Chatt med Anna-Lena Vikström 12 september 2019

Fick du svar under änglachatten med Anna-Lena Vikström?

 

Pia

Hej. Jag har börjat tvivla.. Lång tid har jag bett, bönat och gråtit efter stöd o hjälp av de starka ljusa på andra sidan att komma ur min situation. Att få tydliga tecken, "drömstöd/besök" eller nåt.. Men, det är ärligt talat så att min tillvaro går ganska fort utför istället. Det är inte så att jag ber om orimliga saker utan bara att få stöd o hjälp att hanka mej fram. Undra om du ens vill svara, då det inte är enbart så positivt gull utan tvivel och sorg.... Mvh/Pia

 

Anna-Lena

Änglarna finns där, och jag vet att de har ett helt annat perspektiv än vad vi har, de värderar inte alltid upplevelser på samma sätt som vi. När man ber dem brukar man få något slags svar, och speciellt om man gör något helt annorlunda än man brukar, då är det som man tvingar livet att ge oss tecken.

 

 

Anna

Det sägs att änglarna gillar positiva människor. Jag undrar, eftersom jag är oerhört negativ människa, vill änglarna kommunicera med mig och hjälpa mig i mina strävanden här på jorden?

 

Anna-Lena

Vi har själv ljuset från änglarnas dimension inom oss så de gör ingen skillnad på människor och dessutom har jag aldrig själv träffat på någon helt negativ människa, jag tror inte det finns...

 

 

Frida

Hej Benny. Jag har fruktansvärda problem med min självkänsla/självförtroende, så illa att jag ibland skäms för hur jag kan bete mig.Detta påverkar både min sambo och mina barn, relationer över lag. Hur kan jag på bästa sätt lära mig att älska och tro på mig själv?

 

Anna-Lena

Jag önskar jag kunde ge ett svar på denna korta tid, men det är genom andra vi ofta får självförtroende, genom att öppna dig för de du litar på. Be änglar att ge dig rätt människor i din väg.

 

 

Desperat mamma

Hej! Min dotter önskar sig en mopedbil i 15 års present. Som mamma tror jag att hon växer med uppgiften men är orolig för den övriga trafiken. Vad se du? Tack.

 

Anna-Lena

Jag tror inte det men det finns berättelser av ljusväsen i alla kulturer som funnits på jorden. Speciellt ifrån nära döden upplevelser.

 

 

Berit

Varför ser bara vissa människor änglar och ljusväsen?

 

Anna-Lena

Det är en intressant fråga, för en del verkar se dem fysiskt men det vanligaste är att man får en inre bild eller känsla av en färg samtidigt som en känsla av kärlek och helighet infinner sig. Jag tror det vanligaste sättet att se änglar är för sin inre syn i meditation. Man kan lära sig känna igen olika andliga väsen i meditation, från olika andliga världar. Naturens väsen känner man igen till exempel genom att bli ett med naturen där man är.

 

 

Turid

Hej Anna-Lena, jag har fullt förtroende för dig o vågar ställa min fråga. Har nyligen fått ett barnbarn o kände igen honom direkt. Vad säjer Änglarna om detta ? Det är ett knepigt känslomässigt förhållande, har ej vågat prata med min son om detta. För oss en stor o positiv fråga-- betyder mycket. Jag har en mycket kreativ fantasi och är det den som gått igång. Tacksam för svar / Turid

 

Anna-Lena

Du känner igen honom. Ni kommer alltid att ha ett starkt band, hur du känner igen honom känner jag inte men jag känner banden mellan er.

 

 

Therése

För någon natt sen såg jag en ljus gestalt.. Inte något som strålar av ljus utan jag såg tydligt en kontur av en kortare ljusgestalt i mörkret .. Vad var det?

 

Anna-Lena

Det kan både vara en död anhörig och en ängel du såg, men var det en ängel får man alltid en känsla av stark kärlek eller helighet samtidigt.

 

 

Pyttan.

Kan en ängel ha skepnad av en vanlig människa eller ett djur? Har haft några upplevelser av att fått hjälp i krissituationer och jag tror det var av Änglar..

 

Anna-Lena

Det finns mycket berättelser genom historien där änglar tagit sig skepnad av både människor och djur.

 

 

Lotta

Hej! Har en fråga jag funderat på i många år, då jag en gång på väg från jobbet höll på att krocka med taxin och chauffören ifråga räddade upp situtationen, jag var rädd för att dö och bad ärkeängel Mikael om hjälp, Dagen därpå när jag ringde bolaget jag ville sända en blomma eller något som tack till chauffören visade det sig att varken chaufför eller den resan jag åkt var registrrerad hon fanns inte men jag var ju där i bilen och åkte med henne. Vad hände var det min skyddsängel jag åkte med??? Sklulle vara sååå tacksam för svar och slippa grubbla.

 

Anna-Lena

Det var inte din skyddsängel utan ett tecken, som har med tillit till livet att göra, du har nog ändrat ditt liv sedan dess och gått in på en lugnare väg.

