Änglachatt med Anna-Lena Vikström 29 oktober 2020

Här kan du läsa alla frågor och svar från änglachatten med Anna-Lena Vikström den 29 oktober 2020.

Anna-Lena

Hej alla! Så många frågor jag har fått! Många har frågat hur man vet om man har kontakt med änglar och därför ska jag svara er samtidigt här och ge er en övning.

Det är väldigt högfrekvent energi. Därför känner vi deras närvaro som inre ljus eller färger. De försöker aldrig att ge råd men de kan ge oss ingivelser på saker vi ska göra.

När du vill ha kontakt kan du lära dig att känna igen hur närvaron känns just för dig, sedan kommer du lättare att känna igen dem.

 

Victoria

Hej Anna-Lena! Kan mina nära och kära som inte finns med oss längre kommunicera med min skyddsängel?

Anna-Lena

Så intressant fråga! Jag tror inte det, jag tror att de kommunicerar direkt med dig. Och när vi skickar ut speciella signaler av energi så kommer vår skyddsängel som svar på det vi omedvetet önskar oss.

 

Ninni

Hej! Det känns som om det stormar runt mig på många olika plan just nu. Jag känner mig hjälpt o stärkt av änglarna. Men vilka änglar stöttar mig och vem är min skyddsängel? Tack för svar!

Anna-Lena

Du har en ängel som hjälper dig att få kontakt med lugnet i naturen, glädje och skapande energi.

 

Kiki

Är mina närmaste på andra sidan hos mig?

Anna-Lena

Det är tre personer från andevärlden nära dig, en man och två kvinnor.

 

Ineze

Kan jag be änglarna att hjälpa en nära vän utan att hon är med? Hjälper de henne även om hon själv inte har bett om deras hjälp. Vet att hon tror på änglar.

Anna-Lena

Ja det kan man göra!

 

Lotta

jag har svårt bestämma vilken inriktning i det andliga att välja då jag är nyfiken men inte medialt begåvad?

Anna-Lena

Du har mycket helande förmåga och du kan avläsa energi på platser och känslor från människor.

 

Blomma

Hej! Hur kan man lita mer på att den inre dialogen med ett väsen är "sann", om det är så, och inte bara i det egna huvudet, att det är en konversation? Tack!

Anna-Lena

Det man ska gå efter är hur dialogen får oss att känna, om det hjälper oss i livet. Vi kan aldrig veta säkert men det viktiga är att det hjälper oss i vardagen på något sätt.

 

Mariafinland

Hej! Två gånger nattetid har jag vaknat av ett starkt ljus från ena hörnet mot taket. Ena gången för några år sedan vaknade jag med sträckta händer mot det starka ljuset och det var som om det fanns händer även där i ljuset. Någon som ville mig något? När jag satte mig upp försvann ljuset snabbt. Var detta en änglakontakt? Har jag en kvinnlig skyddsängel som rör om mig ibland?

Anna-Lena

Jag undrar om du har någon nära anhörig som ville ge en hälsning till dig från ljusvärlden?

 

Jenny

Jag har hittat fjädrar i min väg under säkert en månads tid, kanske ännu längre. Kan det vara någon som vill säga mig något och hur vet jag i så fall vad?

Anna-Lena

Det är tecken. När vi börjar få tecken omkring oss oavsett vad och vi känner att det betyder något, så betyder det alltid att vi är på rätt väg och mer kommer att hända. Så var bara uppmärksam på vad som händer nu i livet!

 

Tacksam mamma

När min dotter fick sitt första epilepsianfall för cirka 6 år sedan upplevde hon att hon befann sig utanför sin egen kropp. Ovanför sitt huvud, där hon låg på marken, såg hon en figur stå och titta på henne. Han lystes upp av ett ljussken och något stort, liknande vingar, fanns bakom hans kontur. Utan att säga något förmedlade han känslan till min dotter att hennes tid på jorden inte var kommen än, hon skulle stanna kvar ett tag till. Hon kände sig trygg men ändå lite rädd i detta möte. Kan du säga något om hennes upplevelse? Var det en ängel som kom till henne och isåfall vilken?

Anna-Lena

Så fint att du berättar så att fler får läsa den! Det var hennes skyddsängel. De vakar över liv och död och vår livsuppgift.

