Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Onsdagen den 19 februari

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

I ditt arbete kan det bli förändringar, och de är i så fall till ditt bästa. Du har vägvinnande egenskaper nu. Hälsan tycks stabil för dig. Något som du tidigare önskat investera i men inte kunnat får du nu chans till på nytt. Du kan även få vinstlycka om du prövar spel på fotbollstips.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Stjärnorna berättar att du får lycka på resor. Romantiskt är det, men mest av allt så får du trevligt. Koppla av, njut och unna dig själv ett svärmeri. Du har inte den fina ekonomi som du önskar dig. Men jag tror att en förbättring är på väg för dig. Dock inte genom spel, så var snål om du måste spela.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Du kommer nog att få det än bättre nu vad det gäller ditt arbete. Förändringar där är till det klart bättre. Det positiva följer dig i sundhet. Du kan få överraskande pengar till din börs, här verkar allt vara till din fördel. Men för att vinna i spel behövs mycket tur, och det har du inte nu.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu ska du lyssna mer till andra och vara lite försiktig med inköp. Låt rutiner råda i arbetet. Dagen ger dig trygghet och du ska vara fullt frisk. Nu ska du vara mer rädd om dig än att ge dig in i nya och osäkra förhållanden. Din romantik verkar bra som den är, så njut av dig själv och kärleken.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Du kan få en gåva på ditt arbete nu. Du är omtyckt, och har du prövat på något hälsoinriktat så tror jag att du har lyckats. Du skiner som en sol. I kärlekslivet får du det bra - här finns ingen plats för det osäkra, så hoppas du får del i lyckan! Ditt bästa val är att satsa på kärleken.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Är det så att du vill ändra i din kärlek och har hoppats på att få möta en ny? Visst kan det vara rätt, men tiden är nog inte den allra bästa. En investering i något som har med en dator att göra ger med tiden vinst. Spel ger bara småpengar i vinst. Stjärnorna tycker inte att du ska spela nu.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Bli inte pressad av att arbetstakten nu är hög, du verkar vara omtyckt av kollegerna så irritera dig inte på dem. Hälsan klarar du bra. Man skulle kunna säga att du får det kärleksfullt nu. Även när det gäller vänner så kan du få höra att du duger väl. Men kärleken är bäst på en lagom nivå.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Tryggheten bör dominera i ditt arbete och det mesta ska vara stabilt. Man tycker att du har en behaglig utstrålning. Din hälsa skvallrar om sundhet. Även om du menar väl så kan det vara så att man missförstår dig. Förklara noggrant dina synpunkter i allt vad som gäller dig och kärleken.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Det är lite omständligt och stressigt i det som rör ditt arbete, men det är tryggast så. Lev sunt, och ta det lite lugnare för den goda hälsan skull. Ekonomin är mycket god nu, och du kan kosta på dig lite extra spännande inköp. Men du har ingen vinstlycka nu, så var sparsam med spel.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Även om du själv tycker att du är snäll så kan här komma ett obefogat påhopp som gör dig ledsen. Var försiktig med det du vill ha kvar i rar kärlek. Du måste vara duktig för här kan du få en större inkomst. Du kan också få en konstnärlig gåva. Men vinstchans i spel tror inte stjärnorna på.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Visst är det så att du kan kallas för envis i bland, och just nu verkar du bara göra det du vill. Men du får gjort det du ska i arbetet. Inköp av en kapitalvara till bostaden kommer att göra dig glad. Du kan bli bjuden på en mindre fest som ger dig framtidshopp. Spel ger ingen vinst.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Det verkar vara tryggt på ditt arbete, och har du med ett sjukhus att göra så kan du få det extra bra. Arbetstakten är hög, men du klarar hälsan. Nu kan det vara dags för dig att ha en fest i din bostad, det kan bli både dans och musik. Stjärnorna tror dock inte på att du får någon vinst i spel.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.