Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 17!

Nu längtar vi efter att få saker och ting gjorda. Inspirationen är på topp och vi vill försköna världen, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 17, 2020

Tiden 20 – 26 april

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

På måndagen den 20 april går Solen in i Oxen vilket ger oss fyra veckor med lugnare, mer introvert energi. Solen i Oxen ger oss också en känsla för skönhet och praktisk förmåga, att skapa en härlig sensuell stämning för kommande veckor är perfekt!

 

På tisdagen den 21 april möts Solen och Saturnus det bidrar till en känsla att vi vill få saker och ting gjorda. Saturnus symboliserar den stränga fadern som gör att vi vill ha struktur och ordning och reda. Så här lägger vi manken till och visar vad vi kan. Det kan också bli ett samtal med en överordnad eller med någon du samarbetar med. Det är en bra dag för överenskommelser av olika slag men det kan krävas tålamod så vi inte blir frustrerade om någon har en annan uppfattning än vi själva.

 

På onsdagen den 22 april möts Merkurius och Neptunus i en fin aspekt. Fantasi, inspiration och kommunikation är på topp. Det skapas en romantisk stämning runt oss alla. Vi kan längta efter att skriva, sjunga, måla och försköna världen.

 

Nymånen i Oxen lyser upp torsdagen den 23 april och vid nymånen är det alltid gynnsamt att starta nya projekt gällande allt som vi vill ska växa. Nya, praktiska mål är gynnsamma i dag för vi har en sund verklighetsuppfattning och kan satsa nytt på ett klokt sätt.

 

Lördagen den 25 april präglas av att Merkurius och Pluto möts, samtidigt som Pluto går i retrograd (retrograd innebär att Solen snurrar fortare så det ser ut som planeten som är i retrograd går baklänges). Det innebär att kvicka kommunikatören Merkurius kan få oss att uttrycka oss på ett överilat sätt, vi får vakta våra tungor så vi inte startar i gång en konflikt som blir lång och segdragen. Ibland är det bättre att bara släppa taget och inte argumentera vidare.

 

Vi kan längta efter förändring och kan få härliga idéer ur djupet av oss själva, vi ska undvika att vara för impulsiva och sova på saken. Vi har den tid vi behöver och behöver inte stressa fram något.

 

Söndagen den 26 april är en sprakande, spännande dag astrologiskt då Solen och Uranus möts och detta sker samtidigt som Merkurius och Jupiter bildar en spänd aspekt. I dag kan vi förvänta oss det oväntade! Lite med en känsla av att vad som helst kan hända. Det är viktigt att vi har koll på vad vi säger och menar då det är lätt att skapa missförstånd.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.