Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Tisdagen den 07 juli

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Nu är det bäst för dig att du är försiktig med din kärlek om du vill behålla den. Se framför allt upp med nya inviter! Bäst är att låta rutiner råda. Nu ska du tro på dig själv, för här kan lyckan bli stor. Din ekonomi är stark, men för den sakens skull så tror stjärnorna inte på vinst i spel.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Blir du bjuden på festligheter genom ditt arbete så får du det trevligt. Din hälsa verkar bra och andra tycker att du har ett sätt som sprider solsken. Var försiktig med nästan allt av vad du gör i kärlek. Bäst är att du helt ägnar dig åt dig själv. Så bästa kärleken kan vara tillsammans med en bok.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Blir det irriterat på ditt arbete så är det bäst för dig att säga din åsikt, och låta det stanna vid det. Den hyggliga hälsan är din bästa vän.


Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Möjlighet att få blomster eller en eloge för ditt arbete ska du ha nu och det får dig att le av lycka. Du är en snäll vän med fina idéer och god hälsa. Det kan vara så att du tänker göra ett kostsamt inköp, det verkar bra för dig. Och det kan även vara så att du vinner en mindre slant på en lott.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Du kan nu komma att få uppleva stor och kärleksfull vänlighet. Du ska nog inte fundera så mycket på varför, utan njut över att vara dess mål. Dyrare omkostnader verkar du få, det kan också vara så att du måste försöka att låna pengar. Det kan bli dyrt, och spelvinst tycks inte aktuell nu.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Här får du jobba och åter jobba, visst är det bra, men oj vad du måste slita för att få allt klart. Stjärnorna tror dock på att du får framgång. Dagens lyckosammaste tecken kan vara just ditt när det gäller ekonomi. Det trygga följer dig, men vinst i spel tror inte stjärnorna på är möjligt.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Nu får du ett besök av en kär och efterlängtad vän. Presenter kan du få och du bör känna dig mycket älskad, mest för att du är så snäll. Visst är du sparsam, och just nu passar det bra att ha en extra slant. Här talas det om att du kan få räkningar. Att pröva på spel är inte vinstrikt.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Du vill ha allt uträttat fort, allt går dig väl och din iver är positiv. Din hälsa är god, och den väcker nästan avund hos vänner och kolleger.


Skytten (ca 22/11 - 21/12)

En del omändras i arbetet, men mest vad det gäller miljön. För dig är det nog bara positivt och du trivs med ditt arbete. Du är så harmonisk. Du kan få ett förslag som lägger grund för en fin ekonomi. Stjärnorna tror också att du kan få vinst i spel på hästar. Nu har du vinstlycka.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Nu kan du få fina besked om framgångar gällande arbetet. Det som händer dig är spännande, och är det så att du vill ha en ny tjänst så kan den bli din. Du måste bara vara lycklig, för här talar stjärnorna om att du ska ha fin framgång med allt som gäller romantik, men var ändå rädd om dig själv.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.