Änglachatt med Anna-Lena Vikström 28 november 2017

Marie : Hej, När jag ber om änglars hjälp, är det viktigt att be en särskild ängel inom ett särskilt ämne eller kommer rätt ängel igenom automatiskt??

Anna-Lena Vikström: Det viktigaste för att dra till sig änglar är att öppna sig för det oväntade och nya och tänka på den önskan man vill ha hjälp med. Då kommer rätt ängel. Men man kan också be om det man vill ha, kärlek, helande, medialitet och kalla på den ängel som är förknippad med just det området.
​Det finns en övning på min distanskurs där man visualiserar att man blir översköljd av ängels energi.

 

Anna: Hej! Jag känner ofta en pirrande känsla på vänstra sidan av bakhuvudet. Det är som att någon stryker mig över håret. Det känns väldigt lugnande och helande. Jag undrar om det är min guide eller en ängel som visar mig sin närvaro?

Anna-Lena Vikström: Jag tror att du har en död nära anhörig som vill visa att hon är där, änglar ger mer känslor än beröring

 

carola: Hej.. Känner värme i bröstet emellan och starkt.. Är det min ängel eller guide ? Tack

Anna-Lena Vikström: Prova att ställa en fråga eller en bön om något du vill ha hjälp med så kommer du att känna samma värme inom dig om det är en ängel.

 

Tro och hopp: Hej Anna-Lena Kan du se om jag har kontakt med några änglar och har de något budskap till mig. Mycket tacksam för svar

Anna-Lena Vikström: Jag känner ett blått ljus omkring dig, ärkeängeln Gabriel förmedlar att du ska göra på ditt eget sätt med det du håller på att utveckla.
​Man kan ibland känna ärkeänglarnas energi som ljus i olika färger inom sig.

 

Jessica: Hej! Jag ber så ofta änglarna om hjälp och försöker vara öppen för svar men jag känner mig inte hörd. Hör dom mig inte eller kan jag inte få det jag ber om? Vill så gärna ha deras hjälp! Kramar

Anna-Lena Vikström: Det är nog många som känner igen sig, att be om något och inte få svar. Änglarna är alltid där och ger svar iform av känslor eller ingivelser. Prova att ställ frågan på ett annat sätt, till slut känner du en närvaro och det är svaret.

 

Gunvor: Hei! Skulle gærna vilja veta vad min skyddengel heter och hen er med vid healing som jag gir. Jag kallar också på erkeengel Rafael som jag tror ær healingengengel, stemmer det? Har jag englar hos runt mig nær jag ber om det? Kram ��

Anna-Lena Vikström: Ja, ärkeängeln Gabriel är helandets ängel och du kan känna ängeln som en speciell energi. Om du vill veta din skyddsängels nanm ska du be om ett namn på ängeln. Jag kallar min egen skyddängel bara för min inre röst.

 

Helena: Hej! Jag har försökt få kontakt med änglarna,för jag behöver hjälp. Står kvar och kommer ingenstans. Mvh Helena

Anna-Lena Vikström: Du kommer snart känna att det vänder, jag får känslan att du måste invänta rätt tid.

 

Åke K: Jag vill men kan inte uppmärksamma om jag (som jag hoppa) har änglar i min närhet. Skulle så gärna vilja uppmärksamma ett tecken. Men jag är kanske inte öppen (mottaglig) för det?

Anna-Lena Vikström: Det bästa sättet att känna att man har änglar i sin närhet är att överlämna sig på något sätt, att göra något du annars inte brukar göra, det som engagerar dig mest och fyller dig med kärlek när du gör det. Då blir änglarna mer närvarande.

 

Mona: Hej Anna-Lena, Kan änglar ge svar genom autoskrift? Kan våra guider vara änglar, eller är dom själar som varit människor? Tror mig ha kontakt med mina guider genom autoskrift, 4 stycken plus en grupp om 3 individer. Kan du se om detta stämmer. Behöver få lite feedback på att det stämmer eller så får jag lugna mig lite och bara meditera. Hälsningar

Anna-Lena Vikström: Ja det är ett jättebra sätt att ha kontakt med sina änglar och ljusvärlden. Änglar har inte varit människor utan är så nära ljusvärlden man kan komma.
​När du har kontakt med guider eller änglar genom automatskrift ska du känna en upplyftande och energigivande känsla i kroppen.
​Våra guider tror jag är själar som varit människor, de har en mer tydlig personlighet än änglar.

 

Lilla Gäddan: Vill att en Ärkeängel tar bort Stalkern . Tar han sig in i huset när vi är borta. ALL KÄRLEK TILL DIG.

Anna-Lena Vikström: Jag känner en stark närvaro när jag läste din fråga och en skimrande blixt av ljus. Du har ärkeängeln Mikael vid din sida som ett skydd.

 

K: Kan en ängel vara en död anhörig eller sänds änglar ut av våra döda anhöriga?

Anna-Lena Vikström: Jag har varit med om att döda anhöriga hjälper oss och beskyddar oss. De samarbetar med änglarna och de kan ibland vara nära oss när änglarna inte är det.

