Chatt med Benny Rosenqvist 31 augusti 2023

Här kan du läsa alla besvarade frågor från Bennys senaste chatt.

Benny:

En fågel, en fjäril kan ge tecken från andevärlden. En låt, en text kan väcka minnen för någon som har lämnat oss. Vackra steg i sanden kan visa att någon har burit oss när svårigheterna i livet är som störst. Be om hjälp när du behöver så får du den. Änglarna skickar fram någon som vill göra det. Det finns ingenting som är så vackert som att hjälpa en medmänniska. Det händer något i oss när vi behövs och när vi kan ta emot hjälp. Båda parterna växer andligt. Både andevärlden och änglarna visar oss vägen till varandras hjärtan.

Kram Benny

 

Catharina:

Hej Benny! Vi är så långt ifrån varandra nu, men blir det mannen i mitt hjärta och jag till slut?

Ha en fin dag!

Benny svarar:

Hej Catharina! Nära men långt ifrån och långt ifrån men nära igen. Så är det med er. Har du tålamod kan det bli ni, men det är inte enkelt. Det är ibland ett känslomässigt avstånd mellan er och han har rädsla för relationer och ibland du med. Jag tror på er någonstans så följ ditt hjärta och låt honom komma till dig.

Kram Benny

 

Monika:

Hej Vi undrar om vår son är högkänslig eller gammal själ i honom? Vi ser olika saker som händer hos honom som vi inte kan förklara. Vi känner oss lite frustrerade hur vi kan hjälpa honom.

Benny svarar:

Hej Monika! Jag förstår detta, för han är en mycket utvecklad och gammal själ. Han har en förmåga att läsa in andra människor och även en telepatisk egenskap. Han kommer även utveckla sin mediala förmåga. Allt detta behöver uppmuntran av er. Fråga hur han känner! Han kommer att lära er vem han är och hur han fungerar, så länge ni visar att det inte är konstigt att han är så långt kommen som själ.

Kram Benny

 

LÄS ÄVEN: Mediet Benny får kontakt med Bengts skyddsängel: ”Jag kan se vem som räddade dig”

 

Anette:

Jag är 50+ och vet inte vad jag ska bli när jag blir stor. Vilsen. Ska jag inrikta mig på min kreativa eller vårdande sida?

Benny svarar:

Hej Anette! Jag känner framför allt att du först ska börja med din omvårdande sida. Sen ser jag att din konstnärliga sida kommer senare i ditt liv. Detta är någonting som du alltid ska hålla på med för att vila själen. Du kommer också att möta en kvinnlig kreativt varm vän, som du kommer göra mycket med och tillsammans gör ni mer kreativt skapande.

Kram Benny.

 

Veronica:

Hej Benny! Ser du något nytt jobb för mig? I så fall vilken typ av jobb och när i tiden? Kram

Benny svarar:

Hej Veronica! Jag ser dig i en arbetsledarroll som bygger på omvårdnad men man måste vara kreativ och lösningsorienterad, se sina medarbetare och kommunikationsvänlig och trots att det är tråkigt även jobba med ekonomi och administration.

Kram Benny

 

Rosmarie:

Ska jag tacka ja till en ny lägenhet eller bo kvar där jag bor? Vet inte hur det ska bli.

Benny svarar:

Hej Rosmarie! Jag tycker att du ska tacka ja till en ny lägenhet för när vi flyttar sätter vi igång andra processer, träffar nya människor och för därför mycket positivt med sig. Jag ser också flyttkartongerna i mitt inre och vet därför att det är nära.

Kram Benny

 

Susanne:

Kommer det att bli förändring i min nuvarande relation med min man?

Benny svarar:

Hej Susanne! Absolut kommer det bli en förändring med din man, ni kommer att förstå varandra, men det är mest han som måste lära sig det. Jag tror han behöver terapeutisk hjälp för att möta dig mer känslosamt, så ni får ett nytt kommunikationsspråk och ett nytt sätt att mötas i kärlek.

Kram Benny

 

LÄS ÄVEN: Så vet du om du träffar andar i dina drömmar – Benny Rosenqvist förklarar

 

Emilia:

Mitt ex Matias är ofta i mina tankar efter en tids uppehåll. Kommer våra vägar ännu att mötas?

Benny svarar:

Hej Emilia! Ni kommer att få chans att mötas och om ni vill på nytt få en relation, för rent karmiskt har ni inte löst det ni måste lösa och förstått hur mycket ni älskar varandra.

Kram Benny

 

Emilia:

Ända sedan maj, när jag var på en personlig vägledning hos ett medium, ser jag nu VARJE dag jämna klockslag tex, 11:11, 13:13, 18:18 osv. Är det bara ett sammanträffande, eller försöker andevärlden få min uppmärksamhet?

