Chatt med Anna-Lena Vikström 22 maj 2017

Marie: Hej. spökar det hos mig? Känner mig väldigt iakttagen från hallen. Jag får kraftiga rysningar och känner mig dåligt till mods. Såå tacksam för svar, detta gör mig tokig, och väldigt orolig. Stor kram från Marie

Anna-Lena: Hej! Det är troligen ett energiminne som är aktiverat, eftersom du känner dig dålig till mods och så roligt att du kan känna dem och de kan man ta bort genom att "skriva över" den dåliga känslan med en positiv. Du kan visualisera att det kommer en eld från jordens inre och renar bort de gamla känslor och händelser som finns på platsen. Sedan förändrar du något i rummet, tillför saker som ger dig en harmoni.

 

Mamman : Hej! Jag undrar varför jag har så lätt att "lämna kroppen", Dels när jag sover och vaknar att jag inte kan röra mig och vet att jag sett och upplevt saker och ställen... Sen om jag har smärta kan jag tänka mig ut ur kroppen och se allt från sidan eller uppifrån och känner ingen smärta då. Två av mina tre barn upplever samma saker. Har detta med andlighet/själen att göra? Tacksam för svar ❤��

Anna-Lena: Jag tror att det är en förmåga som vissa människor har och som går i arv, även mina syskon har förmågan. Det har med själen att göra, och gjorde att jag valde att arbeta som medium, att själen är fri och kan existera utanför kroppen. Du ska vara så glad att du får vara med om detta, för det går inte att framkalla med viljan.

 

Linda C: Hej Anna-Lena! Min fråga är att de senaste veckorna som jag tittat på vad klockan är så är det hela tiden ganska jämna siffror. Exempelvis kl 11.11, 15.15, 21.21. För mig känns det som att det betyder något för mig eftersom det är så frekvent just nu men förstår inte riktigt vad? Vad har du för tanke om detta? Mvh /Linda

Anna-Lena: Ja det är det som kallas uppmärksamhetstecken! Det är tecken som kommer till en när man är på rätt väg i livet, har gjort en förändring eller är inne i en utvecklingsperiod. Det säger, var uppmärksam, nu är du på väg in i något nytt i livet!

 

Ann-Charlotte : Hej! Jag känner mig vilsen, hur kan jag göra för att höra och lita på min inre vägledning?

Anna-Lena: Ja det allra viktigaste är att lyssna till kroppen, jag tror att de intuitiva signalerna kommer genom en ökad energi eller en tung känsla i kroppen. Det är inte i första hand tankar vi ska fånga upp, utan om den inre frågan ger oss energi eller inte.

 

Gittan: Hej Anna-Lena Jag försöker få änglakontakt men lyckas inte få svar på frågor jag ställer. Märker ingen kontakt. Några förslag på hur jag skall gå tillväga. Knyter jag knut på mig själv när jag försöker? Behöver vägledning och mycket hjälp då det mesta är upp och ner just nu. Kram Gittan

Anna-Lena: Jag tror ju att vi alla har en inre röst, en kommunikation med vår skyddsängel kanske. Prova att ställa om frågorna till ja eller nej-frågor och lyssna till känslan i kroppen. Min erfarenhet är att man alltid får svar, om man inte får något svar alls betyder det vänta eller nej. En ökad energi i kroppen betyder ja. :)

 

Marie: Hej A-L Ibland känns det som att jag är en öppen kanal och får till mig det jag behöver, men lika ofta tvivlar jag.. har du några förslag för att testa" mig själv", praktiska övningar jag kan göra själv? Eller ska jag in i grupper? Tack, Kram Ma

Anna-Lena: Ja det är min specialitet att lära ut intuition och mediumskap :) Man kan prova att känna efter vem den första person man kommer att möta när man går utanför dörren är, vilken färg och mönster på kläder de kommer att ha och sådant som kommer som snabba bilder. Men sedan är det bara träning.

