Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Läs veckans horoskop här

Astrolog: Heikki Vesa

Lördagen den 01 april

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Romantikens raraste skimmer kommer in i ditt tecken och det finns chans till ny kärlek. Har du med teater och film att göra så får du kärlekslycka. Visst ska du vara försiktig med vad du vill investera i spel. Kanske har du inte haft någon större vinstlycka, men nu kan det vara din tur att få vinst.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Du är så idog i ditt arbete, och om du nu får en chans till en utbildning så tror jag att den gör dig än mer effektivare. Du är en verkligt sund vän. Du får något nytt till ditt hem och det verkar vara mycket värdefullt. Antikt eller inte, men fint är det. Spel på lotto kan ge chans till vinst.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Din diplomati ska du använda dig av i ditt arbete, där får du nytta av den. Bäst är att nu lyssna på vad dina kolleger tycker. Frisk tycks du vara. Här kan du få nya fina slantar, så du får råd till nya inköp. Du kan även komma att få lyckan att vinna i ett lotteri. Vinstlyckan är din.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu kan du få ett smickrande erbjudande om en ny tjänst. Du klarar det mesta som du tänker åta dig under dagen. Något som rör data ger dig tur. Pengar tror jag att du kommer att få gott om, och du måste vara inne i en fin och lyckosam period. Det kan vara möjligt för dig att vinna på hästar.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Sysslar du med försäljning så ska du kunna göra bra med slantar. Allt vad arbete heter ska vara till din fördel. Det som gäller för din hälsa är friskhet. Något du säljer ger dig fina pengar, och jag tror att det är rätt att investera dem i dig själv. Du har något av lycka just nu, säger stjärnorna.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Verkar det rutinmässigt i arbetet så är det bra, för just rutiner är bäst för dig. Njut av dig själv, för du uträttar arbetet till belåtenhet. Nu ska du ha en härlig dag i kärlek och du bör känna dig glad. Du kan få höra av andra att du är - spännande. Så nog får du kärlek om du bara vill.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Nu råder det ett lugn i allt vad som rör kärlek, och du tycks minsann väldigt nöjd och bör ha det fint med din vän. Besök av en väninna piggar upp. En investering i något som har med en dator att göra ger med tiden vinst. Spel ger bara småpengar i vinst. Stjärnorna tycker inte att du ska spela nu.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Nu kan det vara något nytt som ska startas på din arbetsplats. Det verkar roligt med det nya, men det är mer arbetskrävande. Du tycks bli piggare. Allt är inte så romantiskt som det kan synas. Här ska du vara extra försiktig och bry dig mest om dig själv. Var sparsam med dina kärleksyttringar.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Det verkar ganska jobbigt det som händer på kärlekens område, så var försiktig. Du mår bäst i ensamhet. Att låta rutiner råda i kärlek kan vara bäst. Du ska ha så gott om pengar nu att man kan undra var du får dem ifrån. Vill du spela så är din vinstchans stor. Vågar du pröva lyckan i spel?

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Den raraste kärleken tycks vilja vara hos dig. Det kan betyda en ny uppvaktning, och i så fall både spännande och rart. Men var i alla fall försiktig. Något som har med en kapitalvara att göra kan komma att ge dig en favör trots din utgift. Vinstchansen i spel är liten, så låt insatsen också vara liten.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Din kärlek bara blomstrar och blir du bjuden till fest så gå, för här får du det roligt och rart. Kärleken är din vän, du är dess vinnare. Nu kan du sälja något som du haft i ditt hem, det kan ge dig en välbehövlig slant och du slappnar av. Men var sparsam med spel, nästan snål.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Har du det jobbigt med ditt arbete så koppla av med en fest, det piggar upp dig och du gör vänner glada. Men se upp för baciller och förkylningar. Nu ska du bli uppvaktad med blommor och presenter. Du möter mycket vänlighet och får många bevis på uppskattning, så du är en snäll och pålitlig vän.

Vilket stjärntecken är du?

Månadens fråga

Har du tagit emot healing någon gång?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.