Astroguidning vecka 15: Det är dags för årets lyckligaste dag

Solen och Jupiter möts i en konjunktion i Väduren på tisdag och det ger oss en av årets mest lyckliga dagar! Det blir ett underbart härligt flöde och samtidigt gå Venus in i lekfulla tvillingarna och bildar en kraftfull trigon till Pluto.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 15, 2023

Tiden 10/4 – 16/4

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Efter en härlig påsk med underbara energier går vi nu mot en ännu mer strålande vecka på himlavalvet! Dröm stora drömmar, strö kärleksglitter omkring dig och njut av vårkänslor, optimism, kärlek och lycka!

 

Måndag 10/4

Inga transiter

 

Tisdag 11/4

Solen konjunktion Jupiter, 22* Väduren

Denna transit är känd som den lyckligaste dagen på året! När Solen, vår livskraft, möter den stora lyckoplaneten Jupiter som också är himlens Guru, så är det ett möte som bidrar med god tur, härligt flöde, optimism och som att Universum serverar dig möjligheter på många olika plan. Fånga dina drömmar om framtiden i dag, skriv ner dom och sikta mot stjärnorna!

Venus går in i Tvillingarna

Venus går in i sociala, livsnjutande Tvillingarna i dag. Venus kallas den lilla lyckoplaneten och styr kärlek, lycka, konst, pengar harmoni och fred. Under veckorna hon rör sig genom Tvillingarna så blir det liv och rörelse på alla plan.

Venus, Tvillingarna trigon Pluto, Vattumannen, 015*

Venus bildar direkt en trigon till Pluto i Vattumannen. Kärleken blir både lekfull, passionerad och kraftfull. Du kan bli mer klar över vad du längtar efter på ett djupare plan, vad du söker i kärlek och vad som över huvud taget gör ditt liv meningsfullt och engagerande.

Kärleken ser strålande ut! Detta är också en kraftfull transit för det feminina, så det kan stå för genombrott av kvinnors rättigheter på olika sätt. Venus och Pluto har varit i konjunktion vid inledandet av åren 2022 och 2023 och den kraften har startat starka rörelser för kvinnors rättigheter i världen, nu intensifieras den kraften ytterligare!

 

Onsdag 12/4

Inga transiter

 

Torsdag 13/4

Inga transiter

 

Fredag 14/4

Venus, Tvillingarna kvadratur Saturnus, Fiskarna 4*

Denna transit kan bidra till att du känner dig sårbar, att självkänslan vacklar och att du kan känna dig ensam. Det är en bra dag för dig att få lite tid för dig själv, så att du kommer i kapp dig känslomässigt efter en väldigt intensiv start av veckan. Ägna dig gärna åt meditation och mindfulness så hittar du kraften inom dig.

 

Lördag 15/5

Inga transiter

 

Söndag 16/4 

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.


Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.