Astroguidning vecka 46: Gör något kul och njut av livet

Det blir en vecka i kärlekens tecken då passionen är stark. Släpp in kärleken och spendera tid med dina vänner. När Solen möter Mars får vi massor av energi. Se till att använda den på ett bra sätt så att du inte blir rastlös.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 46, 2023

Tiden 13/11 – 19/11

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Måndag 13/11

Nymåne 21* Skorpionen

Nymånen i Skorpionen bildar en vacker trigon till Neptunus, precis som Solen och Mars gör så intuitionen är väldigt stark under denna nymåne. Kärleken är oerhört gynnsam och det är stark passion i luften! Kreativa projekt och drömmar om framtiden gynnas. Pluto härskar över denna nymåne, som även det gör intuitionen kraftfull.

Skorpionen styr över gemensamt ägande och ekonomiska åtaganden tillsammans med andra, sätt tydliga intentioner på vilka förändringar du önskar göra.

Solen, Skorpionen opposition Uranus, Oxen 21* 

Solen och Uranus möts i 180* i zodiaken, i tecknen Skorpionen och Oxen. Detta är en transit som kan resultera i att du vill känna större frihet och att få styra över dig själv. Tecknen planeterna befinner sig i är de två tecknen som också styr resurser och ekonomi, så du kan även vilja få en större ekonomisk frihet och självständighet nu. Detta är en transit som även vittnar om att du ska se upp med att släppa in nya människor i ditt liv just nu. Det finns en risk för att någon kan förstöra för dig. Lita till din intuition.

 

Tisdag 14/11

Inga transiter

 

Onsdag 15/11

Merkurius, Skytten sextil Venus, Vågen 8* 

Denna transit är superhärlig och gynnar dina sociala relationer. Även kärleksrelationer spirar under dess energier. Om du har möjlighet så passa på att umgås med vänner eller med din kärlek, hitta på något kul och njut av livet.

 

Torsdag 16/11

Inga transiter

 

Fredag 17/11

Solen, Skorpionen trigon Neptunus, Fiskarna 25*

Mars, Skorpionen trigon Neptunus, Fiskarna 25*

Solen och Mars möts i en konjunktion i morgon, men redan nu bildar de båda en härlig trigon till Neptunus. Solen står för din livskraft och Mars för din drivkraft och motivation. När de båda möter spirituella konstnärliga och drömska Neptunus så gynnar det dina drömmar och förhoppningar för framtiden. Din empati för andra förstärks och din intuition förstärks. Mars och Neptunus bidrar med passion, romantik och att du har lätt för att släppa kärleken nära. Kärleken är på topp!

 

Lördag 18/11

Solen konjunktion Mars, 26* Skorpionen

Detta är en superstark transit när Solen, din livskraft möter Mars, din drivkraft i djupa, kraftfulla Skorpionen. Du får mängder av ny energi, så se till att du kan få utlopp för denna energiboost annars kan du bli rastlös och frustrerad.

Se även upp så du inte har för bråttom, det finns tyvärr en risk för att skada sig under denna transit. Det är en transit som kan vara både positiv och negativ, allt handlar om hur denna energi får utlopp hos dig. Passa på att ta nya steg i livet, dröm stora drömmar och gör planer för framtiden nu. Denna transit förstärker även passion och lust, precis som Mars trigon till Neptunus. Så spännande kärleksmöten är att vänta!

 

Söndag 19/11

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.