Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Läs veckans horoskop här

Astrolog: Heikki Vesa

Lördagen den 13 juli

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Var aktsam om den tjänst du har, den verkar fint trygg för dig. Du är tacksam och snabb med att hjälpa alla inom arbetet och det uppskattas av de dina. I kärlekslivet händer inte så mycket. Akta dina ord och håll dig utanför andras ordkrig. Att lyssna är bäst, och för kärleken är det en fattig dag.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Något som har med utbildning och data att göra kan komma att erbjudas dig. Med ditt sunda sätt kan det bli verkligt bra. Hälsan ska du klara bra. Här kan det vara dags för större inköp. Planera noggrant så tror jag att du handlar bra och billigt. Du kan även få spelvinst nu, så köp dig en lott.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Här verkar du komma att instruera andra i ditt arbete, och du får höra att du gör det bra. Din hälsa är bra och du är kvick och spralligt glad i sinnet. Nu ska du vara mer aktsam om kärleken om du vill behålla den ostörd och harmonisk. Irritera inte din vän. Bäst är att låta rutiner råda i kärlek.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Det kan bli tal om något nytt inom ditt arbete. Vad det gäller vet du nog bara själv. Du är i fin form. Du klarar de flesta av dina åtaganden. Du blir lyckligast när kärleken vill bo hos dig. Det finns bara trivsamma inslag här. Du vinner framgång i kärlekens lotteri och ditt hjärta jublar.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Den som har dig till arbetskamrat har en bra kollega. Nu kan du få en idé som sprider fin glädje på din arbetsplats. Du är frisk och sund. Visst ska du ha det bra, men vill du ändra i din kärlek så tror jag inte att du får någon större lycka så var försiktig. Bäst är att ingenting göra.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Förändringar kan komma på din arbetsplats, det verkar bli precis som du själv önskat. Din hälsa bör vara på topp. Läkarbesök ger dig friskt resultat. En ganska så lagom skön och romantisk dag bör du få nu. Du kan också bli uppvaktad från nytt håll, men du ändrar inget. Bäst är så, då får du lycka.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Det som har med mode att göra kommer det att talas om på ditt arbete, och det ger dig tur. Trött men frisk är du, stjärnorna säger att vila är bäst. Även om du hoppats på att få bättre ekonomi så tror jag inte att du får det nu. Vinstchansen är liten, så spara slantarna. Det är din bästa vinstchans.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

En ganska så vanlig arbetsdag bör du ha nu och den blir bäst om du låter rutinerna råda. Trött säger stjärnorna att du kan känna dig, men frisk. Dagen bör vara vinstgivande i nästan allt som du tänkt dig. Nu kan du även komma att vinna en mindre summa i ett spel, och visst är det roligt.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Undvik att irritera din omgivning i arbetet nu. Andra kan vara så stingsliga nu. Är du mer med dig själv så tror jag att du har det allra bäst. Vill du pröva en utbildning så är det nog rätt. Den verkar bra för dig, men den ger ingen inkomst på en tid ännu. Och spel ger heller inte någon vinst.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Andras idéer är nu bättre än dina egna. Härligt att du har så bra arbetskollegor. Du bör ägna mer tid åt att lyssna på andra. Frisk ska du vara. Det trygga finns hos dig, och du kan nu i dag komma att diskutera om en eventuell resa till ett spännande rart mål. Det kan bli lockande kärleksfullt.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Den tjänst du har i arbetet ska du vara rädd om och se positivt på. Promenader kan göra dig friskare. Du är sund, glad och omtyckt. Konst och resor tror jag ger dig fin avkoppling. I spel tror jag inte på några vinster. Bästa vinsten är att göra dig själv fri från spel.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Vill någon att du ska förändra i ditt arbete? Det är bra med förändringar, men bäst har du det där du är. Njut av tillvaron och var lite lat. Visst ska du vara försiktig med vad du vill investera i spel. Kanske har du inte haft någon större vinstlycka, men nu kan det vara din tur att få vinst.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.