 

T.ih: Hej Anna Lena . Hur får jag bättre kommunikation med min skyddsängel ? Hur känner jag om ängeln ger budskap ?

Anna-Lena Vikström: Det kan du känna på olika sätt, ibland som en stark närvaro, en tät energi som omsluter dig med en viss känsla, eller kanske får du en inre bild som är förknippad med en viss energi och ibland kan änglar vägleda människor i ens väg när man behöver.

 

Gittan: Vilsen. Tom. Orkeslös och rädd. Ber änglar om svar och hjälp. Kommer jag att få?

Anna-Lena Vikström: Du har redan överlämnat dig och då får du hjälp, ibland inte på en gång men du får en känsla inom dig att någon hjälper dig fast du inte vet hur eller när. Änglar hjälper genom oväntade händelser.

 

 

Lillajag: Bästa Anna-Lena! Vad är det för blå blixtar som kommer framför mig när jag är själv? Det klara vita vackra ljuset som lyser i mitt sovrum på natten o som bara jag ser är det en ängel (väldigt stor)? Vad vill hon mig? Kram

Anna-Lena Vikström: Det är vanligt när ängeln Gabriel är narvarande, det blå ljuset står för ingivelser och intutiov visdom som hon ger dig. Hon vill visa dig att du kan lita på den intuitiva vetskapen du har inom dig.

 

Lena : Ärskyddsängel avlidna släktingar, ? Vilka är mina? Vet att min morfar är en.

Anna-Lena Vikström: Man brukar säga att skyddsänglar är avlidna släktingar, men vi har också andra, rena ljusväsen som skickar energi som hjälper oss att utvecklas och tro på kärleken och det goda i livet.

 

Pernilla: Hej Anna-Lena! Jag känner emellanåt små krypningar över mitt huvud, alltid högra sidan, och undrar om det är någon ängel eller guide? Och i så fall, varför sker det?

Anna-Lena Vikström: När det gäller fysisk beröring kan det vara en död anhörig eller ett uppmärksamhetstecken, som visar att du är öppen för att lyssna till din inre röst när du känner dem.

Lena : Hejsan! Jag vill så gärna känna av änglar. Vet inte riktigt hur jag skall göra?

Anna-Lena Vikström: Du kan börja med ärkeänglarna, föreställ dig någon av dem, till exempel ängeln Gabriel.
​Sedan väntar du på att få en inre bild, känsla eller färg. Garbiels kännetecken är blå färg.
​Sedan känner du efter vilken känsla du får inom dig och du kan också ta fram ett papper och skriva ner ord du får inom dig.

 

Marie-Louise: Hej Anna-Lena För några år sedan krockade vi på väg till jobbet .Det hela slutade väldigt bra och vårt försäkringsbolag var helt förundrade . De sa att de ser den här typen av olyckor ofta och de tyckte att vi hade änglavakt . Har funderingar på om det var så. Min man har en gång tidigare vaknat av att nån knackade honom på axeln när han somnade i bilen och han kunde rätta upp bilen som var på väg ner i ett dike. Kan du se om det är våra skyddsänglar som är med oss.?

Anna-Lena Vikström: Det var det verkligen. Jag hör nästan varje dag människor som berättar att det har haft änglavakt på det sättet. De styr över liv och död och hjälper oss så att vi inte går ifrån vår livsuppgift.

 

Orolig mamma: Hej,jag undrarom det går att få hjälp av änglar för en annan person än sig själv ? Jag har en vuxen dotter som hamnat i en svår psykos,och hon har stängt in sig i flera månader nu...vill alltså inte träffa nån i familjen inte någon annan heller,jag skulle önska att man kan sända änglar till henne,så hon kan helas

Anna-Lena Vikström: Ja då är änglar närvarande, speciellt när man inte kan hjälpa sig själv eller någon annan. Du kan be om änglar till henne och hon har det säkert. De kan inte påverka någons fria vilja men de försöker att motivera och skicka hjälp till henne på olika sätt.

 

anne-chatrine: Jag undrar om jag har några skyddsänglar med mig. Önskar att det vore så, jag känner mig orolig ibland. Jag hopps att jag får styrka i änglarna och hjälp när det känns svårt.

Anna-Lena Vikström: När jag läser din fråga får jag en stark känsla av kärlek och ärkeängeln Gabriel som är nära dig och ger dig en våg av kärlek när du behöver.

 

Maria: Hej. Hur vet/ser man att det är en ängel i ens närhet och hur får man kontakt? Har man sin personliga ängel? Tack

Anna-Lena Vikström: Var och en har en personlig ängel sedan man föds. Ängeln har ett eget sätt att uttrycka sig och man är van att kalla sin skyddängel för sin inre röst. Om du i perioder har känt en inre vägledande röst som talar om när det är dags att göra något, då är det din inre röst, skyddsängel.

 

Marie: Hejsan! Vilken färg förknippas med ärkeängeln Mikael? Ser ofta en stark grön färg framför mig.

