka ut över vattnet och låta dig komma i kontakt med din inre guidning. Det är även en fin dag för skapande; att måla, skriva, sjunga och dansa. Mars kan hetsa upp humöret så låt dig inte provoceras.

 

Torsdag 30 juli

I dag möter Merkurius både Jupiter och Neptunus vilket kan göra att du kan längta efter att vilja ta en road-trip för att se och uppleva nya miljöer. Det är möjligt att du tänker om och ändrar ett beslut som du fattat. Hitta ditt inre ljus och din guidning, så får du svar!

 

Fredag 31 juli

I dag lyser Solen upp Chiron ”the wounded healer” så det är en fin dag för helande och läkande. Det kan vara bra att boka ett möte med någon som kan hjälpa dig att må bättre. Venus möter Pluto och även här handlar det om att transformeras, terapi av olika slag kan vara till stor hjälp för din transformation.

 

Lördag 1 augusti

Merkurius utmanar Pluto, det kan ge djupa, intensiva samtal som är utvecklande. Du kan komma fram till att det är beslut som du vill ändra, det är ofta resultatet vid oppositioner när planeterna är mitt emot varandra på himlen, vi tänker om helt enkelt.

 

Söndag 2 augusti

I dag möts Solen och Uranus i en spänd aspekt, samtidigt som Merkurius möter Venus. Som alltid när Uranus är med på ett hörn så får vi vara beredda på att saker kan ändras hastigt, så var flexibel. Det kan till exempel ske något som gör att du får ändra dagens planer eller rutiner. Det är också en spännande dag då vi kan ha intressanta samtal.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.