Benny svarar:

Hej Emilia!

Siffror är spännande och har olika betydelser för om det är änglasiffror eller numerologi. Jag tittar på änglasiffror och där är 11:11 ett änglatal och 13:13 ett utvecklingstal men om man slår ihop dem numerologiskt så blir det 8 vilket är ett pengatal och evighetstal. 18:18 är ett mästartal. Spännande!

Kram Benny

 

Eva:

Nu flyttar jag till Borås, kommer jag flytta där ifrån någon gång? Vart flyttar jag i så fall? Tack Benny på förhand.

Benny svarar:

Hej Eva! Du kommer att flytta till Skåne. Välkommen till mitt närområde! Det är vackert här och du kommer att trivas. Det tar lite tid innan du kommer hit men jag känner att flyttkartongerna står på lastbilsflaket inom tre år.

Kram Benny

 

LÄS ÄVEN: Så lång tid kan det ta för en spådom att slå in: Benny Rosenqvist svarar

 

Marie-Louise:

Kommer den lilla röda skånelängans 2:a bli ledig för uthyrning inom snar framtid?

Benny svarar:

Hej Marie-Louise! Ja, det blir den och det blir bra nästa gång.

Kram Benny

 

Jeanette Einarsson:

På morgonen var köksmattan i oreda och det låg en tuss med hår på den. Har haft dörren låst och stängt fönster. Jag har inga djur. Vad har hänt. Tacksam för svar.

Benny svarar:

Hej Jeanette Einarsson! Du har haft änglabesök. Så vackert! Och de har till och med lämnat änglahår efter sig så du ska veta vem det är. Det är en kvinnlig släkting på din pappas sida.

Kram Benny

 

Christina:

Hej, är inne i en väldigt jobbig period. Hur ser det ut framöver för mig?

Benny svarar:

Hej Christina! Det är jobbigt att växa själsligen men framöver får man belöning för livskunskapen när man har blivit transformerad. Ibland tror man att det endast är mörker, men sen öppnas dörren till ljuset och där är du snart. Det gäller bara att hitta handtaget!

Lycka till!

Kram Benny

 

Kristiina N:

Kan du se om jag har änglar i min närvaro?

Benny svarar:

Hej Kristiina N! Det har du ju! Alla har det, minst en skyddsängel, men även jordänglar. Jordänglar är de som ger villkorslöst utan att kräva något tillbaka. Vem de är kan man fråga sig om i en änglameditation och det har jag svårt att svara på i en chatt. Men jag vet att du har många nära dig. Du är också en jordängel själv, för du ger så mycket till din omgivning.

Kram Benny

 

Eva:

Hej Benny. Kommer min pappa ta kontakt med mig igen?

Benny svarar:

Hej Eva! Det gör han på ett tydligt sätt så du kommer inte att missa det. Så mycket kärlek så jag tror inte att det går att missta sig.

Kram Benny

 

Christina:

Hallå. Kommer jag att köpa mitt drömhus på landet nån gång?

Benny svarar:

Hej Christina! Absolut kommer du få det! Ett hus som är gjort i trä, dåligt målat på utsidan men det fixar du. Träden är lite nära huset så vissa börs ta ner. Det är även nära vattnet, troligen en sjö. Där är en veranda.

Kram Benny

 

Adrian G:

Kommer jag hamna på elitnivå när det gäller min löpning?

Benny svarar:

Hej Adrian G! Absolut, det har du gjort i ditt förra liv, men då var du färgad och enormt duktig på att springa och det är du i detta liv också. Jag tror att det är en vinnarskalle och det är du. Det är psykologi i att se att man är en vinnare och det gör du det med. Lycka till!

Kram Benny

 

Tom:

Hej Benny. Står inför vägval nu. Arbete eller egen tid att utvecklas andligt. Är rädd om jag börjar arbeta nu, att jag då försummar min andliga utveckling. Tacksam för hjälp. Hälsningar Tom

Benny svarar:

Hej Tom! Det gör man inte, utan man utvecklas vad man än gör. Hela livet är en andlig utveckling. Ibland jobbar man med det och då känns det som att utvecklingen är lättare men vägen dit är krokig. Hela livet är en andlig skola där lärandet aldrig tar slut.

Kram Benny

 

Christoffer:

Kära Benny! När jag har mediterat genom åren så har jag sett både Buddah, Jesus men även utomjordingar. Vad betyder allt detta? Hoppas du har haft en härlig sommar! Kram

Benny svarar:

Hej Christoffer! Dessa är ju andliga energier med Jesus, Buddha och utomjordingar. Det är bevis på att man släpper kontrollen och kan gå in i dessa andliga energier på ett djupare plan. Det är bevis på att du är på rätt väg i din meditation. Be dem att ge dig budskap som du kan använda.

