Chatt med Benny Rosenqvist 25 augusti 2022

Här kan du läsa alla frågor som Benny besvarade under chatten den 25 augusti 2022.

Benny:

Lusten till hjärtat är viktigt. Att lägga kraft i det man verkligen känner för skapar en större glädje. Att dela den glädjen med andra får en att vilja satsa mer. Att äga lust till att leva fullt ut, det är svårt. Men ett par gånger i livet känner man att man är fullkomligt lycklig, för att man är på rätt ställe. När man hittar den glädjen i allt man gör eller ser allt som en växande kunskap, så blir man lycklig hela tiden. Så fånga din livslycka genom att se det vackra i allt. Samt det goda i alla människor.

Kram Benny

 

Camilla:

Kommer min son Max trivas i Jönköping och på sin utbildning i musikproduktion på folkhögskolan. Han flyttar till helgen!

Benny:

Hej Camilla!

Han kommer att bli kompositör och jätteduktig på texter. Han kommer jobba i ett team med två andra killar som han lär känna på utbildningen. Han kommer verkligen att trivas med sin utbildning.

Kram Benny

 

Eva:

Nu är vi gifta! Precis som du sa till mig för sex år sen! Kommer vi flytta vidare snart vi otrivs så i vår lgh nämligen?

Benny:

Hej Eva!

Vad kul att ni har gift er, Grattis! Flytta vidare, först till en lägenhet innan ni flyttar in i drömhuset, där blir ni länge.

Kram Benny

 

Marion:

Kära Benny! Kommer min bror Alex hitta en god framtida väg, få jobb och god hälsa? Kram

Benny:

Hej Marion!

Vad fint att du bryr dig så om din bror. Han har god hälsa och kommer att finna ett jobb där han även får komplettera med den kunskap han har om datorer. Han kommer att bli väldigt uppskattad.

Kram Benny

 

Carina:

Hej Benny. Bor i en härlig 3:a sen 22 år tillbaka men letar efter en 2:a för att få billigare hyra då jag är arbetslös. Kommer jag finna det jag söker? Lägenhet o jobb?

Benny:

Hej Carina!

Ja du jag ser en stor tvåa men mycket billigare och ett fönster i hörnan där fönsterna möter varandra och där det även är en mysig balkong. Jag gillar inte linoleumgolvet i köket som dessutom är gult. Allting enligt min smak fult. Det får be värden att lägga in ett nytt golv direkt.

Kram Benny

 

Marianne B:

Är jag högkänslig? Allt stämmer in.

Benny:

Hej Marianne B!

Absolut. Jag är själv högkänslig och har nytta av det i mitt jobb som medium. Dock kan jag bli väldigt trött när det är mycket människor. Julruschen i ett stort varuhus kan göra mig väldigt trött. Men att känna in andra människor är ju en gåva.

Kram Benny

 

Vivi-Anne:

Hej Benny! Min sambo är medial men vet inte hur han ska öppna och stänga. Får till sig saker, personer, meddelanden... Han har även sett att vi ska bo utomlands.. Hur där ser ut och en massa.. Tycker du han ska utveckla detta och ser du om det stämmer?

Benny:

Hej Vivi-Anne!

Vad spännande att din sambo är medial. Det är väldigt vanligt att man har svårt att stänga av och att öppna upp klarar han ju. Han är verkligen en öppen kanal och jag ser också att ni ska bo utomlands så småningom. Jag tycker också att han ska utveckla detta mer. Något som är väldigt bra när man utvecklar sin medialitet är att meditera. Då kan man lära sig att öppna upp, stänga av med hjälp chakran och kommunicera med sin guide som vill utveckla ens gåva.

Kram Benny

 

Tanja:

Hej! Kommer det att bli ett husbygge snart? Varför ser jag ofta siffrorna 12:21 eller tvärtom? Tacksam för svar!

Benny:

Hej Tanja!

Ja det kommer det och tomt finns snart. Ett plus två är ju tre och det är ett gudomligt tal, alla goda ting är tre. Men 12:21 är ett klockslag som har med tidigare liv att göra. Det klockslaget levde du i England och gick bort 1853 och det är ett årtal. Spännande med tidigare liv.

Kram Benny

 

Ann-Helen:

Hej Benny! Min tjänst ska göras om, kommer det att bli bra?

Benny:

Hej Ann-Helen!

Du kommer att trivas och tjänsten kännas bra sen kommer inom ett år en ny tjänst bli ledig. Där de också omformar den till dig och du får den. Där säger jag verkligen grattis till dig!

Kram Benny

 

Lilian:

Min son Rickardh känner sig nu redo att bilda familj och jag undrar nu om S som han har en relation med sen mer än 1 år tillbaka är den rätta för honom? Han är lite tveksam då de inte träffas mer än 2 helger i månaden och inte får det vardagsliv som han vill ha. Jättetacksam för svar/Tack

Benny:

Hej Lilian!

