Chatt med Benny Rosenqvist 13 oktober 2016

Sanna: Kommer jag träffa igen min son Mitar??? Jag menar om han kommer födas igen nära mig ? Tack

Benny: Kära Sanna,
det gör han, han vill bli pojke igen. Han föds mycket nära dig själv. Och du kommer att känna igen honom. Det är fantastiskt att vi ofta föds nära varandra och att vi följs när vi reser själ och själ tillsammans i många liv.
Kram Benny

 

margareta: Hej Benny. Ser du någon ny man för mig, Var finns han tro. Jag är änka sen över 10 år tillbaka.

Benny: Kära Margareta,
han bor i samma stad och är i samma ålder. Något längre än dig. Mörkhårig, buskiga ögonbryn, det går att klippa sådana... Verkligen besvarad kärlek!
Kram Benny

 

Madde: Kära Benny! Jag har haft smärtor i över 8 mån, kommer jag någonsin bli bra. För mig är allt mörkt deppar p.g.a smärtor och att jag inte kan göra vad jag vill.

Benny: Kära Madde,
jag ser bättring, men inte bot. Jag känner också ny medicin du får av läkaren. Den finns på marknaden och kommer att hjälpa dig mycket.
Kram Benny

 

Alaska: Min pappa dog för ett år sen. Undrar om han finns med oss. Och om han kommer att komma in i våra liv igen. Ett barn kommer att födas i mars

Benny: Kära Alaska,
ja, han har bråttom ner igen, så det är pappa som kommer tillbaka nästa år. Så fantastiskt! Han längtar efter er och har haft så mycket kärlek så han vill tillbaks till er.
Kram Benny

 

Mia: Är mitt äktenskap värt att kämpa för eller är det dags att gå?

Benny: Kära Mia,
klart det är värt att kämpa för. Men du måste lära dig att sätta gränser, du accepterar alldeles för mycket. Ge dig själv kärlek, inse att det är ett växande så fort du sätter en gräns och accepterar dig själv.
Kram Benny

 

Petra: Hej Benny, Mina barns far och jag ska separera. Det är ju aldrig en lätt resa. Kommer barnen att ha någon form av förståelse för det som trots allt sker? Vad behöver jag vara särskilt uppmärksam på? Många kramar Petra

Benny: Kära Petra,
vad du ska vara uppmärksam på är att vara ärlig och berätta hur du mår. Och berätta hur din före detta mår. Så ni har en rak kommunikation med era barn, ni har gömt undan mycket. Barn ska man inte överskatta, de känner vad som är på gång. Men visst är det fantastiskt att ni kommit till insikt att separation är det enda rätta. Nu ser era barn att om de kommer i en dålig relation ska man också lämna den. Ni lär dem ett bra mönster, istället för ett dåligt.
Kram Benny

 

 

EkohäxanHej Benny. Jag har väntat på min stora kärlek i 15 år.. Just nu hörs vi inte alls och jag undrar hur jag ska agera? När kommer jag att få honom?? Vänliga hälsningar Ekohäxan

Benny: Kära Ekohäxan,
Puh, så jobbigt! Du sitter fast, för ni har karma. På ett plan vill du gå vidare, på ett annat plan älskar du honom. En jobbig situation. Det blir ni, men du måste leva under tiden, vara öppen för signaler för andra. Han tar dig för givet. Droppa honom lite grann så han blir rädd. Så kan han börja jobba och ge dig lite tillbaks. Får jag fråga, hur kan man vara nöjd med så lite du fått under dessa 15 år?
Kram Benny

 

BOBBAN: Träffar en man som vill att jag kommer ur komfortzonen och det vill jag gärna..men har vi någon framtid tillsammans?

 

Benny: Kära Bobban,
här känner jag både komfortzon och rädsla och kontrollbehov. Ska du ha mer på ditt visitkort? Mannen har ju rätt. Han vill ju och vill ju. Vad väntar du på?
Kram Benny

 

Karina: Det tycks att vårt äktenskap är dött just nu.Klarar vi att bygga upp något?

