Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Fredagen den 05 mars

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Ta det lugnt i allt som har med kärlek att göra. Du mår bäst av lite vila ifrån lyriska utsvävningar. I hemmets lugna vrå får du det bäst och rarast. Dagen bör bli normal när det gäller ekonomi. Det verkar möjligt att du nu kan få chans till en extra inkomst, men det är inte i spel.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Kan du nu få ett erbjudande om en ny tjänst så är det fint, och allra bäst är det om det gäller samma arbetsgivare. Du är vid god vigör och är stark. Det kan vara så att du får en lite större inkomst än vad du vågat tro på. Det måste vara skönt, men lägg inte pengar på spel för här vinner du inte.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Nu kan det vara så att just du får ett förtroendeuppdrag i arbetet, det är för ditt så fina sätt att lösa problem. Du är sprudlande glad. Du ger gåvor som kostar en del, men trösta dig med att du gör en fin gärning. I spel ska du snåla. Din ekonomi är visserligen trygg, men var sparsam.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Inga förändringar kommer till dig i din kärlek. Du får bästa avkopplingen med en bok i hemmets miljö. Så njut av dig själv och koppla av omgivningen. Du kan få någon form av uppvaktning. Frågar man efter vad du önskar dig i gåva så kan en önskan om en lottokupong vara det rätta. Ekonomin verkar god.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Det arbete du utför blir verkligt bra gjort. Du får positiva blickar av dina arbetskollegor, men var ändå extra noggrann. Var även aktsam om hälsan. Inkomsten täcker dina utgifter väl, så nu kan du ha det bra. Köp av en bingolott ska vara bäst, men även ett mindre spel på hästar kan ge vinst.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Nu tycks du vara den som löser problemen på arbetsplatsen. Du har en bra känsla för detta och litar helt till dig själv. Din intuition är hög. Det blir rart för dig och det som har med film att göra ska bli något alldeles extra rart. Så vill din vän föreviga dig på foto så är det en sann vän.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Det är inte mycket som ändras i arbetet. Det kan vara lite tjatigt och rutinmässigt, men det verkar tryggt och du ska vara frisk. En fest piggar upp. Här kan du få presenter, och är det så att du får välja så tror jag att du får lycka med en festkväll i mysig miljö. I spel syns ingen vinst.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Visst är det rätt att förnya sin kärlek, men nu bör du ta det lite lugnt med romantiken och vänta med nya erövringar. Bäst har du det utan romantik. Nu bör du mer titta än köpa. Det är bäst för dig att spara dina slantar, och måste du spela så var verkligt snål. Bäst är att avstå från spel.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Det kan vara så att du nu tycker att det romantiska kunde vara mer intensivt och rart. Troligen blir det dock mer av rutiner i kärlek, men rart ändå. Nu kan dagen bli dyr, du kan få räkningar som ska betalas. Du klarar det hela, men satsa inga pengar i spel. Det är bortkastade pengar.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Något som har med arbetet att göra ska omändras och det kan betyda att du kommer att erbjudas ytterligare utbildning. Den goda hälsan är din. Tänker du investera i ditt boende så var försiktig, det är bättre att sälja än att köpa. Vinstmöjligheten i spel är nästan obefintlig, så var sparsam.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Man borde nog lyssna mer på vad du har att säga, för det kan vara så att du har fina idéer. Du är verkligen en uppslagsrik och sund vän. Det kan bli dyrt för dig nu. Räkningar kan bli högre än vad du trott och inköp blir det också, så det här verkar dyrt. Stjärnorna tror inte på spelvinst.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Det här bör vara en framgångsrik dag för den som sysslar med bilar och motorer, så är du intresserad av mekanik så får du lycka. Men stressa inte. Nu kan det vara en fest som du ska ha och den kan kosta i mesta laget, men jag tror att det är värt varenda peng. I spel blir det ingen vinst för dig.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.