Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Torsdagen den 26 november

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Något byggs om eller förändras i ditt arbete och det blir verkligt bra. I arbetet följer dig glädjen, du skiner som en sol av lycka och hälsa. Det kan vara så att du nu kan få erbjudande om högre inkomst. Du verkar segerviss i det du gör, och du kan nu ha lyckan att få vinst i spel.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

En härligt fin tid ska ditt tecken kunna få uppleva. Den som har dig som vän har en fin vän vid sin sida. Möter du en ny vän nu så vinner du gehör. Investeringar som du gör nu kan vara bra, du vet själv bäst i vad. I spel kan hästar ge dig vinst. Att spela för en liten slant är vägen till vinst.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Nu tycks det verkligen jobbigt för dig, takten på arbetet är ju nästan stressande. Försök att ta det lugnt, du hinner ändå. Din hälsa klarar sig bra. Dagen blir positivt rar för dig i allt vad som rör din kärlek. Barn och djur kommer även de så kärleksfullt till dig. Du är älskad av många.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Du får lycka även om det kommer överraskande för dig, men jag tror att du kan få glädjande och för dig kära besked via brev. Kärleken är nu lyckosam. Något som du tidigare önskat investera i men inte kunnat får du nu chans till på nytt. Du kan även få vinstlycka om du prövar spel på fotbollstips.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Tänk dig för noggrant innan du med romantiska tankar ger dig ut och kärleksfullt uppvaktar någon. Här är egentligen bäst att avstå från kärlek. Nu tycks det verkligt positivt med din ekonomi. Det kan också bli så att du bjuder till fest. Du bör ha vinstchans vid köp av lott, så lyckan är din.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Här bör du vara lite mer aktsam med det du gör i arbetet. Risk för irritationer kan komma. Så arbeta mer i tysthet, så irriteras du inte av andra. Du ska bara få det än bättre i kärlek och bjuder du till fest så blir det en populär sådan. Man tycker om dig, så ta tag i lyckan och få kärleksglädje.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Du är en verkligt flink arbetsmyra som vet hur man gör nytta. Du är snabb och gör ditt arbete så kvickt så att du får framgång och får stråla av lycka. Nu kan du få ett fint erbjudande och det kan ge dig mycket bra ekonomi. Men vinner du i spel nu så har du stor tur. Bäst är att inte spela alls.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Nu bör du vara lyckosam, du kan få post med glada besked. Det blir nog en spännande och nästan romantisk dag som får dig att jubla av kärlekslycka. Du bör inte ha ont om pengar, och det är möjligt att du kan få en överraskande slant ytterligare. Men i spel kommer ingen vinst, då vinstlyckan är liten.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Du måste bara vara nöjd med dig själv när du nu får fin framgång. Du är omtyckt, mycket för ditt så ärliga sätt. Du är sund säger stjärnorna. Du hör till dem som måste vara lite varsam i din kärlek. Förivra dig inte, andas lugnt och avvakta. Att stanna i hemmet ger dig bästa utbyte.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Något som du hoppats på en längre tid kan nu bli verklighet. Det kan ha med ljuv romantik att göra, men även umgänge med vänner är positivt för dig. Det är ditt glada sätt som kan ge dig extra pengar. Så tänk med glädje så får du det tryggt med din ekonomi. Men i spel vinner du inte mycket.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Nu kan du komma in i en period då du tycker att det är jobbigt. Men det är bra för dig så, egentligen så ska du bara passa på att vila. Nu bör såväl vänner som din partner visa dig sina bästa sidor. Man kan tro att de tävlar om att få vara med dig. Underbart, säger du om det.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Här är bäst att låta kärleken vara mer stillsam, ska du njuta så är det mer av dig själv än av en ny vän. Bästa kärlek finns i ditt eget sköna hem. Här kan det vara dags för större inköp. Planera noggrant så tror jag att du handlar bra och billigt. Du kan även få spelvinst nu, så köp dig en lott.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.