Chatt med Benny Rosenqvist 29 februari 2024

Här kan du läsa alla besvarade frågor från Bennys senaste chatt.

Benny:

Ljuset har kommit tillbaka och med det hoppet om att vi ska få fler sociala kontakter och att vi ska möta varandra. Av någon konstig anledning så är det många som möter sin kärlek just under våren och det känns på något sätt väldigt hoppfullt. Så bjud in dofterna, stämningen, ljuset och kärleken. Andas in den fantastiska luften, som är varm och ljum. Sträck ut en hand och möt glädjen till livet, så är livsandarna på väg tillbaka.

Kram Benny

 

Ann-Marie

Kommer jag att få lite nya vänner och inte vara så ensam längre? 🌞

Benny svarar:

Kära Ann-Marie!

Det man önskar sänder man ut till universum. Så du kommer att få nya vänner. Dels två tjejkompisar som vill umgås med dig, dels en killkompis som kommer att utveckla dig på det andliga planet. Han håller på med yoga och meditation och är allmänt uppkopplad. Han bor nära dig. Så lycka till med vänskapens kärlek.

Kram Benny

 

Annika Ö

Bästa Benny. Var gång jag känt det extra för en man, har det alltid visat sig vara fel, såsom otro m.m. Kommer jag att vara själv? Tack på förhand

Benny svarar:

Kära Annika Ö

Så du har sagt adjö till tidigare inkarnationer av kärlek. Det vill säga att du har mött dessa män i tidigare liv och nu gjort upp med dem för att komma vidare, högre i din personlighet och kunna möta rätt man för dig. Så du kommer att finna lycka. Han har väldigt rakt mörkt hår. Han är 187­–188 lång och smärt. Ni har träffats innan när ni var väldigt unga, men inte då färdiga för att våga få till en relation. Men nu är det dags för dig att möta din själsfrände, så jag önskar dig all lycka till.

Kram Benny

 

Henriette

Vad öppnar upp mina mediala gåvor änmer?

Benny svarar:

Kära Henriette

Guiden vill ju gärna kommunicera med dig så du måste lyssna in i din själs bibliotek med hjälp av meditation samt att lyssna på din inre röst. Där kommer du att finna kanalisering, healing samt större insikter om livets mening. Lycka till!

Kram Benny

 

Kirsi

Hej Benny! Kommer jag att byta jobb och ta hand om min väninna istället? Mvh Kikki

Benny svarar:

Kära Kirsti

Det kommer du göra, då det känns som att du är färdig med ditt nuvarande jobb. Du och din vän är ju väldigt nära varandra, så jobbet kommer inte att kännas som ett jobb, utan nöjet att vara nära din vän. Jag tror på er båda och eran vänskap.

Kram Benny

 

Danne

Är det lönt att kämpa vidare eller ska jag och min fru gå skilda vägar?

Benny svarar:

Kära Danne

Så småningom kommer ni att gå isär, men inte riktigt där ännu, för alla relationer bygger på att man ska lära sig något och ni har inte lärt er färdigt. Det viktigaste i er relation är kommunikation.
Kram Benny

 

Anna

Kära Benny! Kommer jag och min man att åka till Italien för att studera italienska och lära oss mer om mat och kultur? Detta är vår dröm just nu! Tacksam för svar, Kram Anna HL

Benny svarar:

Kära Anna

Ja, när åker vi? Jag följer gärna med! Nej, jag skojar. Men ni kommer att åka och ni kommer så småningom även att vela ha ett ställe i Italien dit ni åker ofta för att lära känna hela kulturen mer. Ni kommer även samarbeta med en vinproducent. Lycka till!

Kram Benny

 

Yvonne

Är orolig för min dotter. Hon verkar inte komma ur sitt förhållande som hon varit i så länge och mår dåligt med jämna mellanrum. Blir det nån ändring.

Benny svarar:

Kära Yvonne

Hon mår inte tillräckligt dåligt för att lämna relationen än. Men, det går fort när hon bestämmer sig för att lämna, och det är ändå en rimlig tid dit. De förstår inte varandra och jag tycker det är en form av psykisk misshandel som hon utsätts för, men som han inte är medveten om att han utsätter henne för. Nästa relation är helt annorlunda. Han har ingen prestige och inget ego. Han är omtänksam och vet sitt eget värde. Trygg i sin personlighet. Han är även fyra år yngre än din dotter.

Kram Benny

 

Jonas

Är jag på rätt väg? Kommer jag leva mer i harmoni framöver?

Benny svarar:

Kära Jonas

Redan nu är du mer harmonisk än förra året vilket var ett rörigt år för dig där saker och ting inte kom på plats. Men i år känns det som att harmonin vill infinna sig i ditt liv. Du har mod att utbilda dig vidare i livsfrågor.