 

Annie: Hej Anna-Lena jag ber änglarna visa att de är med mig och vips så ligger det en liten vit fjäder på trappan upp till mitt hus! Är jag knäpp eller är jag medial? Mvh Annie

Anna-Lena: Du fick ett så tydligt tecken som du kan få! :)

 

 

Annika: Hej Anna-Lena! Har kämpat mig igenom livet och sällan mått bra. Lever nu med värk, utmattning och depression. Har svårt att hitta rätt väg.. tror det finns något.. men söker, famlar, letar efter en tråd att dra i, en stig att börja gå på... Kan du ge mig råd? Kramar Annika

Anna-Lena: I vissa tillfällen i livet är andligheten att vara snäll mot sig själv, ta hand om sig själv med stort tålamod och lita på att alla människor har en vägledning till att få ett så bra liv som möjligt.

 

irene: Hej! För några månader sedan, vaknade jag av att någon satt på sängkanten och klappade mig på huvudet, blev jätterädd !Detta upprepades tre omgångar, innan jag skrek försvinn !Efter några veckor vaknade jag igen utav någon drog mig i benet, men blev inte rädd denna gången.Vem kunde detta vara? Kram

Anna-Lena: När man är med om sådant är det ofta någon av våra döda anhöriga som vill visa att de är här. Ibland kommer de ihåg våra födelsedagar eller vill ge hälsningar på viktiga minnesdagar. Händer det igen så försök känna efter vem du först kommer att tänka på.

 

Nyfiken��: Hej Anna-Lena! Jag var på vägledning för några månader sen och fick höra att jag måste lyssna mer med hjärtat? Det lät rimligt i mina öron men kan du ge mig tips på vad jag kan göra. Är det meditation som gäller? Mvh ❤️

Anna-Lena:

Att lyssna till hjärtat är att följa sin inre känsla, utan att tänka efter vad som verkar rimligt eller inte, och lita på den.

 

Margareta/Mahans: Margareta/Mahans. Händer ofta att jag får se stillbilder, ibland små kortfilmer när jag lagt mig för att sova men fortfarande känner mig vaken. Det varar bara några sekunder sen bleknar det bort. Blir ofta orolig ifall det är nåt budskap jag borde förstå.

Anna-Lena: I den lappländska traditionen tror man på en mellanvärld, där man kan fånga upp ett slags tankebrus, minnen och känslor. Det är inte ofta det är budskap utan det är energifält som är omkring oss hela tiden med olika minnen, känslor och ord.

 

Karin: Hej! En släkting till mig flyttade för ett halvår sedan in i en ny lägenhet. Hon blir väckt och störd om nätterna och det känns "oroligt" i lägenheten. Vi anlitade ett medium som rensade lägenheten från ett antal andar som inte gått vidare. Det var lugnt ett tag, men nu har aktiviteten ökat igen. Hur gör man för att skydda sig från detta och vad beror det på? Har du några bra tips? Vänliga hälsningar, Karin

Anna-Lena: Jag skulle kunna tänka mig att det är hon som skickar ut signaler i den andliga världen och drar till sig dem. Det bästa hon kan göra är att slappna av och inte vara rädd, för det kan vara så att hon håller på att öppna sig för att själv kunna få kontakt.

 

Frågande: Hej Har vid flera tillfällen haft besök av vilda djur och fått känslan av att det är en hälsning från den andra sidan. Hur vet jag att det verkligen är det?

Anna-Lena: Döda människor brukar ibland använda sig av djur för att ge oss hälsningar. Ofta är det någon som tyckte om djur och natur. En riktlinje är att om man tänker att det är en hälsning så är det ofta det och man kan ha en inre känsla av vem man tror det kan vara, när man känner efter.

 

Lotta: Hej Anna-Lena, Jag brukar ibland fråga mina "hjälpare" om olika frågor jag har. Ibland tycker jag mig få svar genom "knäppningar" i huset. Ibland får jag inget svar, vad beror det på? Är det så att de vill att man ska försöka lita till sig själv i viktiga val? Tack på förhand

Anna-Lena: Ibland får man vägledning först i sista minuten när vi står inför ett viktigt val. Det är som en andlig träning att lita på vägledning som man går igenom. Då är det bara att vänta och fortsätta ställa frågor inom sig och söka efter tecken.

 

Sanna: En gång i ett dvalaliknande tillstånd..( jag låg på sängen , sov inte... men kanske slumrade/vilade lite) fick till mig en "röst" eller vad det nu var som sa klart och tydligt till mig -" kommunikationen sker genom tre!" detta har jag inte kunnat glömma!.. vad kan det ha varit/betydelse ? Det kändes som att det var menad just till mig! :)

Anna-Lena: Jag kom att tänka på något jag lär ut hur livet vägleder oss, genom känslan i kroppen, genom yttre tecken och bilder och drömmar. Kanske var det så det betydde?

