Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 35!

Var försiktig så att du inte lägger energi på fel saker när Mars bildar opposition med Neptunus, skriver Helena-Magdalena. Läs mer i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 35, 2021

Tiden 30/8 – 5/9

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Nu välkomnar vi september, Solen är kvar i Jungfrun tillsammans med Mars, så det är en perfekt tid att skapa rutiner i ditt liv och att skapa bra rutiner för hälsa och renlevnad.

Vi har fortfarande positiv energi av planetmöten förra veckan och nu går vi in i en lugn vecka på planethimlen. Det är enbart två aspekter under denna vecka.

 

Måndag 30/8

Inga transiter

 

Tisdag 31/8

Inga transiter

 

Onsdag 1/9

Inga transiter

 

Torsdag 2/9

Mars, 22* i Jungfrun, bildar opposition med Neptunus, 22* i Fiskarna. Mars är motivationen och drivkraftens planet och Neptunus är drömmarnas och illusionernas. Så det är dags att se upp så du inte lägger din energi på det som kanske inte ger dig så mycket tillbaka. Däremot ger det en underbar möjlighet att ägna dig åt spiritualitet och att lägga tiden på att hitta din drivkraft på ett djupare plan.

 

Fredag 3/9

Inga transiter

 

Lördag 4/9

Inga transiter

 

Söndag 5/9

I dag bildar Merkurius, 7.54* i Vågen, en härlig transit till Saturnus, 7.54* i Vattumannen. Merkurius står för kommunikation och denna trigon bildas i lufttecknen Vågen och Vattumannen, så det är en perfekt dag för stimulerande samtal. Saturnus ger uthållighet, ansvarstagande och disciplin. Så det är en riktigt bra dag för att få saker och ting gjorda och att genomföra viktiga samtal.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

 

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Du kan läsa mer om kursen här!

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min nya webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.