Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Fredagen den 18 juni

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Nu ska du ta det försiktigare med arbetet och tacksamt vara nöjd med att ha ett tryggt jobb. Vila när du kan, och har du ledigt så får du det bäst. Någon kommer att överösa dig med kärleksfulla ord. Det kan bli tal om gemensam framtid. Din vän har stora förhoppningar på dig och kärleken blomstrar.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Trivsamma inslag med vänner som gästar dig, så tror jag att du får det. Ensam eller inte, men bra bör du ha det. Kärleken får en chans även den. Nu bör dina pengar räcka till mycket och har du sparat en slant, så hör du till dem som kommer att få fin utdelning. I spel syns dock ingen vinst.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Nu ska du se upp för här kan du ha en riktigt dålig dag vad det gäller romantik. Här borde du lyssna lite mer på andra, än att själv tala. Chans till att få ännu mer pengar tycks det bli möjligt för dig nu. Någon vill investera i dig, så du måste vara duktig. I spel kan du få vinst.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Får du chans att översätta utländska texter så ta chansen och låt de dina få lyssna på dina briljanta språkkunskaper. Hälsan har du kontroll över. Du får det romantiskt tryggt igen. Du gläder andra med ditt fina sätt. Du är en glädjespridare och det riktigt lyser av vänlighet runt om dig.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Se upp med affärer nu så att du inte blir lurad. Dagen verkar en aning lurig, så var vaksam. Arbetet däremot fungerar tryggt och till din fördel. Nu kan det vara en storstad som lockar dig med sina nöjen. Du kan även göra ett möte som ger dig romantik. Stjärnorna säger att nu får du det rart.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Se upp med vad du gör på ditt arbete så att du slipper få helt onödig kritik. Var försiktig med din hälsa och övermotionera inte, utan unna dig vila. När det gäller det ekonomiska får du det gott, men någon större extra inkomst kan det nog inte bli tal om nu. Att spara är bättre än att spela.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Även om det pratas om förbättringar i ditt arbete så får du vänta innan de kommer till dig. Arbetar du i bostaden så har du det gott. Du måste bara trivas, så fint som du har det. Den som har dig vid sin sida har dessutom en kärlig vän. Du är så romantisk, och kärleken är rar.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Du får blomster av någon som vill fira dig. Även chans till en fin romantik är nu fullt möjlig, så visst ska du vara nöjd med dig själv. Att satsa på hälsan kan vara det mest intressanta nu. Det kan kosta en del, men bör ge dig lyckat resultat. I spel blir det bara förlust.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Något som har med din skoltid att göra kommer att bringa dig överraskande besked. Det rent romantiska tycks positivt, så här finns chans till kärlek. Nu bör du ha en härlig tid framför dig, och gör du en resa så kan det vara genom en spelvinst som du får råd med den. Du får tur, och hästspel är bäst.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Nu tycks alla dagar som lite grå. Tycker du att det är motigt med kärleken så är det nog så, men ändå tryggt. En förening ger dig nu bästa glädje. Du är trygg och pålitlig när det gäller ekonomin. Du kan även ha lycka med dig när det gäller spel. Så att testa en slant i spel kan vara rätt.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Nu ska du få framgång i kärlek. Resor kan ge dig kärleksfull romantik. Men bästa kärleken finner du när du besöker en ny plats av något slag. Nu ökar din inkomst så även om det kan vara svåra ekonomiska tider ska du ha det gott. Spel på lotto kan ge dig lycka nu, och även om du får önska dig en gåva så är lotto bästa gåvan.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Nu kan du bli uppvaktad med en gåva. Det är någon som vill visa att just du är en så rar och härligt fin vän. Dig tycker man om, och du får rar kärlek. Någon spelvinst tror jag inte att du får nu, så var sparsam. Men du bör ändå ha god ekonomi och du verkar få en dag som ger dig förhoppningar.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.