Benny: Kära, Karina,
nej, det är inte dött. Där är lite glöd i spisen. Så blåser ni båda två på veden, så kan ni tända fyr. Det är ju värt att satsa och ni vill båda två. Lycka till!
Kram Benny

 

Lena 56: Hej Benny! Undrar om det är något fel på mig? Har chattat med flera killar i olika forum. De slutar bara svara utan förklaring. Så jag har börjat misströsta om att möta kärleken. Kan du ge mig ett svar i denna fråga. Hälsningar Lena

Benny: Kära Lena 56,
hur mycket tecken ska du förstå innan du inser att du inte träffar dem i chattforum, utan i riktiga livet. Du ska möta en kärlek, han är mörkt gråsprängd. Väldigt vacker ansiktsform, perfekt äggformat ansikte, glittrigt smajl och ögon. Generositet med sin personlighet. Smal, längd ungefär 184-185 cm, stora fötter 45-46. Spännande, va?
Kram Benny

 

Ullis: Hej fina Benny, jag har mail och skype kontakt med en man i Usa och undrar om det kommer att bli något mellan oss? han känns himla bekant har vi känt varandra i ett tidigare liv? Kram

Benny: Kära Ullis,
ni kommer att träffas och ni har träffats fem gånger i tidigare liv. Så ni känner varandra. Men avståndet blir avgörande till slut, så ni inte kan vara tillsammans. Sorry!
Kram Benny

 

Lena: Kan du se när jag kommer att gå i pension? Kommer jag att gå ner till halvtid först? Tack på förhand

Benny: Kära Lena,
yes! Det gör du! Sen kommer du gå in ibland och hjälpa till på din gamla arbetsplats, när det behövs. Du kommer också alltid att vara aktiv på din ålderdom, aldrig sysslolös. Men så är din person.
Kram Benny

 

HelenaHej Benny. Hur blir det för mig när det gäller jobb? Eller ska jag satsa på att börja skolan igen? Kram

Benny: Kära Helena,
jag ser utbildning, men jobb samtidigt. Det är en yrkesinriktad utbildning med praktik. Via praktiken får du jobb.
Kram Benny

 

Jonna: Kommer jag och min ex man att återförenas och börja om?

Benny: Kära Jonna,
ni kommer att återförenas, men det tar ett litet tag till. Ge inte upp! Var tydlig också denna gång hur du vill ha relationen. Ni hade väldigt svårt för att prata förra gången. Det är en väldigt komplex relation.
Kram Benny

 

Maggan: Käre Benny. Börjar bli gammal och trött. Orkar inte med villan. Önskar en hyreslägenheter på ett trevligt område. Kommer så att ske. Kanske nästa åt. Kram till dig

Benny: Kära Maggan,
det gör du, men det sker på vårkanten. Du får sålt ditt hus snabbt och får mer pengar än du tror. Du blir förvånad. Lägenheten är en stor trerumslägenhet med en liten möblerbar hall. Väldigt vackra trägolv överallt.
Kram Benny

 

Marita: Hej Har jag och min äldste son varit släkt i tidigare liv? kram m

Benny: Kära Marita,
absolut, flera gånger. Han har varit din far på Island och då pratar vi 900-talet efter Kristi födelse. 1800-talet i Schweiz, jag ser berg, ni är syskon, du storasyster, han lillebror. Sen i Ryssland i slutet av 1800-tal - början 1900-tal. Där dör du av lunginflammation och du tar inte hand om dig.
Kram Benny

 

Earth angel163: Hejsan Benny! Hur kommer jag att träffa min stora Kärlek och hur ser han ut. Kramar Earth angel163

Benny: Kära Earth Angel163,
han har snygga tatueringar och breda armringar i silver och en halskedja. Maskulin, rakat huvud. Ärr över ena ögonbrynet, som om han slagit sig som barn. Han är något yngre än dig, 4-5 år. Spännande, det här blir rätt. Det är din själsfrände.
Kram Benny

 

Mona: Hej Benny! Varför är jag så in i norden intresserad av stenar? Det har jag varit sedan barnsben? Är det någon mening med detta?

Benny: Kära Mona,
i flera liv har stenar betytt mycket för dig. I Egypten har du varit slav, burit stenar och lärt dig stenars funktion. Du har varit judisk man på 1800-talet, specialist på ädelstenar, särskilt diamanter. Han är även din guide i detta livet. Han heter Stefan.
Kram Benny

 

clmin gbp operation lyckades inte. hur blir framtiden med vikten?

Benny: Kära cl,
en ny metod kommer att komma, så att din gamla läkare kompromissar med priset. Då kommer du att lyckas med vikten.
Kram Benny

 

Julia: Benny- du sa att jag bli kär - men när och vad är han ? Benny i morgon ger jag upp

Benny: Kära Julia,
I morgon är en annan dag, och den kan vara bättre än idag. För varje dag vi lever, lever vi närmare kärleken. Och du är snart nära en stor kärlek! Han håller på med datorer, är yngre än dig. Han är din själsfrände.
Kram Benny

 

Tindra: Hej Benny! Jag tycker mycket om att se tecken. Visst är det nära och kära från andra sidan som meddelar sig med oss?