Kram Benny

 

Annelie

Får min älskade son ett riktigt jobb snart???? Han har bara haft en massa praktiker och nu med fast där han mer än gärna vill stanna kvar! Tack o kram

Benny svarar:

Kära Annelie

Vad trevlig omtanke om din son. Ja, han kommer få ett fast jobb som inte börjar i praktik utan en provanställning där allt är rätt från början. En kvinna som är äldre som jobbar där kommer ta sig an honom som en mentor och ge stöd. Han kommer att trivas mycket bra med sitt ansvar som växer efter hand.

Kram Benny

 

Elisabeth

Hej Benny, kan du se om jag kommer att flytta eller bo kvar där jag bor nu?

Benny svarar:

Kära Elisabeth

Du kommer att flytta inom ett år. Det blir en snabb flytt, så du hinner knappt att packa. Var noga med att köpa flyttkartonger i kvalitet, som inte går sönder i botten. Du kommer att ångra dig om du köper dem billigare. Annars kommer du att trivas i ditt nya hem.

Kram Benny

 

Linus

Hej, jag har varit ensam så länge nu. Kommer jag någonsin finna kärleken med en kvinna? Var ska jag isåfall leta efter henne? Det känns som om ingen kvinna vill ha mig.

Benny svarar:

Kära Linus

Klart att du kommer att träffa någon. Hon är rödlätt i håret och har mysiga fräknar, är mycket träningsfreak och älskar att dansa. Men lite svår att tillfredsställa med mat, kräsen. Men din mat gillar hon.

Kram Benny

 

Angelica H

Hej. Har sett siffran 11:11 varje dag i 6 mån nu. Jag har försökt tänka om det är ngt speciellt jag tänker på när det dyker upp men är olika varje gång så kan inte förknippa det med ngn känsla, tanke eller person. Detta börjar göra mig galen, behöver hjälp med vad det är för budskap. Mvh Angelica

Benny svarar:

Kära Angelica H

Det är ett änglatal, vilket betyder att änglarna skyddar och hjälper dig. De vill visa tecken och nya vägar. Men tydligen så vill du inte se det som de visar. Du måste öppna ögonen och be dem att vara tydliga, så att du kan förstå vad de vill.

Kram Benny

 

Kerstin D

Har av fler än ett medium fått höra att jag är medial men sluten så att det inte kommer fram. Måste släppa taget säger dom. HUR gör man det? Mvh Kerstin

Benny svarar:

Kära Kerstin D

Inne i dig själv har du en källa till kunskap om din andliga utveckling. Den länkar till din guide som du når genom att lyssna på din inre röst och intuition via meditation. Du behöver också ha mod att våga följa det som guiden vill lära dig. Du måste även öppna för dina chakran, där kommer du att öppna ditt tredje öga och då är kanaliserings-kanalen är öppen.

Kram Benny

 

Britt-Mari J

Såg två "orber" under en stor seans. Var det riktiga orber?

Benny svarar:

Kära Britt-Mari J

Klart du såg. Du öppnade upp för rummets energier och din mentalitet i en storseans. Men det kan du göra även utanför när du är på en seans.

Kram Benny

 

Krisztina

Hej! Kommer jag att kunna köpa en liten lägenhet i Skåne? Tack för svaret. Med vänlig hälsning

Benny svarar:

Kära Krisztina

Absolut, men så liten är den inte och du får uteplats samt dubbeldörrar ut till den. Det är putsad fasad som går i gul-orange. Några tråkiga buskar omkring på uteplatsen som du får byta.
Kram Benny

 

Lisa

Hur vet man om man är färdig med karman med en viss person?

Benny svarar:

Kära Lisa

Man känner att ”nu är det färdigt” och då finns det inte mer att utveckla med denna person i den här frågan eller i det här livet. Men det kan också bli att man kommer närmare varandra utan att ta problem från karma.

Kram Benny

 

Ingeborg

Jag har inga mål eller visioner längre. Är en kvinna på 59 år. Hur ska jag återfå livslusten och passionen för livet igen? Kram Ingeborg

Benny svarar:

Kära Ingeborg

Så känns livet ibland, när livet är på paus, för det är paus det är. Då gäller det att ha mod för att släppa in glädje igen, vara tacksam för det man har och i det ta stora kliv, både i höst och i vår.

Kram Benny

 

Michaela

Är singel och undrar om det är en kärlek på väg in?

Benny svarar:

Kära Michaela

Snart, snart, snart är du färdig för att släppa in någon. Jag ser att du har öppnat ditt hjärta och det är varmt för att älska någon. Denna gång är det en sann långvarig relation. Rädslan du har måste du jobba lite till med för att våga älska.

Kram Benny

 

Helena

Hej Benny. Mitt liv rusar fram utan mening eller mål. Snälla ge mig ett halmstrå. Kram

Benny svarar:

Kära Helena

Ja så känns det, fast det är då man växer som mest. Det är svårigheterna som göra att man växer längs vägen mot glädje. Men du kommer att hitta en sann kärlek till både en person och livet, samt byta jobb. Lycka till!

Kram Benny

 

Annette

Det känns som nya dörrar kommer öppnas för mig med massor av förändringar… stämmer det?

