Chatt med Benny Rosenqvist 16 juni 2016

Alice: Kommer jag o min man få lugn o ro från allt bråk med hans döttrar?? Det slukar mycket energi...

Benny: 
Kära Alice,
sånt här är slitsamt för alla, för dig också eftersom det påverkar din man också. Detta är ju gränslöst, de går under skinnet på er båda. Först blir det en paus från dem, sen kommer den äldsta att söka kontakt med honom. Stoltast är den yngsta, så den kontakten dröjer. Sen kommer en vänskap att uppstå, ett lugn.
Kram Benny

 

Line: Kära Benny! Vet äntligen vem mitt livs kärlek är. Vi har inte inlett något. KOMMER DET BLI VI? Snälla, mitt liv skulle bli så mycket lättare om jag fick svar. Tack och Kram

Benny: Kära Line,
jag ser inte honom! Jag bara skojar... Du vet ju, känner, och hela ditt inre säger det. Varför låter du ditt huvud påverka dig till ett icke svar? Min intuition säger att allt kommer att ta sex-sju månader innan ni är inne i en relation.
Kram Benny

 

Pia: Hej Benny! Jag vill veta något bra som ska hända.. kommer den stora kärleken? Vem är det? Blir mitt liv mer harmoniskt? Kram Pia

Benny: 
Kära Pia,
det dröjer ett tag till, du har lite att jobba med dig själv. Du har en del rädslor och sen måste du jobba med din självkänsla, du tycker inte riktigt om dig själv. Han som kommer att komma, något kortare än medellängd, ca 179, cendréfärgat hår med lockar i nacken, rätt smala ben. Han är smärt överhuvudtaget, med mer muskler på överkroppen. Du kommer känna harmoni, kärlek och lycka. Jobba med dig själv lite till, så är han strax där.
Kram Benny

 

Gunilla: Kära Benny, tänker min dotter någonsin på mej? Jag förstår inte varför hon inte vill ha kontakt med mej och hon är den enda släkting jag har kvar. Tacksam för svar.

Benny: 

Kära Gunilla,
hon tänker ofta på dig, men hon känner sig inte sedd av dig. Hon till och med kan känna att hon känner sig bortvald. Vilket inte stämmer. Du har inte alltid varit så duktig på att förmedla vad du känner och tycker, att du älskar henne, tidigare. Det här kommer att ta tid, för hon är oerhört stolt och långsint. Men ni kommer att få en relation igen och få chans att mötas i försonande samtal.
Kram Benny

 

SandraKommer jag att träffa min själsfrände i detta livet?

Benny: 

Kära Sandra,
klart du kommer att göra! Och det snart... Vad läskigt att känna någon som älskar en så mycket. Men det kommer du att klara. Du är på väg att släppa in honom fullkomligt, villkorslöst. Yeah! Du är på väg mot den stora kärleken.
Kram Benny

 

Matte: Hej. Kommer jag att leva hela livet ensam eller ser du kärleken kommer till mig? Kan du se vem det är som hälsar på mig? Vem är det som knackar på mitt fönster? Tack på förhand och ha en trevlig sommar.

Benny: 

Kära Matte,
du kommer inte att leva ensam hela livet, inom en treårsperiod kommer du att möta kärleken. Det är en väldigt androgyn kvinna, vacker! Den som knackar på ditt fönster är din guide, som tycker: Hallå! Nu är det dags att börja jobba med dig själv och med andra sidan.
Kram Benny

 

Charlotte: Lilla mormor fyller 90 år på söndag 19/6. Ligger på sjukhuset nu. Känner att detta kan vara hennes sista födelsedag. Kan du se vem som kommer att ta emot henne?

Benny: 

Kära Charlotte,
hennes livs kärlek är en man som hon älskat fullkomligt passionerat. Hon kommer verkligen att bli lycklig och har saknat honom väldigt mycket.
Kram Benny

 

Virre: Jag skulle vilja veta lite om vad du ser om min dotter och hennes framtid. Hon lever med en ganska svår kronisk sjukdom och har det kämpigt i livet. Kommer hon att få jobb?

Benny: 

Kära Virre,
medicinskt kommer det att komma öppningar för hennes sjukdom, så hon blir så gott som frisk. Men det tar cirka fem år. Hon kommer att börja jobba och vill hjälpa andra med svåra sjukdomar. Först ser jag henne som någon form av receptionist, och hon kommer att trivas med att hjälpa människor som har problem.
Kram Benny

 

Ulla-Britt: Ulla-Britt! Hej Benny! Jag har blivit illa behandlad av en man jag är kär i. Kommer jag att finna lyckan igen? Kram!