Jag tror inte på hans relation idag som han själv är tveksam i. Han vill ha mer och är redo att satsa mer. Så partnern är på väg. Hon vill även ha barn. Så det blir faktiskt tre stycken. Då blir du ju farmor, vad kul för dig! Lycka till,

Kram Benny

 

Annika:

Benny! Kan du se hur min framtid blir? Har ett gott öga till en man, GS, ser du om vi kommer att ha någon kontakt med varandra. Önskar så att få någon att dela vardagen med antingen som sambo eller särbo! / Annika

Benny:

Hej Annika!

Det är bra att du har ögon för honom för det har han för dig. Men glöm inte att det är han som är jägare så du får ha tålamod och vänta på att uppvaktningen kommer från honom. Ni kommer först att vara särbo i något år och sen även sambo. Jag ser även en guldring som glimmar. Förlovning. Då får man säga grattis.

Kram Benny

 

Anita:

Hej Benny! Jag har hela mitt liv försökt komma framåt i min ”karriär” som konstnär. Utbildning har jag och några utställningar i ryggen men det har aldrig tagit fart. Valde jag fel yrkesbana?

Benny:

Hej Anita!

Du har inte hittat riktigt formen i ditt skapande. Den personliga touchen kommer att komma någonstans nästa år. Ljuset, djupet och färgkänslan kommer att bli mer distinkt och så småningom ser jag dig skapa skulpturer. Jag känner också att du kommer syssla med fotografi. Så du är ju en konstnärssjäl och det kan inte vara mer än rätt. Men ditt problem är att du ser hinder i stället för möjligheter i det du gör, din största fiende är du själv. Så nu höjer jag ett finger och säger skärp dig för du är bra som du är. Prestationsångest är aldrig bra för någon.

Kram Benny

 

Marianne:

För några veckor sedan skålade vi för min bror, som tidigare ägt företaget där vi var, och som "svar" smällde parasollen ihop. Kan det vara ett svar uppifrån? Jag är numera ensam kvar, och det tär, finns det någon framtid för mig?

Benny:

Hej Marianne!

Du har ju hjälp uppe från andra sidan och det är en manlig släkting som inte är din bror men som alltid har varit organiserad och lik dig i hur du tänker och fungerar i din chefsroll. Vilket häftigt tecken med parasollen som visar på en förändring som du tolkar det, och det gör jag med.

Kram Benny

 

Camilla:

Hej Benny! Jag får svettas ganska mycket i min roll som gruppchef på ny arbetsplats. Jag undrar om jag ror i land detta med hälsan i behåll och nöjda medarbetare? Eller ska jag bara ”gå tillbaka till golvet”?

Benny:

Hej Camilla!

Det är bra att du svettas för då vill du prestera. Men du växer i rollen och du kommer att vara en bra ledare-"chef". Så rollen är din och du kommer att få massor nöjda kollegor. Speciellt en kollega kommer att berömma dig snart, för din förmåga att se andra människor.

Kram Benny

 

Boel:

Ska jag gifta mig med Ronnie? Är det bra för mig, är det bra för honom?

Benny:

Hej Boel!

Klart ska du gifta dig med Ronnie. Han är väldigt bra och rätt för dig så vad tvekar du för? Du vet ju hur mycket han älskar dig och hur mycket du kommer att få tillbaka när du lever med honom. Så säg inte nej till kärleken. Lycka till!

Kram Benny

 

Pernilla:

Min dotter på 15 år är helt ensam, inga vänner! Ser du nån förändring till det bättre den närmaste tiden?

Benny:

Hej Pernilla!

Hon är väldigt selektiv när det gäller vänner. Hon vet vad hon vill ha utav vänskapsrelationer, men dock är hon blyg för att släppa in nya människor. Det kommer att ändra sig. Så det börjar med en kompis som är rödlätt och kortare än din dotter. Men hon är ett socialt geni så hon får henne att öppna sig för nya människor och kommunicera med dem.

Kram Benny

 

Eva:

Hej! Jag har starka känslor att jag kan ha mycket dold kunskap/gammal erfarenhet inom det här området. Men är lite rädd för att öppna upp helt. Är tacksam för lite guidning om det stämmer att det finns något hos mig. Tackar, Eva.

Benny:

Kära Eva!

Rädslan är kärlekens värsta fiende. Så länge man är rädd träffar man ingen och träffar man någon när man är rädd är den också rädd. Men den du kommer att träffa får dig att släppa rädslan och känna livslust och glädje igen. Han har inte mycket hår så han klipper det mycket kort. Han har starka karaktärsdrag. Han ger ett smalt intryck utan att vara mager.

Kram Benny

 

Patrick:

Hej! Jag har tackat nej till arbete men ångrar mig. Får jag fler chanser? Kram Patrick

Benny:

Hej Patrick!