Benny: Kära Tindra,
visst är de underbara, tecknen. Jag har fått tecken från änglar hela sommaren, på mitt köksfönster, fjärilar fastklistrade. Överallt ser jag tecken på hjärtan. Och ibland kommer det fåglar som visar att de är nära andarna. Det är underbart med tecken!
Kram Benny

 

Undrar: Hej. Varför är Max kall mot mig runt andra? Vad tycker han om mig egentligen och hur kommer det bli mellan oss? Kram.

Benny: Kära undrar,
han är osäker på sig själv. Han tycker väldigt mycket om dig, men han har mycket att jobba med när det gäller sina känslor, självrespekt, självkänsla. Du bör bara finnas där som en kärleksvän.
Kram Benny

 

Viola: Hej. Ska jag leva själv eller ser du ngn. ny man för mig? Är blyg för att ta kontakt själv. Byte av bostad?

Benny: Kära Viola,
trots din blyghet kommer du att överraskas av att en man kontaktar dig på något sätt via sociala medier. Denna man har sköldpaddsfärgade glasögon, som även tonar sig i mörkt vid solljus. Han har väldigt mjuka linjer i ansiktet, lite uppnäst, sensuell mun, dock inte stor. Han kan verkligen kyssas!
Kram Benny

 

Yvette: Är jag inget att ha, eller vad är det för fel? Ingen kärlek inga vänner, jag ger snart upp. Snälla Benny, säg att du ser en ljusning för mig. Kram

Benny: Kära Yvette,
du är visst något att ha. Kärleken är på väg. Ni är lika gamla, men han ser yngre ut. Du har vänner, men de kommer närmare dig. Du signalerar en rädsla för människor, en svårtillgänglighet. Han är en social nätverksbyggare, bygger broar för dig och vänner. Dessutom har han en underbar mamma, gammal, men jättetrevlig.
Kram Benny

 

EvaBenny kommer mannen jag älskar att fria till mig ?

Benny: Kära Eva,
Yes, yes, yes! Jag hör kyrkklockorna. Blir glad om du skickar foto till mig när du är gift!
Kram Benny

 

AVad ska jag göra för att komma tillbaka helt efter utbrändhet?

Benny: Kära A,
Du kommer helt tillbaks! Ett tips har jag till dig, meditation, yoga, mycket frisk luft, samt att stilla dig och lyssna på dina sinnen. Jag vet att du fixar det och kommer att må bra!
Kram Benny

 

fixan: Jag och fru bråkar jämt. Är det något från ett tidigare liv tillsammans? Vad ska jag göra?

Benny: Kära Fixan,
vissa är inne i bråkfasen hela livet. För man lär sig inte kommunciera på en annan nivå. Ni är här i detta livet för att komma in på en nivå med respekt, rak kommunikation, inlyssningar och total förståelse. Det är det ni önskat er lära i detta livet. Ni kommer att lyckas! Ni har harvat så här i tidigare liv också. Så jag ser en bild när era guider slår och sliter sitt hår, båda två!
Kram Benny

 

Jan: Hej Benny! Varför bromsar kroppen mig med krämpor och så, när jag nu vill och är redo för en förändring?

Benny: Kära Jan,
den fysiska kroppen pratar om vad vår själ vill och behöver jobba med. Du kommer hitta mycket i dig själv, kommer att förändra ditt liv, våga mer. Du är uppfostrad väldigt strängt att inte göra fel. Men jag säger bara Go for it! Lycka till!
Kram Benny

 

L: Hej. Min pojkvän gick bort i cancer för drygt 7 månader sedan. Han hette Robert, blev 31 år gammal. Jag har velat känna hans närvaro sedan den dagen i mars då han lämnade mig men har tyvärr inte gjort det. Kan du hjälpa mig?

Benny: Kära L,
vissa tar tid innan man får kontakt. Till exempel min morfar träffade jag efter tre år. Och efter sju år mötte jag honom fysiskt när jag var över på Andra sidan och hälsade på. Min mormor tog 15 år, som jag älskade så mycket. Det beror på när de vill och när det är dags.
Kram Benny

 

Funderaren: Hej Benny! Vill bara veta om mitt nuvarande arbete är det rätta för mig.

Benny: Kära Funderaren,
ja, det är rätt för dig och du kommer att utveckla det mer, du kommer att få andra arbetsuppgifter som utvecklar dig mer. Här är det bara flow!
Kram Benny

 

Anne: maken har en fin syster, men varken han eller jag upplever att vi lärt känna henne ordentligt. Varför?