Benny: 

Kära Ulla-Britt,
vad skönt att det är över! Nu kan det bara bli bättre. Men du får inte vara rädd, stäng inte ditt hjärta! Bli inte bitter! Våga älska den man som kommer in. Trots att han inte har ett helsvenskt ursprung, så är det den snällaste människa du har träffat. En man som inte är otrogen, och som inte vill psykiskt och fysiskt misshandla dig. Lycka till.
Kram Benny

 

Oroliga nina: Bästa Benny Är min kille mig trogen? Kan jag lita på han? Tycker han är för mycket hos sin fd! Ser du om han är min sista kärlek i livet? Vi är i 50-års åldern båda! Kommer "våra" barn från tidigare att gå ihop? Hur går det med hans fd som är sjuk? Blir vi lyckliga ALLA?

Benny: 

Kära oroliga Nina,
du behöver inte vara orolig, din man är inte otrogen. Trognare man får man leta efter. Jag ser att den här mannen vill leva med dig resten av sitt liv. Barnen behöver lite tid för att kunna komma samman, men det blir bra till slut.
Kram Benny

 

Anemone: Hej Benny! Jag har skrivit i snart två år till dig - och jag funderar fortfarande på samma sak. :) Kommer jag att hitta kärleken? Jag förstår att jag inte kan få barn mer, men hoppas att jag iaf kan få en man ännu! Jag börjar bli ledsen. Kram

Benny: 

Kära Anemone,
klart du kommer att hitta kärleken! En kärlek som du har träffat i ett tidigare liv. Han är förhållandevis ljushårig, inte helt, med väldigt blå ögon, oval form på ansiktet, smärta långa fingrar. Atletiskt byggd. Något svankryggad.
Kram Benny

 

Kris-Tanten: Benny! Jag tror jag fått en tidig 30-års KRIS. Längtar efter att träffa mannen i mitt liv och skaffa familj, men kan inte se hur det skulle gå till. Kan du se det? Kram!

Benny: 

Kära Kris-Tanten,
nä, ditt liv kommer ständigt att vara i kris! Jag skojar! Men vi ska våga vara positiva och inse att kärleken kommer när den är färdig att komma och inte när vi beställer den. Du kommer att möta en man som är ca 17 cm längre än dig med väldigt stora fötter. Barn? Två stycken! Två flickor, ser jag. Men den yngsta kan vara en känslig pojke också. Så låt kärleken slå rot, som Ted Gärdestad sjöng.
Kram Benny

 

Malin: Känner mig ensam fast jag är gift. Tror inte han egentligen är min livs kärlek men vi har det väl bra.Finns det en annan livskärlek för mig och ska jag ens tänka det?Kan vi hitta tillbaka till varandra,kram

Benny: 

Kära Malin,
ni är inte färdiga med varandra och ni kommer att hitta tillbaks till varandra. Men han är inte ditt livs stora kärlekn, han kommer du att möta. Tyvärr innan den här relationen är avslutad. Men du måste vara ärlig med en gång. Du kommer möta en man som är ganska exakt i samma ålder som du. Mörk, mycket kraftigt hår som står åt alla håll när han inte har gelé. Något av en pälsmössa! Även väldigt markerade, mörka ögonbryn, och ljusbruna ögon.
Kram Benny

 

Tobias: Nähä Benny nu vill jag att du Siar mig!! Är 29 år o fortfarande ingen tjej el barn ...detta är så tröstlöst... hjälp vad ser du?

Benny: 

Kära Tobias,
vilken snygg brunett du kommer att träffa! Hon är inte lång, men vilken energi det finns i detta paketet. Tur att hon inte är större! Väldigt kärleksfull tjej, stark, framåt, positiv, sprudlande glad. Tillsammans får ni tre barn. Inom två år kommer du också att byta arbetsplats.
Kram Benny

 

Lulle: Hej! Ska min särbo man och jag köpa stugan vid älven el ska vi bygga nytt på hans föräldrars stugtomten där stugan brann ner. Vi måste bjuda i dag om vi vil köpa vid älven. Vi behöver synpunkt från dig, snälla ��������

Benny: 

Kära Lulle,
ja, ni ska köpa stugan vid älven. Det kommer att bli ert hus. Och jag känner någonstans att ni ska starta från scratch. Lycka till!
Kram Benny

 

JeanetteKära Benny. Idag är det 20 år sedan Tor dog. Min kärlek för honom är lika stärk idag som då och ingen annan kan få mig att känna den kärleken. VARFÖR?