Kram Benny

 

LÄS ÄVEN: Skyddsängeln räddade Gunillas liv – vid tre olika tillfällen

 

Kenneth:

Är det min tvillingsjäl jag träffat, eller är hon från ett av mina tidigare liv? Vi har så oerhört mycket gemensamt. Mvh Kenneth

Benny svarar:

Hej Kenneth! Det är klart att det är tvillingsjäl och jag tror till och med soulmate, för vissa är det samma sak. Men det är alltså den du är ämnad att leva med. Både du och jag vet då att vi har träffats i många liv för om det är vår tvillingsjäl eller själsfrände så föddes vi samtidigt själsligen och har den totala speglingen i varandra. Det kan vara lite utmanande att möta sin själsfrände för en får alltid jaga den andra i början.

Kram Benny

 

Margareta:

Skall jag sluta mitt jobb för att skriva filmmanuskript?

Benny svarar:

Hej Margareta! Nej, det ska först iscensättas och komma på banan innan du kan leva på att skriva, men du kommer att kunna det i framtiden. Men du måste ha något att leva på under tiden, så jag ser både och i framtiden, både det nuvarande jobbet och filmmanus.

Kram Benny

 

Diana:

Hejsan Benny. Kort och koncist: Kommer jag att jobba medialt eller med healing? Var rädd om dig. Diana

Benny svarar:

Hej Diana! Först kommer du att jobba medialt och sedan utveckla din healingförmåga. Du har redan båda så varför begränsa dig. Den ena har du redan utvecklat genom att kanaliserat genom andevärlden. Healingen är att du ska lägga ditt ego åt sidan och sluta tänka så mycket på hur du jobbar med healingenergierna och bara låta dem gå igenom dem och visa hur du ska jobba. Tänk inte så mycket på vad du gör.

Kram Benny

 

Ola:

Hej Benny! Varför får jag aldrig ordning på min ekonomi? Jag känner en ständig oro för att pengarna inte ska räcka till. Tack på förhand!

Benny svarar:

Hej Ola! Jag tror på attraktionslagen och att vara i flödet och tänka på att det löser sig och tillit till universum. Jag lever så själv. Oro och rädsla gör att man drar till sig ekonomin på det planet, men när man vågar lita på flödet fungerar det bättre rent ekonomiskt. Jag glömmer aldrig bort att vara tacksam.

Kram Benny.

 

Ulrika E:

Jag har t.o.m. svårt att ställa en fråga... Jag känner mig inte värdig. Skulle vilja bli ett medium men har så många frågor och tvivel på mig själv. En tråkig barndom har satt djupa spår. Hur vet jag om jag är en ”lämplig” kandidat? Hur vet jag vilken bana jag ska försöka mig på? T.o.m. att fråga här är svårt. Gör det med 30 min till godo innan chatten stängs. Jag vill gärna men jag vet inte hur jag ska gå till väga. Tacksam för vägledning

Benny svarar:

Hej Ulrika E!

Jag förstår att du menar om du är ockult. Det är du. Du har mediala förmågor och du har en väldigt utvecklad intuition och du är duktig på att kommunicera, vilka är bra egenskaper för någon som vill jobba andligt.

Kram Benny

 

Birgit E:

Kan du se om jag får uppleva sann kärlek igen?

Benny svarar:

Hej Birgit E! Jag blir varm i hjärtat och det betyder kärlek. Jag har även en god magkänsla, att det inte är en prövningsrelation. Han är äldre än dig, omtänksam och osjälvisk. Längd, något kortare än medellängden 180cm. Han slår lite med foten när han går men har snygga jobbskor. Däremot gillar han gympaskor privat då han gillar att gå. Han har även en liten hund som man kan ha i väskan på jobbet. Han jobbar efter pensionsåldern och tycker att det är spännande och utvecklande.

Kram Benny

 

Anneli:

Hej Kommer jag att träffa min vän i Norge? Vi har känt varandra i 15 år, han är magisk som vän men vi har ännu inte träffats. Kram från Anneli

Benny svarar:

Hej Anneli! Ibland är närheten nära utan att man är nära. Jag tror på tidigare liv och ni har haft flera inkarnationer tillsammans och kommer att fungera fysiskt och känslomässigt i detta liv också så ge inte upp. Här finns det en stark potential till en riktig kärlek.

Kram Benny

 

Webbkurs: Benny lär dig om healing

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.