Anna-Lena Vikström: Olika andliga traditioner förknippar ärkeänglarna med olika färger, Raphael förknippas ofta med grön, helandets ängel. Mikael förknippas med en eld, gyllene eller vitt ljus.

 

Annika: Hej Anna-Lena! Jag känner en dragning till allt som har med änglar att göra. Det känns som jag fått tecken på att de finns. Är det så att jag har någon/några änglar runt omkring mig? Kram från en som gillar änglar.

Anna-Lena Vikström: Jag tror att änglarna vill att vi ska samarbeta med dem och förmedla deras visdom in i världen och därför är de mer nära oss i vår tid än på många år.
​Ställ frågan inom dig hur många änglar som finns omkring dig och vilka känslor de ger dig, så får du svar!

 

Camilla: Hej Anna- Lena Jag undrar om jag är en jordängel Mvh Camilla

Anna-Lena Vikström: En jordängel är en person som låter sig vägledas av änglar för att göra något gott till någon annan människa eller till jorden.
​En del människor som är högkänsliga har lätt att bli vägledda av änglar och vara jordänglar. När man ber att bli vägledd av änglar så är man jordängel, man för in andevärldens kärlek till jorden.

 

Greta: Jag var länge orolig för en nära anhörig. Kände att han inte tog hand om sig själv ordentligt och jag tyckte mig 'se' osynliga änglavingar på hans rygg, men jag slog snabbt bort tanken. Nu är han död.. Kan det ha varit så att änglavingarna var på riktigt? Något slags tecken?

Anna-Lena Vikström: Så fin upplevelse, och det var säkert så att de var verkliga. När vi inte kan ta hand om oss själva av olika orsaker, så är änglarna väldigt närvarande.

 

Marianne: Hej Anna-Lena! Kan man be till änglarna om hjälp som man ber till Gud eller Jesus? Behöver man namnge den ängel man ber till? Kram Marianne

Anna-Lena Vikström: Traditinellt och i de stora religionerna sägs det att man inte ska be direkt till änglar, även doreen virtue skriver det i sina änglaböcker. Istället ska man öppna sig för den energi och vägledning som just den ängeln kommer med. Man behöver inte namnge änglarna, inte ens veta vad man behöver hjälp med. Ens önskan blir en signal av ljus som öppnar för hjälpen att komma i ens väg.

 

Lotta: Dett sägs att jag härstammar från änglarna - tycker i så fall att jag borde känna mer kontakt med just dem - kan jag utöka den - kanske lyssnar jag inte - har bråttom. AA Michael är mig förstås speciellt kär men ser också småänglar som tack och lov är lite busiga och vill locka till mindre allvar.

Anna-Lena Vikström: Så fint att härstamma från änglarna och jag tycker att du redan har en del kontakt!

 

Kristina/Ztina: För många år sedan räddades jag av något som fick mig att vända mig om och se en jättevåg som hade dragit mig ner i havet om inte, ja vem varnade mig, en ängel eller en skyddsande?

Anna-Lena Vikström: Det var din skyddängel!

 

Susann: Hej Annalena. Jag har undrat i många år varför jag drömde om änglabokmärken samma natt min kära mormor gick bort? Har aldrig drömt om dom innan eller efteråt, detta hände för ca 25 år sedan. Telefonen ringer kl 05 och min mamma berättar att mormor gått bort. Vad var det som fick mig att drömma?

Anna-Lena Vikström: Det var din mormor som ville berätta på sitt sätt att hon var i ljusvärlden, den andliga världen som en hälsning till dig.

 

Eva - fattigpensionär: Kan änglarna hjälpa mig bo kvar i mitt hem när de skall rusta och höja hyran till nästan det dubbla? Blir förtvivlad!!! Hamnar jag på gatan sen.

Anna-Lena Vikström: Be till änglarna, överlämna det till änglarna, du behöver inte säga ett namn utan bara överlämna problemet och sedan ber du om ett mirakel, om hjälp på ett bättre sätt än du själv tänkt ut. Du har en stark vägledning och änglakontakt känner jag. De vill hjälpa dig.

 

Marianne / 65: Jag såg änglarna som hjälpte / tog över min pappa till andra sidan den natten han dog. Kan du säga mig nåt om det ? Innan han dog sa han flera ggr att han faller , han faller ... Varför faller ? Träffade min pappa änglarna och vilka var dom ? Tack om du kan svara <3

Anna-Lena Vikström: Du kände närvaron av dem och att han sa att han faller, precis så känns det att släppa taget. Och då blir man helt omsluten av känslor av kärlek, glädje och frid som är änglarnas kännetecken.

 

Anna-Lena Vikström: Tack alla som har varit med och läst i min änglachatt! Jag hade lite långsam uppkoppling i början så svaren kom långsamt. Jag känner att änglarna verkligen ville förmedla att de vill vara nära oss och ge oss lätthet, glädje och frid i livet. Överlämna dina bekymmer till änglarna och lita på att de kommer att hjälpa dig att hitta en ny lättare väg i livet. De vill sprida ljuset på jorden.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.