 

Lotte

Hej, Hur ska jag tänka och göra för att gå framåt i livet, oroar mig ofta och mycket, är mycket trött och orkar inte jobba. Jag känner ändå att jag har utvecklats andligen mycket de senaste åren. Är jag på rätt väg? Vem är min skyddsängel? Tack så mycket

Anna-Lena

Det är just i sådana situationer man får extra hjälp av ens skyddsängel, det är deras uppgift. Be så ofta du kan att änglarna ska vara omkring dig med sitt skyddande högfrekventa helande ljus. Till slut kommer ljuset nästan att synas omkring dig.

 

Carina

Hej. Är så gruvsam inför min nästa förlossning med corona och allt. Kan du lugna mig?

Anna-Lena

Jag får en känsla av glädje så jag är helt säker på att det kommer att gå bra!

 

Eva

Var med om en våldsam bilolycka 9 oktober. Jag klarade mig bra och överlevde, hade verkligen änglavakt de lux. Hur tackar jag mina skyddsänglar?

Anna-Lena

Du hade verkligen änglavakt och efter sådana upplevelser brukar ens mediala förmåga öka också så det är bara att se efter vad som händer.

 

Charlotte

Hej Anna-Lena, Jag tycker ofta det verkar som om andevärlden vill kommunicera med mig genom djur, speciellt fåglar. Jag har en liten rödhake i trädgården som ofta dyker upp, det känns som om han vill säga mig något. Jag vet dock inte om jag har någon kontakt med änglar, men jag upplever ofta det som om någon, några är på besök i huset jag bor i, kan det vara änglar som vill kommunicera? Tack

Anna-Lena

Vissa människor har en andlig förmåga att få kontakt med vilda djur, de trivs i deras närhet. Du kan lätt få kontakt med okända människor och djur som behöver stöd, de känner energin du har omkring dig och mår bra av den.

 

Är det mina föräldrar

Vem är det som hjälper mig att få styrka att orka när jag mår som sämst? Gråter hejdlöst plötsligt känner jag en hand längs mitt huvud o en värme o ett märkligt lugn.

Anna-Lena

Så fin upplevelse! Den kan du alltid lita på finns där när du behöver. Jag tror det är änglar du känner.

 

Vera

Hej! Min dotter är född 18/4 kl 16.03 och min morfar dog 18/4 kl 04.05 några år innan. Dom är lika stöninga och hon är döpt efter hans mamma. Gick morfar igen i min dotter och om inte ser han till henne.

Anna-Lena

Han ser till henne. Jag har märkt att de kan minnas de anhörigas födelsedagar så ni kommer nog att få tecken från honom den dagen. De ser döden som en födelse in i det nya livet i andevärlden och din dotter föddes in i den fysiska världen.

 

Henke

Hej Anna Lena. Jag var i en kyrka å bad en bön. När jag var på väg ut så hörde jag att bönen var hörd. Var det min skyddsängel? Eller var det en inbillning?

Anna-Lena

Det var din skyddsängel.

 

Konstnär

Hej kan du se om jag kommer sälja mer av min konst så jag kanske kan få en liten lön? Eller stor :-) Finns det någon i andevärlden jag kan ta hjälp av?

Anna-Lena

Jag får en känsla av lätt energi, som att du redan är på gång, du är rätt energi.

 

M

Hej, jag ser upprepade änglameddelanden i form av 99 88 77 och läser på nätet om betydelse. Känner inte något tydligt att gå på.. Vad är det jag missar?? jag förstår ju att det inte kommer kastat på mig

Anna-Lena

Det är ett tecken! Det som är tecken är att det är dubbla liknande siffror. Sådana tecken brukar dyka upp när vi är på rätt väg eller har extra energi i livet. Det är inte själva siffrorna som betyder något utan att de gör oss uppmärksamma på att något är på gång.

 

Anne

Måste man be om änglabeskydd för att få det? Eller är man beskyddad ändå?

Anna-Lena

Man är beskyddad ändå.

 

Viveka

Har hört jag är en jordängel men det tvivlar jag på!

Anna-Lena

Vem som helst som hör det skulle nog tvivla på det :) för det låter så stort, men när vi gör det som är vår passion och sprider ljus och engagemang på något sätt är man en jordängel.

