Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Onsdagen den 26 juni

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Du måste ha det trivsamt i ditt arbete. Du utstrålar glädje, och allt verkar så positivt bra runt om dig. Du är härligt glad med en god hälsa. Bara om du är riktigt säker ska du orda i din kärlek. Här kan annars komma irriterande händelser i din kärlek. Var försiktig, kärleken är inte på topp.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Arbetar du med sjuka människor så är just den här dagen en dag som blir din lycka. Du är frisk och sund, och andra kan tänkas ge dig gåvor. Här tävlar de dina om att få visa dig sin vänlighet. Jag tror att du njuter fint av detta, och känner dig omtyckt och lycklig. Kärleken är på toppnivå.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Dig vill man ha kvar på arbetet. Man kan säga att man behöver dig och din kunskap, man tycker om ditt idoga sätt. Njut av dig själv, du är populär. Nu kan du få ett fint erbjudande och det kan ge dig mycket bra ekonomi. Men vinner du i spel nu så har du stor tur. Bäst är att inte spela alls.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu kan du vara inne i en cirkel av avundsjuka. Det gäller att du är observant på omgivningen och noggrann i ditt arbete. Din livskraft ska vara stark. Du kan få besked om att din inkomst kommer att öka, men det betyder inte att du vinner i spel. Unna dig något nytt. Nu är du värd en elegantare miljö.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Utbildning inom allt som har med data att göra kan komma på tal i ditt arbete. Förkovrande och bra för dig! Trötthet besvärar dig inte. Ekonomin kan komma att förbättras, och det kan bli så även om du får vänta en tid innan det är klart. Vinstchansen i spel är inte mycket att hoppas på.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Nu kan du få en present. Kärlekstankar bakom eller inte, det har ingen större betydelse. Man tycker om dig, så var glad över denna så rara händelse. Du får en idé om att investera pengar i hemmet. Det verkar bra, men någon spelvinst tror jag inte på. Spara spelpengarna för kommande behov.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Det blir inga stora förändringar i ditt arbete. Tryggheten dominerar dig och du får beröm för ditt sätt att arbeta. Var försiktig och stressa inte. Nu kan du få större inkomst, och du kan även komma att göra en förändring rörande din bostad. Vinst i spel tror dock inte stjärnorna på att du får.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Arbetet kan bli lättare att sköta om du nu prövar på ett hälsosammare liv. Du blir på gladare humör och nästan lite sprallig. Promenader gör dig gott. Vänner kan komma att visa dig större omtanke än tidigare. Du kan komma in i en romantiskt rar period. Njut av dig själv, för du är det bästa i kärlek.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Det verkar som om man flaggar för just dig. Du måste vara duktig i arbetet och du bör vara mycket mån om din sundhet. Hälsan är bra. Visst är det fin kärlek som du kommer att få nu. Man vill dig väl och här får du en spännande present innan dagen är över, och du är väl värd den.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Du kan få stor tur med en förändring inom arbetet och det verkar bli synnerligen bra för dig. Frisk bör du vara och den sunda hälsan är din bästa vän. Nu kan du få uppleva en ny och spännande uppvaktning. Det kan bli rart för dig om du bara vill. Du tycks njuta av all uppståndelse runtomkring dig.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Nu bör du tänka dig för, om du planerar att ändra på något i arbetet. Din hälsa bör vara bra, trots rutinmässigt arbete. Du har bra kondition. Något kan nu förändras i ditt förhållande och det bör vara bra för dig. Du kan också få en invit till ny kärlek. Du måste bara ha det kärleksfullt.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Inga stora förändringar blir aktuella för dig i ditt arbete. Arbetet går mer på rutin och du kan känna dig trött, så vila när du får chans. Nu kan du få blommor och det gör dig glad. Det kan också vara så att du vinner ett pris, men det kan även gälla vinst i kärlek och då av bästa sort.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.