Benny: 

Kära Jeanette,
därför att han var din själsfrände. Och det är ju det största man kan känna för någon. Men du kommer att möta en man som du känner mycket passion för och en attraktion för, som person och personlighet. Han känns kompakt, stabil, mycket muskulös kille med glimten i ögat och duktiga arbetshänder.
Kram Benny

 

Siv: Hej Jag undrar vilket kraftdjur jag har ? Blir det något kul för mej i sommar. tack på förhand

Benny: 

Kära Siv,
ditt kraftdjur är en geopard. Jag ser en del roliga fester, samt att du kan möta en ny tjejkompis att fika med. Så det blir en intensiv sommar med spännande möten.
Kram Benny

 

Josefin: Hej Benny Mina föräldrar trivs inte där de bor just nu, det är för litet. De behöver något nytt. Kan du se om de hittar något nytt boende och snart? De klättrar snart på väggarna.

Benny: 

Kära Josefin,
ja, jag ser ett hus, fristående, som är cirka 60-70 kvadratmeter större än det som de har. Det kommer att bli fantastiskt bra och du kommer att älska det också.
Kram Benny

 

Hundmamma: Kan du om min älskade yngsta dotter någonsin kommer att möta kärleken och få behålla den

Benny: 

Kära Hundmamman,
absolut! Det är en svensk kille, men som ser utländsk ut. Han jobbar med teknik, något med datorer. Han kan mycket och är väldigt hjälpsam. Så din dotter får också barn, två stycken i tät följd.
Kram Benny

 

PS: Kommer vår kärlek att uttryckas kroppsligt också. Jag längtar så? Gör min vän det också?

Benny: 

Kära PS,
absolut! Men ta det nu lugnt, det är längesedan. Så han inte blir rädd. Jag skojade bara. Lycka till, det är du värd!
Kram Benny

 

Ylva: Hej Benny! Jag känner mig så orkeslös och deprimerad. Tycker att jag är för ung för att känna så. Är det något som påverkar mig från andra sidan, eller vad är det som pågår? Kram

Benny: 

Kära Ylva,
det är ingen från andra sidan som påverkar dig. Utan det har med kost och någon form av matallergi att göra. För dåligt näringsupptag påverkar dig så du sover oroligare och blir mer energilös.
Kram Benny

 

Irre: Hej, kan du råda mig om jag ska starta eget eller ta anställning?

Benny: 

Kära Irre,
andevärlden säger till mig att du ska ha en anställning först för att få bredare kompetens för att sen starta ett väldigt framgångsrikt företag. Första året är trögt andra året kommer det att flyta på snabbt. Lycka till!
Kram Benny

 

Annecarina: Benny...ser du hur huset ser ut som vi INTE köpt än? Var blir d ? Vi är oense om var !Ser du om vi gifter oss på tomten?

Benny: 

Kära Annecarina,
det är ett engelskt rött tegelhus, vita fönster med spröjs, terracottafärgat, lite mörkare, på taket. Stor stenbeläggning. Ni kommer att gifta er på tomten, ja. Lycka till!
Kram Benny

 

Charlotte: Snälla Benny; ge mig tre ledord på vägen!

Benny: 

Kära Charlotte,
tro, för att du ska våga tro, tålamod, så du orkar vänta, mod, att leva fullt ut. Att känna kärlek till livet.
Kram Benny

 

Lilly: Bäste Benny, kommer jag någonsin våga ta steget ut i singellivet? Är så rädd att inte hitta en bra bostad - rädd att inte klara mig ekonomiskt men så trist att vara ensam i tvåsamheten. Kram

Benny: 

Kära Lilly,
det gör du. Men inte i år. Utan någonstans nästa år gör du det. Du kommer att hitta en underbar hörnlägenhet. Du kommer att klara dig ekonomiskt, trots att du är ensam. Men du är inte ensam så länge... Så du kommer att känna riktig tvåsamhet med en besvarad kärlek.
Kram Benny

 

undran....: Hej, vem är mitt barnbarn jag känner igen henne??

Benny: 

Kära undran,
det är din mormor som kommit tillbaks igen. Du känner igen henne, hon har lika vackra ögon som hon hade sist, säger hon. Grattis till ditt barnbarn. Det är en stark flicka, som kommer att vara konstnärlig, kreativ och en stor humanist.
Kram Benny

 

Anne: Vi har en stor släktgård som vi inte riktigt vet vad vi ska göra med? Ska vi renovera och bo där själva? Hyra ut? Sälja? Vad vill mormor och morfar att vi ska göra? Tack.

Benny: 

Kära Anne,
ni kommer inte själv att bo där, ni renoverar och hyr ut. Sen så småningom sälja.
Kram Benny

 

Norrlänska: Benny! köpte ett litet hus för 2 år sedan, kommer min fd sambo att flytta till mej. Meningen var det.

