Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Lördagen den 19 september

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Blir du kallad till en chef nu så är det säkert för att du ska få ett positivt besked. Du verkar vara omtyckt och frisk. Du sprudlar av god hälsa. Jag tror att du anmäler dig till en kurs, och den bör komma att lägga grunden till en ännu bättre ekonomi. Spela snålt om du måste spela.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Det verkar inte bli några större erövringar för dig i kärlek. Men du har det bra i alla fall och trivs fint. Bäst får du det i umgänge med vänner. Stjärnorna talar om att du nu kan få ökning av din inkomst. Det låter som en dröm, men stjärnorna tror att den blir sann. Men vinst i spel syns inte.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Du har en blomstrande tid i kärlek och romantikens sol lyser över dig, så gläd dig åt dina sköna stunder. En resa i kärlekens tecken blir lyckad. Nu kan du komma att få pengar överraskande lätt. Om det är gåva eller återbetalning av en skuld, det vet du bäst själv. Även i spel kan du få vinst.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nya idéer för ditt arbete kan komma att införas nu. Det blir bra för dig, och även om du först inte tycker om det så blir det i alla fall bra. Nu kan det vara så att du får ett förtroendeuppdrag som gäller i kärlek där man vill att du ska medla. Du finner rätt lösning och dagen blir trevlig.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Har du någon du verkligen tycker om så visa det för vederbörande. Säg som du känner, så försvinner allt tvivel. Den sanna kärleken är din bästa vän. Du klarar dig bra med din ekonomi, som verkar vara stabil. Vill du pröva på någon form av sparande så kan det vara rätt att göra. Men spel ger ingen vinst.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Varken bra eller dålig är din romantik i dag, det är precis som vanligt. En idé är att uppvakta din vän med en blomma, då får du kärlek tillbaka! Turen att vinna några större slantar tror jag inte att du har nu. Du klarar dig ändå, och din börs bör vara välfylld. Dagen är en sparandets dag.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Under den här dagen kan ditt arbetande komma att nå fina resultat. Du är en verkligt idog tillgång för en arbetsgivare. Du får glädjande besked. Visst är det trevligt med rar romantik, fast nu kan det vara så att du inte alls får det svar som du önskat. Nej, det här är ingen dag för romantik.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Resor är som allra bäst nu, så får du chans till att resa i ditt arbete får du det nog roligt och framgångsrikt. Du verkar vara riktigt alert. En positiv tid verkar vara på väg till dig. Du kan märka att andra blir mer inställsamma, så se upp för falskhet. Bäst är att tro på dina egna idéer.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Det verkar som om man flaggar för just dig. Du måste vara duktig i arbetet och du bör vara mycket mån om din sundhet. Hälsan är bra. Någon förändring gällande kärleken blir det inte för dig nu. Läs en bok, det bör ge dig fin avkoppling. I kärlek ska du ta det lugnt och vila.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Funderingar om ett annat arbete kan nu ta fart i dig. Jag tror dock inte att du ändrar något som gäller arbetet nu. Var rädd om din hälsa. Helt plötsligt kommer en uppvaktning som du trott bara fanns i dina drömmar. Dagen blir rar och skänker dig underbar och kärleksfull romantik.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Arbetet bör vara stabilt och tryggt. Ditt arbete går i en harmonisk och lugn takt. Du kan även komma att unna dig att lyssna till ny skön musik. Visst är det kärlek du känner, men det är nog mer för att du är en så fin och idérik vän som man höjer dig till skyarna. Romantiken får vänta.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Journalistik - arbetar du med det så ska du få lycka nu. Din idérikedom bör vara stor och ditt sunda sätt ger dig glädje. Andra vill höra dina åsikter. Något som har med ett kontor och löner att göra tror jag ger dig fin tur, men i spel vinner du inte mycket. Stjärnorna tror på en förbättrad ekonomi.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.