Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Astrolog: Heikki Vesa

Söndagen den 23 januari

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Var lite avvaktande när det gäller att ändra i arbetet. Allt går inte riktigt som smort, så låt rutiner få råda. Det gäller att inte bli trött. Att investera i en egen verksamhet nu ska kunna ge dig fin utdelning. Även sparande kan ge dig en härlig vinst. Det verkar bli en trygg dag för dig.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Befordran i arbetet kan vara på väg för dig, och det kan betyda än bättre förmåner. Frisk bör du vara och hälsan ska fortsatt vara bra. Härligt, fint och kärleksfullt är livet denna dag. Vill du resa, så kan du få uppleva spännande romantik. Nu får du ömhet om du bara tackar ja.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Nu kan ett erbjudande om en ny tjänst komma att bli just den förändring som du hoppats på. Du lyckas med det mesta och är omtyckt. Sund är du också. Det är lugnt och stillsamt på kärlekens område. Jag tror att du trivs bäst med det. Men får du chans att gå på fest så får du chans till ny romantik.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu ska du inte strida i ditt arbete, utan var korrekt och säg ditt hjärtas mening och låt det stanna vid det. Att sura är ingenting för dig. Det kan vara så att du nu kan få erbjudande om högre inkomst. Du verkar segerviss i det du gör, och du kan nu ha lyckan att få vinst i spel.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Ta det lite försiktigt med arbetet den här dagen, och överansträng inte din hälsa. Det är det inte värt, här gäller att låta rutiner råda. Det är möjligt att du har det jobbigt i din kärlek, men bjud din vän på en festmåltid så blir allt bra igen. Du är en vinnare i kärlekens lotteri.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Stjärnorna talar om att du nu ska ha en vänlig dag. Du bjuder till fest och får höra att den blev lyckad, och det så att du blir generat lycklig. Lånar du ut pengar i dag så skriv ett ordentligt avtal, men var snål med utlåning. Jag tror inte på spelvinst, så bäst är att avstå spel.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Här är dagen då du kan ha spännande kontakter. Du är som en magnet med en härlig dragningskraft. Vill du ha nytt i kärlek nu, ja då får du framgång. Det kan vara så att du vill investera i något till din bostad. Det blir i så fall bra och du kan även få lycka vid köp av lott så en vinst hägrar.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Ett erbjudande om en ny tjänst tycks kunna bli möjlig. Det kan betyda mer pengar, men även mer av ansvar. Du avgör själv hur du ska ha det. Barn och bostad kan komma att kosta mer nu, men de måste få kosta och du ordnar ekonomin. Spel ger dig ingen vinst så var inte för spendersam.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Här kan romantiken i ditt hem vara på härlig toppnivå. Laga din vän en god måltid och njut av er fina gemenskap, det är ni båda värda. Din ekonomi är behagligt trygg och någon brist på pengar tror inte stjärnorna att du får. Spel på hästar kan vara ett lyckosamt val till mer pengar.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Nu kommer det du gör att bli fint uppskattat av de dina, och du bör ha ett rart och pyssligt sätt med vänner. Hos dig trivs kärleken i sin bästa tappning. Det som har med utbildning att göra kan komma att kosta dig en del. Vinstchansen i spel är just nu dålig, spela bara om du känner att du måste.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Nu har du tur med uppvaktning och kan skörda fina framgångar i kärlek. Även blomster kommer till dig, så njut av dem. Du är en kärlekens vinnare. Visst bör du ha framgång med ekonomin nu, men jag tror inte att det ändrar så mycket i ditt leverne. Att snåla i spel bör vara det bästa.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Nu tycks du närmast dansa i glädjerus och detta kan tyda på att du får höra en fin kärleksförklaring. I kärlek är du nummer ett! Investerar du i något med datorer så se upp, det kan bli dyrt men vara en bra investering. Vinstchansen i spel är liten, så låt även insatsen vara liten.

Vilket stjärntecken är du?

Månadens fråga

Går du på yoga eller qigong, eller någon liknande aktivitet?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.