Benny: 

Kära Norrlänska,
det gör han! Men det tar lite tid. Vilket fint hus det är och vilket naturskönt område du bor i. Så mycket grönska! Jag ser det som det ligger i en dal.
Kram Benny

 

Anne: Vår lilla 8-åring är så klok. Känner att hon har levt ett antal liv tidigare. Vad bör hon tänka på i sitt liv för att må så bra som möjligt?

Benny: 

Kära Anne,
hon har redan väldigt bra utstakat liv. Hon har en enorm klokhet. Den använder hon i sin roll som läkare. Hon kommer verkligen att forska, göra en avhandling, föreläsa samt vara en underbar specialinriktad läkare.
Kram Benny

 

Lotta: Det känns som min dotters nya pojkvän sårar henne när han inte vill vara med henne och har dumma misstankar. Kommer allt lösa sig dem emellan?

Benny: 

Kära Lotta,
det här blir aldrig bra! Han kontrollerar henne för mycket och hon underkastar sig honom för mycket. Wow! De skadar varandra. De kommer att separera, hon mår mycket bättre när de avbrutit. Lycka till!
Kram Benny

 

Ing-Marie /Ninni: Lever ensam sedan 6 år. Känner mej redo nu att börja om men hur går jag tillväga? Känner mej för feg för nätdejting så jag sitter här ensam

Benny: 

Kära Ing-Marie/Ninni,
du har öppnat ditt hjärta och du ska inte vara ensam. Men det är inte lönt du söker någon på nätet, det är inte där han finns. Du möter honom i en vardagssituation med flera vänner inblandade. Eller ni känner flera gemensamma vänner. Så det är ödesbestämt att du ska möta någon. Ta det lugnt, det sker i alla fall.
Kram Benny

 

pipsa: Hej Benny. Jag heter sirpa. Fanns ingen rad att skriva det. Undrar om jag kommer att ha råd att bygga hus på,tomten som jag äger?? Tack för svar.

Benny: 

Kära Pipsa,
absolut kommer du bygga på din tomt. Ett vinkelhus, det går väldigt fort när det startar och du kommer att få ett banklån, något som förvånar dig. Det kommer att bli så bra!
Kram Benny

 

Ingemar: Kommer jag att bli frisk från min utmattningsyndrom, och kommer jag få ordning på min kraschade ekonomi.

Benny: 

Kära Ingemar,
absolut, Ingemar! Du kommer att bli frisk och inte få en massa bieffekter efteråt. Ekonomin tar tyvärr en långt tid innan du är på banan. Men du får ordning på den.
Kram Benny

 

Lotta: Hej, undrar om jag kommer att fortsätta leva med min man vi har varit gifta i 40 år och mina känslor finns inte längre för honom. Har skrivit flera ggr., vet ej om det gått fram till dig?

Benny: 

Kära Lotta,
du kommer att leva med en annan man så småningom. Han är dock inte färdig att lämna dig. Han är oerhört rädd för att vara ensam. Men din nya partner blir du lycklig med, ni blir lyckliga båda två.
Kram Benny

 

Josefin: Hejsan Frågar för min mamma som gärna vill ha barnbarn. Vi är tre syskon och ingen av oss har barn. Kommer det komma några småttingar snart?

Benny: 

Kära Josefin,
åtta stycken barnbarn komme din mamma att få. Och det kommer snart, dock inte alla på en gång! Puh, vilken tur! Man ber och ber och så kommer ingenting och sen blir det ketchupeffekten och allt kommer på en gång.
Kram Benny

 

Livet fortsätterHej! Kommer jag få något tecken på årsdagen av min älskade dotters död? Är hon hos mig ibland och hör hon mig?

Benny: 

Kära Livet fortsätter,
beklagar din sorg, hon är ofta hos dig. Och du är en människa som har känsligt skinn, så när hon smeker din kind känns det som en beröring. Hon pratar om en fågel som kommer att sjunga för dig på årsdagen, sjunga mycket högt..
Kram Benny

 

LENA: hej,benny kan du se någon man för mig,,kommer jag bli farmor framöver,,kram

Benny: 
Kära Lena,
man ja! Yngre? Ja! Snygg? Nja... Men fantastiskt snäll? Ja! Jag ser honom ofta på ett gym för han har problem med sin rygg. Nu kommer kärleken i ditt liv. Farmor? Tre gånger, till fyra gånger.
Kram Benny

 

Benny: 
Inte bara blommorna slår ut, utan vår själ. Själen behöver värme, omtanke, samt att få ge. Vi människor mår bra själsligen av att känna oss behövda av andra själar. Vår själs längtan efter kärlek är stor. Men ju mer vi slösar med den, kärleken, ju mer får vi tillbaks. Så, älska din själ som du också ska älska livet.

Kram Benny

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.