Välkommen Anna, Näras nya webbkrönikör!

47-åriga Anna Strandlind från Vargön utanför Trollhättan är Näras nya webbkrönikor. En kärleksprofet vars tilltal är både varmt och innerligt. Varje vecka kommer hon att skriva en krönika här på hemsidan. Hon utlovar mycket hjärta och godhet och stor bredd i ämnena Och hon hoppas förstås att krönikorna ska passa alla!

Text: Madeleine Walles

– Jag vill att alla som läser mina krönikor ska bli varma i hjärtat, säger Anna Strandlind. Att Näras läsare ska känna att jag verkligen skriver från mitt hjärta, att det är äkta. För det är det!

– Mitt mål är att sprida kärlek, sprida det goda. Det är vad jag brinner för. Jag har en ryggsäck, som alla andra, men jag har lärt mig att dra i handbromsen och lyssna inåt. Och det finns så mycket gott att hämta i livet om man tillåter sig att känna tacksamhet.

– Alla har vi fel och brister, men jag låter dem inte ta över mina goda tankar. Jag har övat mig på att göra medvetna val och finna tjusningen i det. Det är bra att kunna skratta åt sig själv ibland, att inte ta sig själv på för stort ansvar.

 Änglarna finns med Anna i hennes dagliga arbete.

– De brukar säga så här till mig: ”Anna, vi är här på jorden för att ge kärlek till oss själva och till andra”. Det tycker jag att vi ska försöka tänka på.

 Hon arbetar som medium, vägledare, djurkommunikatör, konstnär och friskvårdsinstruktör.

– Jag har ett brett andligt register och kommer att skriva om mitt arbete som medium, hur jag jobbar med änglarna. Men även om vikten av fysisk och mental träning för att hitta balansen i livet, säger hon. Allt går ju hand i hand!

Vi välkomnar Anna och samtidigt tackar vi Jai Thornell som i många år skrivit underbara och väldigt uppskattade krönikor här på Näras hemsida. 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.