Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Lördagen den 19 oktober

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Nu verkar du ha bästa och raraste framgången i din egen familj. Dina vänner är bra, men du ska bestämma själv hur du vill ha det i kärleken. Nu kan konst och vackra föremål, de kan vara antika, ge dig en känsla av god ekonomi. Prövar du din vinstchans i ett konstlotteri så kan du vinna.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Knyter du nya kontakter i arbetet, så ger det dig fin framgång och blir till en gladare miljö. Känner du av trötthet så är det nog bara tillfälligt. Här får du en ganska ordinär dag när det gäller vänskap. Posten ska dock innehålla spännande förslag - kanske ett brev som handlar om kärlek.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

En del omändras i arbetet, men mest vad det gäller miljön. För dig är det nog bara positivt och du trivs med ditt arbete. Du är så harmonisk. Motigheter kan det komma att talas om i romantik, här är bäst att vila. Vill du trots allt söka dig kärlek så var försiktig så att du inte blir sårad.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu kan det vara bäst att ta det lugnt i allt vad arbete heter. Rutiner är inte alls så dumt! Promenera mer så blir du spänstigare. En bättre ekonomi kan du få, och det kan betyda en större inkomst. När det gäller spel så kan även det vara bra, Fru Fortuna gillar dig.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Nya kontakter som du gör i arbetet kan trötta dig en del. Dock kan de vara bra för dig, så du får väl stå ut med dem. Hälsomässigt kan du känna dig trött. Det är behagligt och lugnt för dig med allt som gäller kärlek. Jag tror också att du finner det avkopplande och skönt och att du trivs med din situation.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Det är möjligt att du här lägger grunden för en investering i ditt arbete. Vill du starta eget har du bra möjligheter nu. Din hälsa är i god form. Var rädd om dina slantar nu, och slösa inte på det som är onyttigt. Jag tror inte heller på en stor spelvinst nu så var även där sparsam.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Nu kan du få fina besked om framgångar gällande arbetet. Det som händer dig är spännande, och är det så att du vill ha en ny tjänst så kan den bli din. Du ger gåvor som kostar en del, men trösta dig med att du gör en fin gärning. I spel ska du snåla. Din ekonomi är visserligen trygg, men var sparsam.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Du gör mycket nytta och är en flink arbetsmyra. Arbetet ger dig framgång, du har ett medryckande sätt och kolleger trivs med dig. Du har god hälsa. Något som berör din ekonomi talas det om. Det ska ge dig fördelar, det låter roligt! I spel däremot går det sämre, så låt helst bli att spela.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Du kan komma att känna dig lite pressad i ditt arbete, men bli inte irriterad för folk tycker om dig. Hälsan klarar du på en god och sund nivå. Det verkar som om en alldeles ny och spännande uppvaktning skulle kunna vara möjlig för dig. Det kan bli rart och inspirerande kärleksfullt för dig.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

I ditt arbete kan det bli förändringar, och de är i så fall till ditt bästa. Du har vägvinnande egenskaper nu. Hälsan tycks stabil för dig. Dina önskningar om kärlek kan nu vara drömmar. Men drömmar kan förvandlas till rar verklighet i lycka för dig, så ta tag i kärleken så den blir din.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Utbildning tycks bli dagens samtalsämne. Men även en ny tjänst kan komma att erbjudas dig - men tar du den? Du bör vara frisk och piggelin. Du ska vara glad för det verkar bli en fin dag. Blir du bjuden till fest så gå och få roligt. I kärlek är dagen lagom bra, men heller inte dålig.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Irritationer kan uppstå nu i det romantiska. Var aktsam om den kärlek som du vill ha kvar i lycka och säg bara rara och kärleksfulla ord. Det som har med miljön att göra kan vara rätt att investera i nu, det verkar rätt. Du kan även få ett tips som ger dig vinst, men det är en liten vinst.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.