Astroguidning vecka 10: Glimtar av framtiden

Veckan bjuder på många härliga och spännande transiter. Dessa färgar även den vackra supernymånen på söndag. Då Uranus är med på ett hörn och ger spännande insikter och glimtar av framtiden.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 10, 2024

Tiden 4/3 – 10/3

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Planeterna bildar ett tåg med Uranus i spetsen, därefter följer Jupiter i Oxen, Neptunus, Merkurius, Solen och Saturnus i Fiskarna och Venus, Mas och Pluto i Vattumannen.

Merkurius rör sig vidare in i Väduren och du kommer märka att dina förvirrade tankar lämnar dig och ersätts av klara, kraftfulla tankar.

Under denna vecka sker mycket på 20* så om du känner till ditt personliga horoskop och ser att du har planeter på ca 20* så kommer du påverkas mycket av det som sker under veckan som kommer.

 

Måndag 4/3

Merkurius, Fiskarna sextil Uranus, Oxen 20* 

Det blir alltid en härlig, kvick energi när Merkurius och Uranus bildar positiva transiter. Mötet bidrar med härliga, nya tankar och spännande nyheter. Det är en perfekt dag för att kommunicera på olika sätt. Passa på att skriva ner dina tankar och planer.

 

Tisdag 5/3

Inga transiter

 

Onsdag 6/3

Inga transiter

 

Torsdag 7/3

Inga transiter

 

Fredag 8/3

Merkurius konjunktion Neptunus, 27* Fiskarna

I dag möts Merkurius och Neptunus i Fiskarnas spirituella tecken. Det bidrar med inspiration, drömmar och att se saker och ting med rosa glasögon. Lyssna till din intuition i dag och skriv gärna ner det som kommer till dig, för i dag blandas tanke och intuition på ett magiskt sätt.

 

Lördag 9/3

Mars, Vattumannen kvadratur Uranus, Oxen 20*

Denna energi är kraftfull och väcker upp din inre rebell. Använder du denna energi på ett kreativt och positivt sätt så kan du bryta ny mark under dina fötter. Det ger dessvärre en trotsig energi så vakta din tunga och skapa inte onödiga konflikter i dag.

 

Söndag 10/3

Supernymåne i Fiskarna 20* 

I dag bildas en supernymåne på 20* i Fiskarna kl: 10. Nymånen i Fiskarna är känslig, intuitiv och passar väldigt bra för att skriva ner dina drömmar för framtiden. Neptunus härskar över denna nymåne så låt dina dagdrömmar bli din kreativa visualisering för framtiden. Solen och Månen bildar positiva aspekter till Uranus, som du kan läsa om nedan. Använd denna fullmåne till att meditera och se vad du har fullbordat i ditt liv, bjud in dina nya drömmar, insikter och tankar och blicka framåt nu. Sikta mot stjärnorna!

Solen, Fiskarna sextil Uranus, Oxen 20* 

Denna härliga transit bidrar till positiva överaskningar och spännande idéer. Passa på att göra annorlunda och spännande saker i dag så får du möjlighet att möta människor som du inte skulle mött annars. Uranus kan alltid bidra till spännande insikter som tycks komma som en blixt från klar himmel. Det kan vara alltifrån spännande planer för framtiden till spännande kreativa projekt. Fånga möjligheterna!

Merkurius in i Väduren

I dag går Merkurius in i Väduren, vilket ger eld och glöd till dina tankar, ord och idéer. Dina tankar blir mer klara och framåtriktade än intuitiva och drömska som de har varit då Merkurius vandrat genom Fiskarna.

Merkurius, Väduren sextil Pluto, Vattumannen 1* 

Merkurius bildar en kraftfull sextil till djupa, kraftfulla Pluto på en grad i Väduren. Så det blir kraft i dina ord och ditt sätt att kommunicera. Pluto bidrar till djup så i dag passar det bra att fördjupa dig i lite djupare ämnen som intresserar dig, som till exempel astrologi.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

 

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.