 

 

A M D

Hej! Jag är på väg att ändra lite i min livssituation. Faktum är att jag redan tagit några steg på den nya vägen. Men har ännu möjlighet att ändra mig och gå tillbaka. Ska jag välja att ha det gamla kvar ett tag till parallellt med det nya? Eller ska jag dra mig ur? Eller ska jag bara inrikta mig på det nya och slopa den gamla vägen? Hälsning A M D <3

 

Anna-Lena

Den känsla jag får är att det nya som du nu är på väg in i har varit på gång i flera år. Min känsla är att utan att du anstränger dig att välja kommer det nya att visa sig mer och mer, och det är också en väg som delar sig i två grenar längre fram.

 

 

Anna

Hej!Jag har haft 2 otroligt tuffa men också fantastiska år med skilsmässa, flytt och ett ex som har varit svår att hantera. Även barn inblandade. I de svåraste stunder brukar jag tillkalla skyddsänglar för vägledning. Finns dom där?

 

Anna-Lena

Ja deras uppgift är att vi ska få ett så bra liv som möjligt, och ibland kan deras närvaro kännas som en tät energi när man går genom ett rum. Överlämna den stress du känner till änglarna.

 

 

Sara

En gång för många år sedan talade en röst till mig när jag och min dåvarande pojkvän körde bil, jag fick se min pojkväns begravning.. i nästa sekund sänker jag musiken i bilen och skriker att han ska bromsa eftersom det kan stå ett djur på vägen. Han tvärbromsade och ett par ögon blixtrar till i mörkret och vi väjer farligt nära diket och skogen . Han lever vi är väldigt chockade men jag har alltid undrat om det var en ängel som talade till mig den kvällen?

 

Anna-Lena

Jag tror du är medial och det du fick var ett varsel. Det är en medfödd begåvning som du kan utveckla.

 

 

Stella

Hej. Har jag mött en ängel i en meditation? Såg ingen klar ansiktsbild men hela gestalten och huden skimmrade. Stora vita vackra vingar. Känslan av otrolig stark kärlek kom till mig så jag grät av glädje. Känner nu efteråt som ett sug eller kan man säga ett begär att få uppleva detta igen. Varför känns det så?

 

Anna-Lena

Så känns det för mig också. Jag tror att änglarna är en andlig dimension, en annan värld än vår. Deras energi som de kommunicerar med är stark kärlek.

När jag var barn kallade jag det ljusvärlden, änglarnas dimension. Den kärleken finns för alla och de kommunicerar genom ljus och färg och känslor. Vi måste öppna oss själva för att kunna ta emot den starka kärleken men om vi gör det kommer vi att se världen som änglarna vill visa oss den, full av vibrerande kärlek och liv, den enda värld som finns bortanför materien.

 

 

Gunnabritt

För tre månader sen fick jag en hjärtinfarkt Kände att änglarna var med mig då Hur går det framöver Har jag deras skydd omkring mig

 

Anna-Lena

Du har deras beskydd. Änglar styr över liv och död och du kan nog känna att de är lika nära dig nu.

 

Lisen

Hur ska jag påkalla uppmärksamhet till en ängel för att få hjälp? Jag behöver stöd och vägledning i min situation som mamma

 

Anna-Lena

Jag känner två änglar du har omkring dig, de har varit med dig tiden från när du var gravid och även innan. Du har redan nu vägledning av dem, om du ändå vill kalla på dem är det bara att tänka på änglar, en ljusvärld bakom vår egen värld.

 

 

Ledsen

Hej! Har min döda pappa övergivit mig? Är han besviken på mig? Förr kunde jag känna att han fanns där för mig.

 

Anna-Lena

Jag får en känsla av ett vitt beskyddande ljus, han är som i ett helande ljus. Du kommer att känna hans närvaro igen.

 

 

Gun

Jag har vaknat mitt i natten ibland och sett en man med nattmössa sitta eller ligga på sängkanten. Är han min skyddsängel??

 

Anna-Lena

Det är inte din skyddsängel utan jag får känslan att det är någon som bott på platsen förut men han beskyddar nog dig där du bor.

 

 

Helene

Hej. Jag undrar om änglar försöker guida oss eller de är mer här som beskydd? Har tyvärr inte upplevt något men tror att de finns.

 

Anna-Lena

Änglar är väldigt starka väsen av kärlek och ljus som egentligen inte är från vår dimension. Men vi har samma ljus inom oss som änglarna så jag tror att vi hela tiden har kontakt på ett plan. De styr livsuppgifter och val i livet, och när vi följer deras vägledning får vi lättare liv. De kan beskydda oss även om vi inte vet om det eller ber om det. Du guidar ofta inte oss utan de hjälper oss istället genom att komma ihåg vår egen själs storhet och ljus.

 

 

Ninni

Hej! Jag är i oerhört stort behov av stöd just nu pga min livssituation. Klarar nog inte av all belastning annars. Jag inbillar mig att änglarna stöder mig o hittar fjädrar nästan överallt i hemmet. Är det från änglarna?