Benny svarar:

Kära Annette

Så rätt känner jag också, men en del av dörrarna har redan öppnat sig och det känns som att du har sprungit en lång mörk korridor, men nu är det slut. Men det känns som att du har utvecklats positivt, så grattis och lycka till med din nyfunna glädje till livet.

Kram Benny

 

Annika

Kommer jag och Karolina att hitta tillbaka till en kärleksfull relation igen?

Benny svarar:

Kära Annika

Det här känns svårt och tar tid. Men tiden läker alla sår, så vänskapen kommer att på nytt växa fram och förståendet kommer på nytt att växa i en sann vänskap.

Kram Benny

 

Maria

Kommer min syster och jag bli goda vänner igen?

Benny svarar:

Kära Maria

Jo,jo, jo! Klart ni blir. Din syster saknar dig lika mycket som du, men denna gång kommer er vänskap att bli djupare.

Kram Benny

 

Lotta

Är i en fruktansvärd jobbig familjesituation och behöver någon form av vägledning, vad ska jag göra?

Benny svarar:

Kära Lotta

Usch ja! Men det känns som att ni jobbar mot att komma ur detta helskinnade, men tyvärr känns det upprört också. Men sådant är livet. Lycka till!

Kram Benny

 

Cecilia

Kommer jag att få kontakt med min dotter snart? Jag väntar och väntar på att hon ska höra av sig.

Benny svarar:

Kära Cecilia

Absolut får du det, men stolthet har ni båda. Framför allt din dotter som även är långsynt. Men hon kommer till slut att kontakta dig och ni kommer att få en bra relation. Tyvärr så har andevärlden, gänget jag jobbar med, ingen tidsuppfattning.

Kram Benny

 

Lena

Kommer jag att hitta tillbaka till mig själv efter alla motgångar i livet?

Benny svarar:

Kära Lena

Det har du redan börjat med och motgångarna är egentligen en kunskapsväg till nya insikter om var man är på väg i förändring. Så vilken växtvärk du måste ha haft, själsligen, för du har kommit långt den sista tiden och är nu på rätt väg.

Kram Benny

 

Pia

När flyttar min ex-sambo ut ur mitt hus? Eller måste jag sälja och flytta för att vi ska få till ett avslut?

Benny svarar:

Kära Pia

Han flyttar snart och ganska plötsligt och du kommer att bli kvar i huset några år men sedan sälja och flytta du med.
Kram Benny

 

Karin

Känner mig låst och handlingsförlamad. Hur ska jag göra för att komma ur detta? Tacksam för svar!

Benny svarar:

Kära Karin

Det är då man utvecklas andligen på insidan och själen växer i en transformation. Plötsligt kan man plantera in nya kunskaper i vardagen och förstå att det inte har varit stillastående, utan utvecklingen har skett i det tysta och i det inre. Så din själ växer nu.

Kram Benny

 

Mia

Hej Benny! Min sambo säger att jag pratar konstigt och inte kan uttrycka mig på ett normalt sätt. Ingen annan klagar eller har klagat på mig. Är det mig det är fel på? Kram

Benny svarar:

Kära Mia

Det gör du inte alls. Du uttrycker dig på ett annat sätt än honom, vilket kanske inte passar honom. Du har ett annat djup i din innebörd än vad han har och det förstår han inte riktigt. Men sen har han ju andra sidor och tankegångar än vad du har. Så om ni i stället tänker på hur mycket ni utvecklar varandra, så kommer ni att få en bättre relation.

Kram Benny

 

Lars

Hej hur blir min ekonomi som pensionär? Kan jag bo kvar och kanske renovera i framtiden?

Benny svarar:

Kära Lars

Absolut, Lars! Sen tror jag på attraktionslagen och ett flöde, därav att du redan tänker att du ska ha ett större flöde med pengar. Då öppnar du penga-kranen så att du även kan göra annat trevligt.
Kram Benny

 

Maj-Louise

Varför har jag inget värde hos min mamma? Har varit så sedan min pappa gick bort

Benny svarar:

Kära Maj-Louise

Hon känner inget värde hos sig själv vilket gör det svårt att känna värde hos andra. Hon hävdar sig med sin låga självkänsla via dig, vilket inte är rätt. Du måste därför sätta gränser och vara tydlig. Ni kommer även ha en kort paus som kommer att vara nyttig för henne, då hon kommer att sakna dig.

Kram Benny

 

Annie

Hej Benny! Jag får ingen kontakt med min guide när jag mediterar. Kanske har jag ingen talang för det andliga?

Benny svarar:

Kära Annie

Mig veterligen har ingen någonsin missats att få en guide. Du har en manlig guide, en fransman, som du har träffat i ett tidigare liv. Han är lång och har lockigt hår och han levde på 1800-talet med dig senast, i södra Frankrike. Du är en gammal själ som har levt flera inkarnationer och liv med denna guide. Så ge inte upp, snart kommer ni att få kontakt.

Kram Benny

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.