Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 50!

I mitten på veckan kan vi vänta oss lite extra kärlek och passionen i luften med djupa och starka känslor iblandade. Passa på att skapa förändringar du har förberett på ett bra sätt.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 50, 2020

Tiden 7/12 – 13/12

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Vi befinner oss i den mysiga adventstiden och jag önskar att du har det bra, trots den annorlunda tid vi lever i. Vi befinner oss nu i förmörkelsetid (med fullmånen med månförmörkelse i Tvillingarna den 30/11 och nymåne med solförmörkelse i Skytten den 14/12). Vi närmar oss det enorma skifte som sker i samband med vintersolståndet den 21/12. Du kan läsa mer på min blogg om de stora astrologiska händelserna som världens astrologer har i fokus nu.

I alla fall, under denna vecka så är det lite lugnare då det inte sker så många transiter. Men här kan du läsa hur veckan ser ut:

 

Måndag 7/12

Inga transiter

 

Tisdag 8/12

Inga transiter

 

Onsdag 9/12

Idag möts Solen i Skytten och Neptunus i Fiskarna i en utmanande kvadratur. Så idag bör vi vara på det klara med att se verkligheten och sanningen så som det verkligen ser ut för Neptunus kan få oss att vilja se världen genom ett drömskt skimmer och vi kan lura oss själva. Vi kan även uppleva att saker och ting som förvirrande, att vi inte riktigt förstår eller får klarhet och det blir lätt missförstånd. Så, se igenom illusionerna!

Torsdag 10/12

Idag möts Venus i Sorpionen och Pluto i Stenbocken i en vacker sextil! Så i dag är det lite extra kärlek och passion i luften, känslorna är djupa och starka! Det är en bra dag för att skapa förändringar som du har förberett på ett bra sätt nu.

 

Fredag 11/12

Idag bildar Solen i Skytten en positiv trigon till Mars i Väduren, det skapar verkligen möjlighet till att ta nya initiativ och att driva på dina olika projekt! Energin flödar!

 

Lördag 12/12

Inga transiter

 

Söndag 13/12

Merkurius i Skytten utmanar Neptunus i Fiskarna i en kvadratur i dag. Så i dag är det viktigt att ha koll på detaljer, framförallt i allt som rör kommunikation. Se upp för missförstånd, det är lätt att saker och ting trasslar till sig i det du hör och säger. Se sanningen så som den verkligen är!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.