Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Astrolog: Heikki Vesa

Måndagen den 05 december

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Se till att städa undan ditt arbete nu så kvickt du bara kan och orkar. Här bör den som är raskt komma att få framgång och lycka inom arbetet. Ta kontakt med en vän och gå tillsammans ut på något avkopplande och roligt. Din ekonomi bör klara sig utmärkt bra. Ett spel på hästar ska vara rätt.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Barn och sjuka människor - har du med det att göra i jobbet så är du den som får det bäst. Du kan få andras omtanke just för ditt så vänliga sätt. Det bör vara vänligt det som kommer till dig, och speciellt vad det gäller kärlek. Du blir rart omtyckt och det bevisar att du är en sann och god vän.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Nu ska du ha en dag som skänker dig harmoni och trygghet när det gäller arbetet. Det mesta går på rutin, och det är bra så. Du hör till de sunda. Ett erbjudande kan komma till dig om köp av kapitalvaror. Det bör vara bra och har du råd så är det inte fel att köpa. Spel ger däremot inte mycket i vinst.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Här är dagen som bör göra dig glad i ditt arbete. Du kan få ett erbjudande om en högre tjänst, och det måste vara smickrande. Du verkar så idérik. Det kan vara så att du blir bjuden på fest hos en vän. Den är spännande och kan medföra romantik som tilltalar dig mycket väl. Kärlekslyckan är din.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Muta eller inte, det kan jag inte säga. Men du kan få en gåva och det är för att man tror sig få en förmån av dig. Nu utstrålar du sund och god hälsa. Vänliga ord och överhuvudtaget en positiv dag i kärlek ska du ha. Snälla vänner vill umgås med dig, och stjärnorna tror på att du får en fin gåva.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Något som har med en maskin att göra kan det nu bli tal om att byta ut, och det blir säkert ett bra byte för din del. Du verkar vara stark och sund. Någon större överraskning vad det gäller kärlek får du inte uppleva nu. Det verkar ganska så lagom just nu. Bäst är att vara försiktig med kärleken.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Den här dagen kan vara mycket omväxlande med såväl glada som lite bistrare timmar. Du klarar allt bra, och ditt entusiastiska sätt ger dig framgång. Ditt trygga och harmoniska lugn är det som nu ger dig den bästa kärleken. Familjen är den raraste för dig, så njut av de dina och krama om varandra.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Du kan få ett erbjudande som du tycker verkar för avancerat för dig. Men du är testad tidigare, så du duger väl för den tjänsten. Hälsan är på en god nivå. Lyckan strålar med sitt finaste skimmer runt om dig i kärlek. Så nu finns chans till positiv romantik. Skin som en sol, för kärleken är nu din lycka.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Nu kan du känna dig trött i benen, så passa på att vila när du kan. Arbetet bör i alla fall vara tryggt och bra för dig. Här är rutiner det bästa. Nu ska du se upp för här kan du ha en riktigt dålig dag vad det gäller romantik. Här borde du lyssna lite mer på andra, än att själv tala.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Här nästan tävlar man om att få vara dig till lags i arbetet. Allt vad arbete heter klarar du på ett smidigt sätt. Du är på ett härligt humör. Låt ingen förstöra ditt fina humör i dag. Le och var glad så kan kvällen ge dig ett ja till kärlek och du kommer att skina som en sol i raraste lycka.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Något som har med en ordbehandlare att göra kan komma att ge dig problem. Men du bör vara teknisk och löser nog det hela. Du är vid god hälsa. En vän tycks vilja göra en resa tillsammans med dig. Den kan bli trevlig, men romantiken tror jag bara finns i dina drömmar. Men fin avkoppling får du.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Här kan det gå precis som du önskat dig gällande arbetet. Du får som du vill i det mesta och glädjen finns där, så du bör även ha god hälsa. Allt vad du gör för dina vänner verkar nu bra. Det kan dock bli jobbigt för dig med all rar omtanke som du får nu. Men härligt är det att vara omtyckt.

Vilket stjärntecken är du?

Månadens fråga

Har du upplevt andlig aktivitet?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.