Benny: Kära Anne,
hon är väldigt försiktig och rädd för att ha människor nära sig. I ett tidigare liv blev hon väldigt sårad av många människor. Hon har en distans. Det ska hon lära sig att inte ha. Så ni får hjälpa henne att öppna upp sitt hjärta för sin omgivning.
Kram Benny

 

birthe: Håller Steves och mitt förhållande på distans

Benny: Kära Birthe,
ja, det kommer att växa den här relationen. Men en period tycker ni det är jobbigt och tar en paus. Efter det växer kärleken sig ännu större.
Kram Benny

 

Malin: Hej! Det känns som om jag har stannat upp lite. Kommer jag börja röra mig framåt och skapa nya relationer snart?

Benny: Kära Malin,
redan nu när du skriver har du en längtan. Du har tagit första steget till en utveckling. Ibland när vi tror att vi står still, så rensar vi ut det gamla och ger plats till det nya. Då kan vi ta ett större kliv framåt. Ibland är vi för otåliga och då tar saker längre tid. Du kommer att öppna nya dörrar för nya relationer. I och med att du höjt dig själv till en ny nivå, blir det en ny typ av vänskap och kärlek.
Kram Benny

 

IM: Hej! kommer jag att få jobb och vänner snart??

Benny: Kära IM,
nu vill du väl för mycket! Både jobb och vänner! Längtan är bra. Men rädslan stoppar dig. Mod skapar att man tar ett steg mot nya mål. Du kommer få nytt jobb inom max fyra månader. Vänner får du mycket via nya jobbet, samt en kompis med kraftigt mörkt hår kommer tillbaks. Med mörkbruna ögon.
Kram Benny

 

AKommer jag och min sambo fortsätta tillsammans och ta nästa steg, att gifta oss?

Benny: Kära A,
Yes, han kommer att fria till dig! Lycka till med ditt äktenskap!
Kram Benny

 

Lotta: Min far avled för ett par dagar sedan, vi hann ej upp på sjukhuset. Vaknade han till eller gick bort i sömnen? De två senaste kvällarna har radion gått igång, är han hos oss och har det bra?

Benny: Kära Lotta,
en ängel steg in i hans sömn och visade honom vägen och tröskeln mot det vackra. Han har stigit in i paradiset, men lovar att ge dig tecken på fler sätt än genom radion.
Kram Benny

 

Julia: Julia heter jag på riktigt men vad är min Romeo? jag är 63 år ung och singel i 20 år - inte klok!! ��

Benny: Kära Julia,
du bor för högt upp! Jag skojade... Jag hör att du måste bli 64 innan han kommer in. Kraftigt mörkt hår, han låter det växa mellan klippningarna. För att vara man har han väldigt mycket kläder. Maskulin, muskulös kropp, otroligt snabb förbränning, storätande man. Kärleken består.
Kram Benny

 

barbro: hur går det för mina barn flickan blir uppsagd efter mer än 30 år och pojken funderar på att byta anställning. kan jag och min man bo kvar efter renoveringen av våran lägenhet

Benny: Kära Barbro,
Vad bra, för nu ska flickan få sitt drömjobb. Uppsägningen leder till en ny öppen dörr i arbetslivet för din dotter. Sonen kommer nästa år hitta ett jobb, där han är i två år. Sen hittar han ett jobb där han verkligen trivs bra.
Kram Benny

 

IKommer jag hinna bli frisk tills vi ska till Jamaica? Vill så gärna kunna äta deras mat..

Benny: Kära I,
det är inga problem för dig att äta maten där, du blir inte sjuk. Maten är till och med god! Lycka till med din resa. Hälsa Bob Marleys ande!
Kram Benny

 

Emma: Hej Benny. När kommer jag att bli mamma till mina så efterlängtade barn? Är det mannen jag umgås med nu som kommer att bli pappa till dem? Kram Emma

Benny: Kära Emma,
en flicka har valt er båda som föräldrar. Du måste våga satsa, han gör det redan. Ni får en underbar kärlek, kommer att gifta er och skaffa en ny lägenhet. Allt går som på räls.
Kram Benny

 

My: Varför försvinner det saker hemma hos oss? Är det andar? Hur går det för min styvdotter i framtiden?

Benny: Kära My,
det är en kvinnlig ande med håret i knut. Hon är släkt med dig, hon vill visa att hon är där genom att flytta, ta bort och gömma saker för dig. Sen tar hon fram dem igen. Styvdottern och du kommer att få en bättre relation i framtiden. Hennes liv kommer att förändras positivt. Hon har många goda sidor, men tror inte på sig själv. Hon behöver uppmuntran och kärlek.
Kram Benny

 

BennyKärleken är det som växer när man slösar med den. Sanningen är det som gör att vi vågar älska. Modet gör att vi gör saker vi inte trodde vi kunde. Förståndet gör att vi inte gör saker vi inte borde göra. Glädjen gör att vi kan älska livet och vara lyckliga igen.
Kram Benny

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.