Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Torsdagen den 09 juli

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Allt nytt i arbetet är förkovrande, och studier ger dig nya meriter. Frisk tycks du vara, och du har goda idéer om din hälsa. Trivseln dominerar dagen, även om du tycker att det är en aning rutinmässigt på kärlekens område. Dagens mitt kan bli både spännande och romantisk.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Vill du ändra i din kärlek så ska det kunna ge önskat rart resultat. Det verkar som om det du gör i kärlek är lyckosamt, och du får ömma kramar. Nu verkar din ekonomi vara i en lagom fin form, du bör ha ett gott kapital som också verkar växa. I spel kan du ha en bra vinstchans.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Någon kommer att överösa dig med kärleksfulla ord. Det kan bli tal om gemensam framtid. Din vän har stora förhoppningar på dig och kärleken blomstrar. Nu kan det vara rätt tid att investera i något som har med en dator att göra. Det verkar bra för dig. I spel är du däremot inte lika lyckosam.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Man vill ha din åsikt i en arbetstvist, och det kan vara klokt att säga din mening. En förändring kan bli verklighet nu under dagen. Du orkar det mesta. Nu tror jag att du kommer att ägna dig mer åt hemmets lugna vrå. Du har behov av att just få vara lite mer med dig själv, och det är bästa kärleken.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Du ska höra till de framgångsrika inom allt som gäller arbete, och självklart ska du lita på din egen intuition. Det sunda följer dig. Dagen blir trevlig och något spännande och överraskande kommer att hända dig. Du får även chans till en spelvinst, så tro på dig själv och vinn.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Även om ditt arbete tröttar ut dig så tror jag ändå att det är ett bra jobb. Så även om du vill ha ett nytt, tänk på att det redan invanda är bäst. Nu ska du ha en härlig dag i kärlek och du bör känna dig glad. Du kan få höra av andra att du är - spännande. Så nog får du kärlek om du bara vill.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Det kan bli tal om utbildning nu för dig. Det kan visa sig vara positivt för dig och du tycks ha lätt för att lära. Utbildning ger dig framgång. Här ändras inte så mycket i din kärlek, och du tycker säkerligen att det är bäst så. Ditt stjärntecken inspireras av det trygga och kärleksfulla.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Nytt, lyckosamt och skönt, det är vad din kärlek står för nu, så kärlek med stor rarhet ska du kunna få. Ditt leende väcker framgång hos andra. Din ekonomi är trygg och någon brist på pengar är inte aktuell. Det kan vara nu som du får en spelvinst. Även om den är liten så är du en vinnare.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Du ska ha tur med affärer, men du bör vara direkt och bestämd. Se till att du får din provision om du är berättigad därtill, och våga säga din åsikt. Nu ska du och din hjärtevän komma att få det verkligt rart och kramigt. Det trygga och vänliga vill vara med er, kärleken riktigt blomstrar.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Du har goda idéer om det mesta och ditt sätt är positivt, du gör andra glada med ditt vänliga sätt. Du uppskattar kolleger och får glädje i retur. Du kan nu bli uppvaktad per post. Det talas om att du kan få glada besked med överraskande innehåll. Du är lycklig, och kärleken verkar ta tag i dig.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Nu bör du vara på ett charmfullt humör. Du kan bli invald i en förening just för ditt så förstående sätt. Kärleken är även den ett bra val för dig. Nu kan det vara så att du tänker investera i ett nytt boende för här ser det ut att komma överraskande pengar till dig. Lotto är bästa vinstchans.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Låt andra ta initiativ i ditt arbete, det är bäst med rutiner. Du får det lugnast genom att inte göra några stora förändringar. Försök att vila. Härliga tider, så tror stjärnorna att du får det med kärleken. Det är med ditt leende som du vinner vänner, så gläd dig över din egen person.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.