Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Måndagen den 17 juni

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

En rar och romantisk dag får du nu. Tro på dig själv och ditt nu så positivt vägvinnande sätt. Här vinner du i kärlek, mycket tack vare ditt leende. Nu ska du få en fin dag och din ekonomi bör vara god. I spel tror inte stjärnorna att du gör någon större vinst. Här är bäst att låta bli.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Om du nu gör en uppvaktning av något slag så ska du se att du blir mycket uppskattad för detta. Du kan få en gåva, så dagen blir trivsam och rar. Planerar du att resa utomlands eller att göra affärer där, så är det rätt att göra. Däremot tror jag inte på vinst i spel, så det ska du avstå.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Det kan bli tal om att ändra dina arbetstider nu. Det är nog inte negativt, så var glad och nöjd med din arbetsdag. Trötthet kan du känna av nu. Nu har du nog ingen större lycka med kärleken, så var försiktig med vad du gör och säger. Klokast är nog att undvika romanser och bara vila.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Ett bra arbetslag tycks ni ha på ditt arbete och du verkar få kollegers hjälp på ett bra sätt. Dina idéer ger dig tur. Stjärnorna tror på god hälsa. Spel verkar kunna ge dig en liten slant och det kan vara genom slumpen som du har glädjen att vinna. Din ekonomi tycks bli stabilare och du gladare.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Den här dagen bör gå i lugnets tecken, försök att ta det försiktigt även med arbetet. Att ta ett extra jobb nu verkar bara vara arbetsamt. Nu kan du få höra att du är en kärleksfull och rar vän. Det tråkiga får inte plats hos dig, så njut av rar romantik. Kärleken är på en behaglig nivå.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Kläder smutsas nu alldeles för lätt i ditt arbete, du är inte tillräckligt uppmärksam. Se upp! Du klarar din hälsa bra, men verkar vara trött. Höga utgifter kan nu komma och du tycks inte vara helt förberedd för dem. Det ser inte så bra ut, så var snål med spel och låt helst bli att spela.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Nu kan det vara så att du kan känna dig trött i ditt arbete. Men trots detta så jobbar du på och det tyder på att du är en idog kollega. Stressa inte. Det kan bli dyrt för dig nu. Räkningar kan bli högre än vad du trott och inköp blir det också, så det här verkar dyrt. Stjärnorna tror inte på spelvinst.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Nymodigheter och förändringar i allmänhet kan det bli på din arbetsplats. Du och jobbet verkar dock trivas fint med varandra. Hälsomässigt är det bra. Dagen har fina inslag av kärlek och du inspireras nu att tacka ja till en ny romans. Du är omtyckt och får höra superlativer om dig själv.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Några större förändringar i ditt arbete blir det inte nu och tur är väl det för du har det ju bra. Hälsan är god så du klarar dig bra. Jag tror på glada besked vad det gäller din inkomst. Du kan även komma att vinna en slant vid köp av en lott, så lyckan kan bli din om du vågar pröva.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Något med målning eller förskönande kan nu komma att bli aktuellt för dig i arbetet. Det talas om nya miljöer för dig i arbetet, och det gör dig glad. Nu har du en bra dag framför dig med rar romantik. Barn tycks vilja dig väl och de skrattar rart. Skratta, älska och var glad för här har du det bra.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Dagen börjar i trötthet - men ju längre den lider, desto bättre får du det. Till slut hörs skratt och glädje. Kärlekslycka är på väg till dig. Det verkar så stabilt för dig och din ekonomi. Stjärnorna tror att du ska ha en dag av framgång, men den gäller inte i spel så där ska du vara snål.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Nu kan det bli tal om att du ska lära dig nya uppgifter om ditt arbete. Det är bra för dig och du tycks bli glad. Din kondition mår bra av promenader. Nu tycks alla dagar som lite grå. Tycker du att det är motigt med kärleken så är det nog så, men ändå tryggt. En förening ger dig nu bästa glädje.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.