 

Hilma: Kan den mediala förmågan komma även på äldre dagar , eller finns den bara från barnsben. Sanndrömmar är det något medialt?

Anna-Lena: Jag tror att medialiteten är medfödd och kan väckas när som helst under livet. Sanndrömmar tror jag absolut är något medialt, det är att man på en nivå kan känna vad som kommer i framtiden.

 

Siri: Kjære Anna-Lena. En synsk person så at jeg har healingevner, og nå undres jeg på hvordan jeg kan utvikle disse. De kjennes litt skjulte ennå. Hilsen Siri

Anna-Lena: Du kan börja med att lägga händerna på någon som har ont. Sedan föreställer du dig att du är en del av den helande kraften på jorden så att du riktigt känner dig helt genomströmmad av kraften. Sedan kommer mottagaren troligen känna en värme från dina händer.

 

Lotta Nyström: Får ofta in dofter som påminner om nära och kära när de var i livet. antar att de är på besök, men har svårt förstå vad de vill säga. Har du något tips på hur man kan träna upp det. Varma kramar från Lotta.

Anna-Lena: Det är alltid svårast när man försöker få kontakt med sina egna anhöriga för då är man inte så objektiv. Det du kan göra är att prata med dem i tankarna lite då och då och lyssna till känslor du får som svar.

 

Christina: Hej! Vilket är ditt bästa tips på hur man ska kunna tona ner alla intryck så att man får vila sig? Hur skyddar man sig utan att stänga av? Tack.

Anna-Lena: Det enda man kan göra är att försöka samla energi på olika sätt, ha lugnt omkring sig, inte vara uppkopplad så länge och sådant. 

 

Saknar: Hur kan jag veta om min bortgångna mamma ser mig. Hann inte ta farväl. Fick inte veta i tid hur dålig hon var. Jag har inte fått några tecken på att hon nått himlen och har det bra?

Anna-Lena: Ibland kan det ta lång tid innan man får tecken från de anhöriga, ibland får man det nära. Jag är helt säker på att alla upplever att de har det bra på andra sidan. De brukar beskriva sig själv som levande och fyllda av energi, ibland mer än de kände när de levde.

 

LenaN: Hej Anna-lena! Varit med om hemska föraningar vilket har gjort att jag "stängt av". Nu känns det som det pockar på sin uppmärksamhet. Men hur vet jag var jag ska börja? Känns som jag egentligen kan rätt mycket. Vill så gärna hjälpa folk :-) Ha de gott !

Anna-Lena: Man kan bestämma sig för att man bara kan välja att se det man har en praktisk nytta av att se i förväg, det är som att man sätter upp ett filter inom sig så att man bara registrerar vissa intryck från andevärlden och inte andra.

 

Marianne : Hej Anna-Lena Innan jag somnar ser jag hur hela mitt sovrum sprakar och vibrera ibland i olika färger. Luften är tjock av energier. Känns som att det är Ängla närvaro.kram och tack på förhand

Anna-Lena: Ja det är det verkligen! Du har ett kall från änglarna!

 

 

tom: Hej.hur får medium reda på tiden i vissa frågor och inte i vissa frågor?

Anna-Lena: Ja det är det svåraste att få rätt, när framtiden inte är helt förutbestämd. Om jag ser klara bilder är det ofta nära i tid, medan otydliga är längre fram. Sedan brukar jag ha olika fästpunkter, se efter vad det är för årstid, midsommar och sådant.

 

Lisbeth : Ibland vid änglakontakt kan jag känna en stickande känsla i kroppen, Hur ska man tolka det? Tack på förhand!

Anna-Lena:

Alla har sitt eget sätt att känna hur man får kontakt och det är nog ditt.

 

Anna-Lena: Tack alla för alla intressanta frågor och jag hoppas att ni kommer att ha glädje av svaren och kan prova något av tipsen jag gett, det är saker som har hjälpt mig själv att utveckla min egen mediala förmåga. Tack för förtroendet att få svara!

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.