Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Läs veckans horoskop här

Astrolog: Heikki Vesa

Lördagen den 13 april

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Nu ska det bli någon form av konstnärlig utsmyckning på ditt arbete eller också får du nymålat, för här kan det bli vackert och nytt. Investeringar kan vara bra, men nu ska du tänka dig noggrant för innan du handlar. I spel bör du vara väldigt sparsam. Bästa vinsten är att spara.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Du kan få höra berömmande ord om dig själv och din arbetsinsats. Du kan också få erbjudande om en ny tjänst. Du blir omtyckt och har god hälsa. Ett erbjudande kan vara på väg om ett köp av kapitalvaror. Men säg nej om du inte vill ha dem. Vinstchansen i spel är dålig, ja nästan obefintlig.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Vill man ändra något i din arbetsmiljö nu så kan det vara mycket positivt. Du tycks också orka med det mesta och är idérik. Glädjen är din vän. Din ekonomi tycks bra, men visst skulle du i alla fall försöka att spara en del ytterligare. Vinst kan du få med en liten insats i spel på hästar.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Det här med kärlek är inte din bästa sida just nu, så var väldigt försiktig med romanser och ägna dig mer åt dig själv. Bäst är att gå på teater. Du kan komma att göra en investering i din bostad. Det bör vara ekonomiskt bra. Men ingen spelvinst för dig nu. Vill du ändå spela, var då snål.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Andras idéer är nu bättre än dina egna. Härligt att du har så bra arbetskollegor. Du bör ägna mer tid åt att lyssna på andra. Frisk ska du vara. Jag tror att du får det kärleksfullt, och att du trivs allra bäst i skön hemmiljö. Du kan få en överraskande gåva. Stjärnorna kallar detta en vänlig dag.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Studier och ett nytt arbete kan ge dig framgång. Det verkar vara tryggt och bra för dig i allt som gäller jobbet. Vila ger dig spänst och styrka. Det rart vänliga dominerar dig och i vänners lag ska du vinna framgång. Man tycker bra om dig, så var glad över dig själv för nu kan du bli populär.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Kramar i massor till dig. Nu har du stor möjlighet till rar kärlek och fin trivsel. Vill du ha nytt i kärlek så kan dina drömmar komma att infrias. Nu tycks det komma en dag som kostar dig mer än vad du har råd med. Var sparsam med inköp. Spelvinst tror jag inte alls på att du får, så var sparsam.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Resor blir det tal om, och är det så att du reser nu så får du uppleva både romantik och nya spännande platser. Romantiken är positiv för dig. Nu kan du komma att bli bjuden till en trivsamt rolig fest, du bör gå för man önskar just dig som gäst. Kanske kan du även få lyckan att vinna på en lott.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Du strävar framåt och utbildning kan vara en sporre för dig. Du har ett inre behov av att lära dig allt nytt. Du kan känna dig trött, men är frisk. Det riktigt strålar av varm kärlek för dig i dag. Du kan känna att nu så kan du få det kärleksfullt och fint. En förhoppningarnas tid har börjat för dig.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Det är nog bäst med vila när det gäller din kärlek. Natur och djur ger dig bästa avkopplingen. Att söka dig en ny kärlek nu ger dig inte mycket. En investering kan ge bra utdelning och det även med en liten insats. Du kan även vinna i ett spel med hästar. Din ekonomi verkar vara starkare nu.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Du bör ha det rart med det romantiska, här finns inte plats för det negativa. Även vänner vill dig väl. Du får lycka bara du själv tror på den. Trots att många kan dras med ekonomiska svårigheter, så ska du tvärtom ha det bra. Nu kan du också ha lyckan att vinna en slant på en lott.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Något med datorer kan komma att ändra rutinerna på ditt arbete. Det bör vara till det positiva och du blir glad. Din hälsa är av bästa sort. Du hjälper många, och dina ord är så vänliga. Nu kan du få en gåva som tack för din omtanke. Man vill dig väl och du känner andras omsorg ta tag i dig.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.