Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Söndagen den 18 augusti

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Här bör du vara lite mer aktsam med det du gör i arbetet. Risk för irritationer kan komma. Så arbeta mer i tysthet, så irriteras du inte av andra. Du måste vara väldigt populär. Det tycks som att det romantiska vill ge dig stor framgång, speciellt under resor. Du blir lycklig nu.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Behagliga stunder med vänliga vänner där umgänget är en fest. Firas något som har med examen att göra, ja, då får du glada vänner i ditt umgänge. Din inkomst kan räcka väl till dina behov, men det kan vara rätt att spara en del av dem. I spel ser stjärnorna ingen vinst, så undvik spel och spara.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Sol i hjärta och sol i sinne har du, och så kan man sammanfatta denna för dig så positiva dag med spännande inslag av äkta och ljuvaste romantik. Fester och trivsamma stunder med vänner kan kosta en del för dig nu. Men det kan också ge dig en idé som kan ge dig efterlängtad vinst i spel.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Det kan vara så att du blir bjuden på fest hos en vän. Den är spännande och kan medföra romantik som tilltalar dig mycket väl. Kärlekslyckan är din. Ekonomin bör vara trygg och dina slantar kan ge fin ränta. Men spel däremot verkar inte ge mycket vinst i utdelning, så avstå från det.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Det bör finnas stora möjligheter för dig att knyta nya spännande kontakter. Du verkar vara så positiv och glad. Kärleken är dock inte av bästa sort. Visst måste även du vara sparsam med inköp och nu bör du vara extra sparsam. Någon spelvinst tror jag inte att du får. Här gäller att hålla i pengarna.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Här kan du komma att få erbjudande och meddelande om positiva händelser som gäller arbetet. Du är omtyckt av många, och du är glad och sund. Här kan du få nya fina slantar, så du får råd till nya inköp. Du kan även komma att få lyckan att vinna i ett lotteri. Vinstlyckan är din.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Det verkar som om det blir fest på din arbetsplats. Är det en bemärkelsedag som firas? I alla fall så får du och kollegerna det trevligt. Du får en idé om att investera pengar i hemmet. Det verkar bra, men någon spelvinst tror jag inte på. Spara spelpengarna för kommande behov.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Trivsamma inslag med vänner som gästar dig, så tror jag att du får det. Ensam eller inte, men bra bör du ha det. Kärleken får en chans även den. Var rädd om dina slantar nu, och slösa inte på det som är onyttigt. Jag tror inte heller på en stor spelvinst nu så var även där sparsam.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Det kan vara så att du får höra att det ska bli förändringar i arbetet. Blir det som det sägs så är det nog bara bra. Friskheten själv, det är du. Du trivs bra med det romantiska, men varför inte överraska din vän med en gåva. Det verkar ge dig en positivt fin utdelning i raraste kärlekshandling.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Visserligen ska du kunna göra bra affärer nu, men är du ännu mer bestämd och direkt med dina åsikter och ditt tal så når du än bättre resultat. Romantikens raraste skimmer kommer in i ditt tecken och det finns chans till ny kärlek. Har du med teater och film att göra så får du kärlekslycka.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Här ska det romantiska vara på sitt allra kärleksfullaste humör. Det måste tyda på att du är omtyckt av många, så njut av dig själv - du är en vinnare. Det ekonomiska är stabilt för dig nu. Det kan också bli tal om en fest hos dig som kan bli trivsam. Snåla med spel, som inte inbringar vinst.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Det mesta av vad du gör bör bli bra. Man ser dig nästan som en tillgång. Du är värd uppskattning, och jag tror att du får det. Hälsan ska vara bra. Pengarna räcker för dina utgifter men något att spara får du inte över, så var försiktig med inköp. Inte heller spel ger någon vinst, så att avstå är bäst.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.