Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 9

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 9, 2020

Tiden 24 februari – 1 mars

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Vi börjar denna vecka med måndagen den 24 februari. Månen är i Fiskarna och det jag skrev förra veckan om söndagen den 23 februari är fortfarande gällande.

 

Tisdagen den 25 februari möts Solen och Mars, de gillar varandras eldenergier och det skapar motivation och drivkraft! Månen går in i Väduren och det ger ännu mer av eldens handlingskraft, motivation och drivkraft! Se till så du inte kör på för fort och att du inte blir för hetsig i humöret!

 

Onsdag den 26 februari möter Merkurius (retrograd) både Solen och Mars! Full fart i dag också, du kan få nyheter av olika slag och tänk dig för innan du agerar. Det är lätt att vara för impulsiv i dag.

 

Torsdag den 27 februari fortsätter med eldens energi och Månen är kvar i Väduren.

 

Fredag den 28 februari möts Venus och Pluto i en lite tuff transit. Du kan känna dig motstridig i dina känslor i dag, agera inte i affekt utan låt saker och ting bero lite. Du är mäktig och kraftfull, bevara de känslorna för dig själv och sök svaren inom dig. Månen går in i Oxen och du längtar efter trygghet och stabilitet. Ta dig lite tid för dig själv så du får ordning på dina känslor.

 

Lördag den 29 februari möts Merkurius och Uranus. Oväntade nyheter kan komma i din väg.


Söndag den 1 mars. I dag är det lite lugnare på stjärnhimlen! Månen går in i Tvillingarna så passa på att umgås och prata med människor så får du en härlig söndag!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.