 

Marie

Hej. Jag har haft en fjäril inne hos mig vid tre tillfällen. Flyger väldigt nära mig. Jag ser den i ca 3 dagar, sen är den plötsligt borta. Den är svart, vit och brun. Är det något tecken från andra sidan? Marie

Anna-Lena

Döda anhöriga brukar kunna få djur att komma i vår närhet. Kanske är det någon speciell dag för någon av dina döda anhöriga de vill påminna dig om, och att andra sidan är där.

 

Carin

Vad är det för skillnad på skyddsängel och guide? Är det en sådan man har med sig hela livet, kan man ha flera? Tack!

Anna-Lena

En ängel lever i en dimension av ljus, en annan slags andevärld än där guider och våra döda anhöriga finns. En guide tror jag är en vägledare som någon gång levt som människa och vill utveckla egenskaper och våra styrkor, medan änglar hjälper oss att välja den väg i livet som stämmer med det som är meningen att vi ska göra i livet.

 

Tove

Skrev tidigare, om min livssituation. I januari höll jag att förblöda efter att en pulsåder i magen sprack. Hb 40 när jag efter en hård kamp för att komma åt min mobil och ringa alarmcentralen. Sedan höll min kära man att dö av hjärtstillestånd. Mha anvisningar från larmcentralen höll vår äldre son min man vid liv, så att bestående men kunde undvikas. Nu är jag själv uppsagt från mitt fina jobb pga ekonomin. Jag fattar inte varifrån jag nu får styrka. Vem hjälper mig?

Anna-Lena

Det är en kvinna i andevärlden, kanske din mamma. Jag känner en lugn och kraftfull energi, hon låter inget rubba din balans.

 

Charlotte

För många år sedan gick min hund bort, jag såg i drömmen ett bländande ljus, trodde att det var en änglavarelse, tog det som en slags tröst.

Anna-Lena

Det var en glimt av ljusvärlden du såg! Jag tror att det är till ljusvärlden vi kommer när vi dör. Han tänkte nog på dig så att ni fick kontakt.

 

Anne

Hej Är under en stark andlig utveckling just nu. Har jag någon med mig från andra sidan som hjälper mig med detta? Är det min farmor som är min skyddsängel?

Anna-Lena

Du har två nära anhöriga i andevärlden nära dig varje dag, de har lett dig in på området och känner dig sedan du var liten. Du har också en stark närvaro av änglar nu som har med kreativitet och skapande, en utbildning kanske.

 

Orolig mamma

Hur ska det gå för vår dotter I skolan? Blir betygen godkända så hon kommer in på gymnasiet? Just nu känns allt hopplöst. Orolig

Anna-Lena

Det kommer att vända för henne till våren, hon får godkända betyg

 

Hjälplös-71

Hej! Jag brukar be änglarna om hjälp men den tycks aldrig komma. Kan t.ex. be om hjälp när min ångest känns jobbig. Men hjälpen kommer ju aldrig. Har även bett om hjälp till mina barn. Men då händer det jag önska att inte ska hända. Hjälper de bara vissa eller? Tack

Anna-Lena

Jag kommer att tänka på jordänglarna. När du ber om hjälp så kan människor komma i din väg. Jag litar helt på universum och ljusvärlden, att de aldrig lämnar någon ensam eller utan hjälp som ber om det. De försöker på alla sätt ge hjälp, ibland inte som vi förväntat oss den.

 

Anneli-k

Hur gör man för att be Ärkeängeln Gabriel om hjälp?

Anna-Lena

Ärkeängeln Gabriels område är intuition och inre visdom. Man kan säga namnet tills man känner att man blir omsluten av en frid och ett blått lugnande ljus. Raphael är symbol för healing och då känner man grönt ljus istället. Så kan man göra med alla ärkeänglar, man säger namnet och visualiserar färgen de är förknippade med.

 

Mamma L

Vår dotter, tre barn, behöver hjälp och stöd. Har hon någon speciell ängel, som jag, henne ovetandes, kan be om hjälp?

Anna-Lena

Jag känner efter och den känsla jag får är inte en ängel utan den samiska solgudinnan Sarrakka, eldens energi kommer att hjälpa familjen.

 

Nina

Sedan en tid tillbaka ser jag ofta en blå stjärna blinka till. Upplever det som en bekräftelse från andevärlden. Är det en glimt av en ängel eller är det från min son i andevärlden?

Anna-Lena

Det jag känner när jag läser frågan är att det är din son i andevärlden. Jag ser också ett rosa hjärta som en hälsning från honom.

