Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Fredagen den 10 april

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Nu bör det vara dags med förändringar på arbetet. Så föreslå nu det du tänkt dig så bör arbetet bli gladare och effektivare. Hälsan klarar du bra. Blir du bjuden till dans med romantiska inslag? Ja, då blir det trevligt och du njuter av att bli uppvaktad och du känner dig generad av kärlekslycka.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Har du med ett medieföretag att göra så ger det dig nya idéer i arbetet. Du är just den rätta personen att finna lösning på problem. Nu finns bara plats för trygga och fina händelser i din kärlek och det mesta blir precis som du har tänkt dig. Men var ändå försiktig med kärleken.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Vill du ändra på din arbetsrutin är det en bra tid för det, då någon tycks intresserad av ditt arbete. Du ska ha lycka inom arbetet. Hälsan verkar bra. Här kan du få nya fina slantar, så du får råd till nya inköp. Du kan även komma att få lyckan att vinna i ett lotteri. Vinstlyckan är din.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu kan du få höra att man vill att du ska genomgå en utbildning just för att du är duktig. Du har vägvinnande friska idéer. Även hälsan verkar bra. Du har en trygg och fin ekonomi, men det skadar ju inte att få den än bättre. Det kan du få och bäst är att spara. Stjärnorna tror inte på vinst i spel.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Ta det försiktigt med allt i kärleken. Den bästa kärleken får du av dig själv, så skäm bort dig med ett dyrare inköp som stillar din hunger på kärlek. Det är din utbildning som kostar mest just nu, och det är en riktig investering. Spelvinster verkar vara avlägsna, så låt helst bli spel.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Du får det bra på arbetet. Vill du studera något nytt, så ger det dig bra stimulans. Genomför de idéer du har i arbetet. Hälsan verkar trygg. Nu kan du bli bjuden på invigningsfest, eller en annan fest. Det är bra för dig och du kan knyta nya kontakter. Folk dras till dig som till en magnet.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Kommer det att talas om att du ska börja resa i ditt arbete så tror jag att du skulle trivas med det, så arbetar du med resor får du lycka. Du har full fart på din charm, och blir du bjuden på fest så kan du få både roligt och rart. Du utstrålar elegans och en portion av spännande kärlek.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Du är antagligen dagens vänligaste arbetskamrat. Ditt leende tycks aldrig sina, och du har alltid en hjälpande hand för andra. Hälsan själv är du också. Nu kan du göra en investering i din hälsa. Vill du testa ett bantningsrecept, kan det lyckas nu. Även en tipsvinst verkar möjlig, vågar du kan du vinna.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Det verkar som om någon mycket gärna vill träffa enbart dig. Det är en rar chans, men jag tror att du nöjer dig med att veta att det är till din fördel. Detta är en dag som kan göra dig glad när det gäller ekonomin. Försäljning kan ge dig vinst, kanske även i spel, men glöm inte bort att unna dig en gåva.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Nu tycks det som att dina vänner har bestämt sig för att vara med just dig. Det talas om att du kommer att få en fin present. Du måste vara omtyckt. Låt dina pengar stanna kvar i börsen och låt andra bjuda dig. Vill du spela så vinner du inte mycket, så snåla. Att spela är ett minus för din börs.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Motigheter kan det komma att talas om i romantik, här är bäst att vila. Vill du trots allt söka dig kärlek så var försiktig så att du inte blir sårad. Nu tycks din börs fyllas på - det kommer nog överraskande för dig, men till glädje. Du kan få tur och vinna en slant vid köp av lotter.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Ett trivsamt inslag av vänlig omtanke kommer till dig, där kärleken din ska vara rar och omtänksam. Nästan allt vad du vill ger dig glädje tillbaka. Nu ska du kunna unna dig lite ledighet och att vara lat, för din ekonomi verkar bra. Du kan även ha turen att vinna, du bör vara lyckosam med spel.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.