Jag tror att saker sker av en anledning och att det inte var meningen att du skulle ha det jobbet. Men det känns mer rätt med det nya.

Kram Benny

 

Anita:

Hej Benny Nu är det riktigt kaos här hemma. Vårt barnbarn och barnbarnsbarn bor här hos oss. Dom bodde hos hans pappa innan men det gick inte pga att han drack sig berusad Kommer han att få ett eget boende snart? Vi orkar inte längre.

Benny:

Hej Anita!

Det känns som att lösningen kommer snart och att barnbarnet kommer att få ett eget boende ännu snarare. Men barnbarnsbarnet vill vara hos er mycket ändå, för att det känner sig tryggt hos er.

Kram Benny

 

Cattis:

Hej Benny! Vilka förväntningar har jag på resten av mitt liv? Levt i kappsäck i 50 år. Kommer jag någonsin att sätta ned mina bopålar? Önskar ett stabilt boende.

Benny:

Hej Cattis!

Men det är väl trevligt att flytta runt med sin kappsäck. Det är omväxlande iallafall. Men jag tror att din själ vill sätta sig ner och få ett stabilt boende snart. Boendet är lägenhet och lite högre upp, med stor balkong. Dubbeldörr ut till balkongen och väldigt fyrkantigt men ett avlångt vardagsrum. Ett lagom stort sovrum.

Kram Benny

 

Eva:

Hej Benny! Ser du någon flytt för mig? Skulle vara trevligt att träffa en fin man, finns det någon för mig?

Benny:

Hej Eva!

Jag brukar se flyttkartonger när någon ska flytta, som en bildförnimmelse att det är så i framtiden, och så är det i ditt fall snart. Och när man flyttar brukar det hända andra saker också. Det kommer en man som bor förhållandevis nära dig där du bor.

Kram Benny

 

Anders:

Hej Benny. Jag heter Anders och är 45 år och fortfarande singel. Jag vill gärna träffa en tjej och få barn och bilda en familj. Men jag har letat efter henne så länge nu att jag snart ger upp. Kommer jag att träffa henne? Kommer vi att få barn tillsammans? Kan du berätta något om henne, när och hur vi träffas? Ta hand om dig min vän.

Benny:

Hej Anders!

Det kommer en kvinna i ditt liv och det är en brunett med kraftigt lockigt hår och långa ögonfransar. Långsmalt ansikte och långsmal kropp. Och barn kommer också. Två stycken. Hon är dock fler år yngre än dig, men det är bara kul.

Kram Benny

 

Carina:

Hur kommer det att bli för mig och mina katter när den nya lagen om att katter ska kastreras och märkas träder i kraft i januari? Jag har flera pälsklingar men inte så god ekonomi. Många oroliga tankar inför detta.

Benny:

Hej Carina!

Det är inte lätt för dig, men jag känner att du har bett universum om hjälp och att en kvinnlig vän till dig, utan att du ber om det, kommer att vilja hjälpa dig. Så ibland oroar vi oss i onödan. Men glöm då inte att säga tack till både vännen och universum.

Kram Benny

 

Christoffer:

Hej Benny! När jag har ställt frågor till andevärlden så får jag ibland tre olika svar. Det har gjort mig osäker, för samtidigt säger de att jag ska lita på det jag får till mig. Hur ska jag kunna urskilja andevärldens budskap från mina egna omedvetna svar? Kram

Benny:

Hej Christoffer!

Det bästa sättet att veta vilket svar som är rätt det är att lyssna till sin magkänsla, sin intuition, eller att meditera till svaret och på så sätt känna en trygghet och veta vad andevärlden ger för budskap.

Kram Benny

 

Pia:

Hej Benny! Varit ensam i 12 år, kommer jag hitta någon kärlek igen eller ska jag vara ensam? Kram Pia

Benny:

Hej Pia!

Ja det är konstigt att det kan ta så lång tid ibland innan man träffar rätt. Men jag känner att du inte har signalerat ut att du söker en partner och tar inga impulser från några män. Men, envis är han som kommer. Lång, ljus och viking-lik men inte kylig. Lättpratad och lättskrattad. Bastant kroppstyp. Envis som du. Så lycka nu till,

Kram Benny

 

Lilian:

Hjälp mig, vill min son verkligen inte träffa mig mer? Vad har jag gjort för det har blivit så här? Tack på förhand!

Benny:

Hej Lilian!

Det handlar mycket om vad han känner om sin barndom. Samt er kommunikation idag. Han tycker inte att det är den bästa. Han känner att han har sagt till dig flera gånger att han vill ha en förändring i hur ni umgås, men det har inte blivit någon förändring. Jag känner att ni kommer att få en bra relation igen, inom två år, så du får ha lite tålamod.

Kram Benny

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.