Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 7!

Denna vecka är lite lugnare astrologiskt, några möten mellan planeterna sker, men inte så många.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 7, 2020

Tiden 10 februari – 16 februari


Så här påverkas vi av de olika planeterna


Måndag den 10 februari möter Venus Chiron i Väduren. Det är en fin tid för helande, läkande och för att skapa harmoni. Venus möter även rebelliske Uranus vilket, som alltid när Uranus är med på ett hörn, kan skapa överraskningar på olika sätt. Agera inte i affekt utan var medveten om att dina känslor kan få dig att vilja vara självständig nu och kanske bara gå din egen väg. Du är självständig och originell men fatta inga förhastade beslut just nu. Månen är i Jungfrun vilket gör att du kan ställa (för) höga krav på dig själv och andra, så som sagt, låt saker och ting få lägga sig.

 

Tisdagen och onsdagen är mer stillsamma, Månen går vidare in i Vågen och det är en fin aspekt efter måndagens händelser. Nu kan vi förvänta oss att balansen och harmonin återkommer.

 

Torsdag den 13 februari möter Solen Pluto i en positiv aspekt, så detta är en gynnsam dag att skapa förändringar av olika slag. Pluto står alltid för transformation, att ömsa skinn, att släppa det gamla bakom sig.

 

Fredagen den 14 har vi Månen i Skorpionen, starka, djupa känslor. En fin dag för reflektion och bearbetning. Kanske passar du även på att göra dig av med saker du inte längre behöver.

 

Lördag den 15 februari möts Solen och Saturnus i en fin aspekt. Det är en bra dag för att få ordning på saker och ting, att skapa strukturer, nya planer och nya vanor. Månen är kvar i Skorpionen så vi känner oss kraftfulla och passionerade!

 

Söndag 16 februari går Månen vidare in i Skytten, efter de senaste dagarnas utrensning är det dags att sikta mot stjärnorna igen!

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.