 

Anna-Lena

Ja att man hittar fjädrar brukar vara ett tecken på att man är på rätt väg, de säger "fortsätt som nu så ordnar det sig."

 

 

Bobbo

Har jag en ängel som vakar över mig?. Finns det något meddelande till mig. Tack på förhand.

 

Anna-Lena

Jag tror att det är en död anhörig som vill förmedla sig, den känsla jag får är ett val som du nyligen har gjort som hon var glad över.

 

 

Lena 60

Hej! Har alltid funderat om även jag har en ängel som vet hur jag mår och vill hjälpa mig? Kommer hjälpen av "sig själv" eller måste man be om den? Tacksam för svar om detta,

 

Anna-Lena

Jag tror att vi har änglar från födseln. Man brukar säga att människor har fler änglar än människor omkring sig. Änglarna kommer när vi skickar ut signaler om att vi önskar något, men det behöver inte vara medvetet.

Din ängel förmedlar att du har gått genom eld och vatten och du har hjälpt många i ditt liv.

 

 

Elisabeth

Jag känner mig så ensam med alla mina bekymmer och prövningar, har jag någon på andra sidan som hjälper mig i det tysta?

 

Anna-Lena

Jag känner en man omkring dig som är en släkting, jag tror att det finns ett A i hans namn och att han har hjälpt dig under många år. Han har hjälpt dig nyligen i sommar på en plats där du hälsade på släktingar.

 

 

F.u

Har senaste tiden sett mycket dubbla nummer, vad innebär det??

 

Anna-Lena

Det brukar kallas uppmärksamhetstecken, och de kommer alltid när man är i en utvecklingsperiod i livet och något är igång. Andevärlden säger att nu ska du vara uppmärksam för nu är du i en period med mycket vägledning och andliga upplevelser.

 

 

Lena

ber änglarna och universum att hjälpa mig med min svåra ekonomiska situation, men ingenting händer?

 

Anna-Lena

Du kommer att få hjälp, det är på väg åt rätt håll. Jag får en bild av fyra hörnstenar till ett hus, grunden är lagd.

 

 

Monika

Kan änglarna hjälpa till att vända på alla osannolika negativa händelser runt mig och de mina?

 

Anna-Lena

Ja det är deras viktigaste uppgift på jorden, att göra våra liv lättare. Be dem om hjälp genom att föreställa dig att du är omsluten av ett vitt kärleksfullt ljus. Sedan ber du så öppet du kan om hjälp och att änglarna ska lösa situationen på det bästa sättet. Sedan kallar du på ljuset omkring dig varje dag under en tid, och prata med dem som om det vore en bön.

 

 

Anna

Vad betydde alla fjärilar som var hos mig i sommar? Och kungsfågeln som plötsligt var hos mig?

 

Anna-Lena

Jag ryser när jag läser, så stark vägledning fick du. Just fjärilar och kungsfåglar brukar vara tecken från någon död anhörig som vill ge en hälsning. I det här fallet tror jag hälsningen är glädje och att det också har med ett litet barn att göra.

 

 

Malin

Hej! Vad säger änglarna om min relation till min tvillingsjäl Dennis?

 

Anna-Lena

Här känner jag ärkeängeln Mikael tydligt, det är den ängel som står för att stå upp för det man tycker är viktigt i livet.

 

 

My

Ber änglarna om hjälp men blir inte bönhörd, varför??

 

Anna-Lena

Här får jag stark känsla av närvaro av änglarna och de förmedlar att de kan lätta upp vägen för människor men inte påskynda tiden. Saker måste hända som rör andra människor innan det är dags.

 

 

Helga

Jag undrar om min livsguide är en ängel eller en anhörig?

 

Anna-Lena

Jag känner att du har en livsuppgift som vägvisare och man har både guider och anhöriga med sig. Du har änglar som hjälper dig genom förändringar just nu.

 

 

Marie

Hej, min bästa vän somnade in i lördes,efter att kämpat in i det sista, jag hann inte vara hos henne men det va hennes barn. mitt hjärta är förkrossat,kan inte fatta, jag är rädd att jag tappat tron om allt o mitt andliga arbete kommer vara på paus..vet hon att barnen va där? Vet hon hur mycket jag älskar henne o ville hjälpa henne, tyvärr räckte det inte, är hon med oss:((MARIE

 

Anna-Lena

Jag får en bild av ett halsband med ett hjärta på. Jag får också känslan att hon visste att hon skulle dö, trodde på liv efter döden och visste att ni var där för henne.

 

 

Josefine

Har änglarna något meddelande till mig?

 

Anna-Lena

Hej! Jag känner ett rosa ljus omkring dig, ett helande för hjärtchakrat och kärleken till dig själv och andra, våga tro på kärleken igen.

 

 

Anna-Lena

Hej alla!

Nu börjar snart chatten med mig och änglarna! Jag har känt dem så tydligt den senaste tiden, som att de vill samla människor, ljusbärare, för att ge oss visioner inför det som kommer i framtiden.

 

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.