 

HK

Hej Anna-Lena, jag hittade 15cm långt vit fjäder halvt under min byrå i sängkammaren på min sida av dubbelsängen, längst in i rummet från fönster (vädring fönster) och balkongdörr, hur kom den dit? Såg den vid sänggåendet, var det min Guardian Angel som lämna ett visitkort? Mvh

Anna-Lena

Hej! Sådana tecken kommer när vi utvecklas andligt i livet och litar på andevärldens vägledning. Då kommer alltid bekräftelse på något sätt.

 

Mormor Lena

Vårt minsta barnbarn E (snart två år) är en fantastisk liten figur, nästan alltid glad. Är hon en jordängel? Har hon kommit till jorden för att uträtta något "stort"? Är hon mammas lilla ängel (två systrar)?

Anna-Lena

Många som nu föds har kommit till jorden just nu för en viktig uppgift och det visar sig senare i livet.

 

Josefine

Hej! Vad är det bästa sättet att tacka änglarna på?

Anna-Lena

Det är genom att vi lever så närvarande vi kan och uppfattar det i livet vi är tacksamma för, då tackar vi änglarna.

 

Undran

Hej, Har man en och samma skyddsängel hela livet/har man flera? Vem/vilka är mina skyddsänglar?

Anna-Lena

Jag känner tre änglar omkring dig så du står nog i en förändring i livet just nu. Ens skyddsängel är samma genom livet och man kan till och med träna sig att känna igen hur den inre rösten låter och skilja den från tankar och från andliga vägledare.

 

Marie

Min sambo har fått ett meddelande från en ängel. Den sa att han skulle ringa till en kvinna med blont hår och som skulle heta Marie. Han var då i ett väldigt dåligt förhållande. Han antog att det var jag. Vi har varit gifta, och han gifte om sig ganska så snart efter skilsmässan. Ängeln lovade honom att vi skulle få det bra tillsammans ekonomiskt. Han skulle vinna mycket pengar. Min fråga är om detta är något som en ängel lovar och kan vi ta detta på allvar. Vi har det väldigt tufft ekonomiskt. Hoppas på svar.

Anna-Lena

Så intressant och så inspirerande! Det kanske fanns i er livsväg! Jag har hört att många har fått budskap om vad som ska hända i framtiden av änglarna. I rätt tid i livet verkar vi kunna få det från vår skyddsängel.

 

Stefan

Jag har fått reda på att jag har en skyddsängel, Kan den hjälpa mig i mitt liv. För just nu ser allt nattsvart ut. Både ekonomi och hälsan verkar inte så bra.

Anna-Lena

Din skyddsängel kan ordna möten och hjälpa dig komma in på din livsväg och livsuppgift mitt i den situation du är i. Så fort du ber änglar om hjälp kan du lägga märke till en skillnad i stämningen i rummet omkring dig.

 

Lill

Hej Jag är väldigt nyfiken på vad jag har för besök här hos mig? Har mycket orber dom kan man ju inte se annat än genom kameran. Men dessa små ljusprickar och spiraler kan man se med blotta ögat de far som i led och ser ut att ha skoj. Är reikimaster och det blir mycket healing här hemma. Tror det är änglar och kanske älvor som visar sig så?

Anna-Lena

Ja de båda tillhör samma änglarike, både älvor, orber och änglar. Man kallar orber för musa i den grekiska mytologin, det är ljusvärlden som ger oss kreativitet, idéer och glädje. Jag tror att healingen är livskraften och ljuset som kommer från änglavärlden.

 

Viktoria

Har konflikt, egentligen med båda mina vuxna söner. Den äldste har jag ingen kontakt med alls just nu. Den yngre är alltid arg på mig, vilket känns väldigt knäckande. Undrar om du kan se vad jag kan göra, eller hur förhålla mig till det? Är snart 70 år och skulle kännas svårt att lämna denna världen som det är nu?

Anna-Lena

Hej! Så tråkigt att du har det så! Det finns änglar du kan kalla på så att du kan behålla ditt inre lugn när du har kontakt med dem. Jag tror du kan visualisera att du kan överlämna konflikten till ärkeängeln Gabriel som ett blått ljus, som står för vishet och frid och att du visualiserar änglanärvaron omkring dig när ni möts.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.