Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Astrolog: Heikki Vesa

Torsdagen den 16 september

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Du är så energisk nu och du bör få mycket uträttat. Andra känner av din arbetsglädje och det kan göra dig framgångsrik. Hälsan ska vara bra. Nu får du en del pengar över i din börs, du kan tydligen spara, och det verkar bra. Men även i ett spel ska du kunna få vinstlycka.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Nu borde du få en eloge för ditt verkligt duktiga sätt att arbeta. Du har fina idéer till det mesta. Stjärnorna säger att du är i fin kondition. Nu kan det vara många som önskar vara i din gemenskap. Det beror på att de känner på sig att du kan få vinst och de vill spela ihop med dig.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Arbetar du med sjuka människor så är just den här dagen en dag som blir din lycka. Du är frisk och sund, och andra kan tänkas ge dig gåvor. Utbildning kan vara dagens bästa ämne, men i kärleken verkar det inte så rart. Böcker ger fin kunskap och du får styrka. Bäst har du det i hemmet.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Strålande glad blir du när det gäller ditt arbete, och chansen till befordran finns där som möjlig. Du har anseende som en hjälpsam vän. Nu kan du bli firad, och har du planer på att bjuda till fest så blir det lyckat. Man vill vara hos dig och man njuter i fulla drag över din älskvärdhet.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Nu ska det bli någon form av konstnärlig utsmyckning på ditt arbete eller också får du nymålat, för här kan det bli vackert och nytt. Nu har du inte någon större framgång med det romantiska. Du borde vara mer överseende med de dina och ägna mer tid åt familjeangelägenheter.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Någon kan försöka påverka dig att klaga på något som gäller ditt arbete. Glöm dock inte bort att hålla på din egen åsikt. Du är vid god vigör. Nu kan något som har med sparande att göra både ge och kosta dig pengar. Du verkar ha lycka med ditt sparande. Var dock försiktig med insatser i spel.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Den som nu börjar en utbildning kan komma att få det riktigt bra. Du verkar trygg i dig själv, och det på ett positivt sätt. Hälsan klarar du bra. Någon större inkomst tror jag inte att du får nu. Var mycket sparsam och spela bara om du måste. Vinsten ligger i att låta pengarna stanna i din börs.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Nu bör du lyckas väl med ditt arbete. Du sprider en sådan positiv atmosfär på din arbetsplats. Man tycker om ditt så trivsamt glada och pigga sätt. Nu får du gäster till din bostad, de kan komma lite överraskande och kosta en del, men det bör vara ett kärt besök. I spel får du ingen vinst.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Ditt arbete verkar kännas tråkigt och inte gör det rutinmässiga dig speciellt glad heller. Här gäller det att bita ihop, så går även den här dagen. Du ger gåvor som kostar en del, men trösta dig med att du gör en fin gärning. I spel ska du snåla. Din ekonomi är visserligen trygg, men var sparsam.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Romantiskt rart bör du ha det, men en tanke om att få göra en ny bekantskap börjar ta form i dig. Tänk dig noga för innan du gör en förändring. Nu kan du få ett fint erbjudande och det kan ge dig mycket bra ekonomi. Men vinner du i spel nu så har du stor tur. Bäst är att inte spela alls.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Var nu så rörlig som du bara förmår att vara i ditt arbete. Stillasittande i arbetet är inte bra. Till kvällen får du en glad överraskning. Låt ingen förstöra ditt fina humör i dag. Le och var glad så kan kvällen ge dig ett ja till kärlek och du kommer att skina som en sol i raraste lycka.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Något som har med datorer och nya program att göra kan det bli tal om på ditt arbete. Du verkar frisk, och klarar och orkar det mesta på ett bra sätt. Det kan vara nu som din ekonomiska lycka kommer. Det verkar som om en spelvinst väntar på dig, så att pröva ett spel kan vara rätt att göra.

Månadens fråga

Har du gått på seans?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.