Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 28!

Njut av en vecka fylld av djupa känslor, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning. Kreativiteten flödar så det är en underbar tid för skapande, påbörja gärna ett nytt projekt.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 28, 2021

Tiden 12/7 – 18/7

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Denna vecka startar med ett flertal härliga transiter och avslutas med en lite tuffare transit. Solen befinner sig i Kräftan och det är en fin tid för meditation, reflektion och att förstärka din intuition. Merkurius och Jupiter ger härliga nya idéer och tankar. Venus och Mars i Lejonet bjuder på kärleksfulla och lekfulla energier och Solen och Neptunus bidrar med en djupare inspiration över livets alla möjligheter. I slutet av veckan skapas en opposition mellan Solen och Pluto och den transiten hjälper dig att förändras i djupet av dig själv. Så njut av en vecka fylld av djupa känslor.

Måndag 12/7

I dag möts himlens budbärare Merkurius, på 1* i Kräftan, och lyckoplaneten Jupiter, 1* i Fiskarna, i en härlig trigon. Detta är en underbar och väldigt positiv transit så denna dag är fantastisk för stora planer, tankar och idéer. I inspirerande Fiskarna och Kräftan så är det lätt att drömma stora drömmar och verkligen känna en härlig optimism att du kan lyckas med det du önskar. Det ger även en härlig energi för att planera längre resor till avlägsna platser du alltid drömt om att besöka. Det kan också ge dig en längtan efter att studera och lära dig mer.

 

Tisdag 13/7

Tjoohoo – i dag möts himlens kärlekspar Venus och Mars på 20* i härliga godhjärtade Lejonet! Nu ökar din karisma och din längtan efter kärlek och passion gör sig gällande. Det sprakar i luften omkring dig och Amor är ute med sin pilbåge. I redan existerande relationer glöder det hetare och relationen intensifieras. Kreativiteten flödar så det är en underbar energi att skapa, gärna nya projekt.

 

Onsdag 14/7

Inga transiter

 

Torsdag 15/7

I dag bildas ytterligare en härlig transit på planethimlen när Solen på 23* Kräftan bildar en vacker trigon till Neptunus på 23* i Fiskarna. Det är en gynnsam transit som gör dig mer känslosam och som gör att du vill visa att du bryr dig om dina nära och kära. Även denna dag ger inspiration åt dina drömmar och det är en perfekt dag för dig att ägna dig åt att skriva en vision om ditt liv. Det är ditt känslomässiga engagemang som driver dig framåt, gärna tillsammans med din soultribe där ni engagerar i er ämnen som berör och är viktiga.

 

Fredag 16/7

Inga transiter

 

Lördag 17/7

I dag möts Solen. på 26* i Kräftan. och Pluto, på 26* i Stenbocken, i en opposition. Detta är en djupgående känslomässig transit och du kan uppleva den som utmanande på olika sätt, men minns att Pluto står för transformation, att kunna förändra det som känns svårt och utmanande. När det gäller just oppositioner, vilket innebär att planeterna befinner sig mittemot varandra på planethimlen, så skapas det en möjlighet att tänka om på något sätt. Om du känner att du håller fast i beteenden som uppstår ur att det är svårt för dig att hantera dina känslor så prova att tänka om, att förändra ditt beteende och dina förväntningar. För denna transit kan göra att du triggas i att vara destruktiv, att hålla fast i något som inte längre fungerar och som inte är bra för dig. Träna på att tänka i nya banor och agera på nya sätt, det kan göra det lättare känslomässigt för dig.

 

Söndag 18/7

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.