Chatt med Benny Rosenqvist 31 januari

Här hittar du alla frågor och svar från chatten med mediet Benny Rosenqvist den 31 januari 2019!

 

Benny

Den som ger sin själ näring och glädje finner livet ljusare. Det ljuset leder en bara framåt, framåt. Det gäller att följa själens längtan, att våga ha mod att följa det som är ens drömmar. Vi har en kapacitet som är större än vi tror på. Vi har en förmåga att överleva det svåraste. När vi överlevt svårigheter så känner vi att vi har växt, att vår själ har blivit mycket större. Våga känn universums kunskap, och den kommer att visa dig vägen till något bättre.

Kram Benny

 

 

Melina

Kommer jag hitta mina pengar som är borta?

 

Benny

Kära Melina!

Ja, det gör du. De ligger i någon form av påse som ligger i en låda. Du kommer att hitta dem snart.

Kram Benny

 

 

LenaS

Hej Benny! Jag ska snart genomgå en riskabel operation. Kommer det att lyckas och att allt går bra? Jag är mycket orolig. Kram LenaS

 

Benny

Kära LenaS!

Inga problem alls, det här kommer att bli hur lyckat som helst, och du kommer att vara snabbt på benen för du har jättebra läkarkött. Det är massor av änglar som vill dig väl som kommer styra runt och hjälpa till. Jag kommer även att tänka på dig, från nu och framåt. Oroa dig inte i onödan.

Kram Benny

 

 

J

Kommer Stoffe ångra sig eller ska jag bara släppa och försöka gå vidare?

 

Benny

Kära Johanna!

Han kommer att ångra sig, men egentligen så borde du gå vidare och släppa taget, för du är värd något bättre.

Kram Benny

 

 

Mamma

Hör universum mina böner??

 

Benny

Kära Mamma!

Absolut hör universum dina böner. Du blir snart bönhörd.

Kram Benny

 

 

Carina

Har en 10 år yngre god vän. Kan du se om vi har träffats i tidigare liv och eventuellt i vilken relation? Tack!

 

Benny

Kära Carina!

Ni har varit syskon i tidigare liv. Du har även varit personens mamma och sedan har ni varit vänner i livet innan detta. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Cadde

Har inte träffat den rätte mannen i mitt 49-åriga liv utan män som inte är bra mot mig, kommer den rätte och när?

 

Benny

Kära Cadde!

Absolut, men det tar tre år till. Du kommer att ha en kortare romans med en man till som du tror är den rätta, men slutar tvärt. Och det har ett syfte, för annars skulle du inte träffa din själsfrände. Du kommer att bli genuint lycklig. Lycka till!

Kram Benny

 

Ann

Hej Benny! Vaknade en natt av att någon stod vid min mans sida. Vem o var det något hen ville säga? Kram Ann

 

Benny

Kära Ann!

Det är din guide. Han vill bara visa att han finns och var inte menat att skrämma dig utan ville bara att du skulle få känslsan av någon som alltid är med dig och vägleder dig. Det är en man med skägg, hatt, slokhatt, och kläder från 1800-talet. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Alice

Blir jag lycklig någon gång?

 

 

Benny

Kära Alice!

Nä. Jooo, det är klart du blir! Du har redan börjat bli förändrad och längtan efter att bli lycklig och harmonisk är stor. Du har börjat ta stegen mot din nya livsglädje.

Kram Benny

 

 

Johanna

Har haft en dröm länge att jag vinner en viss summa ?

 

Benny

Kära Johanna!

Jag tror vi kan få tecken om framtiden och drömma sanndrömmar, och så är det för dig med den här summan och vinsten. Men, glöm inte att jag ska ha 20%. Hihi.

Kram Benny

 

 

Sansan

Hej Benny. Var kommer känslan ifrån att jag dansat på stora scener och i kungahus?

 

Benny

Kära Sansan!

Du har jobbat som tjänare på kungahus och du har stått på scen och sjungit opera i tidigare liv. Och varit grekisk skådespelare, långt tillbaka. Så, det är inte konstigt att din själ kommer ihåg det!

Kram Benny

 

 

Anita

Kommer jag att bli mer ekonomiskt oberoende

 

Benny

Kära Anita!

Du tänker rätt och har rätt ekonomiskt sinne, så: ja! Det klart du får. Det blir bara bättre och bättre.

Kram Benny

 

 

Liam

Varför har änglarna lyft upp mig i luften på mitt rum? /Liam 8år

 

Benny

Kära Liam!

Därför att de kan göra det, och för att du har en sådan fantastisk själ. Så de var tvungna att visa att de finns för dig. Liam, du är medial, och du kommer att få andra upplevelser av änglarna också. Men, om du blir rädd måste du säga till dem att de måste ta det lugnt med dig. Det är alltid på dina villkor.

Kram Benny

 

 

Monica

Hej Benny har haft ont i min vänstra kind länge kan du se vad som är fel?

 

Benny

Kära Monica!

Det kommer från nacken. Det är nerver där som kommit i kläm. En väldigt bra kiropraktor kan hjälpa dig.

Kram Benny

 

 

Ninn

Är det tabletterna som rubbat mina egna hormoner? Och kommer de att balanseras igen?

Benny

Kära Ninn!

Absolut! Men du är redan påväg nu att få balans igen. Där finns väldigt bra produkter för att balansera energier i kroppen, både på hälsokost och apoteket. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Elin

Kära Benny!Kommer jag att få bli mamma?Mvh Elin

 

Benny

Kära Elin!

Absolut, Elin! Det kommer en liten flicka. Betoningen på liten, för hon är så petite när hon kommer! Men, där är en envishet och mycket energi i detta lilla knyte. Lycka till med ditt moderskap! Du kommer att bli en bra mamma.

Kram Benny

 

 

Från mig

Jag är så rädd att jag tackat ja till något som kommer göra mig sämre eller sätta mina barn i kläm. Gjorde jag rätt val?

 

Benny

Kära Från mig!

Beslutet var nödvändigt för att du ska utvecklas. Du gör det inte sämre för dig och dina barn. Du gjorde rätt val. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Wilas

Allt är energier kan man få healing av att luta ryggen mot stammen på träd?

 

Benny

Kära Wilas!

Allting är ju energi, och jag älskar att, som du, stå mot ryggen eller krama om ett träd, och få den kärleken som trädet ger mig. Jag är en riktig trädkramare och tycker att det är fantastiskt att det finns så mycket liv i t.ex. en gammal ek. Det står för trygghet och stabilitet.

Kram Benny

 

 

Suss1

Kommer jag att känna glädje snart igen...

 

Benny

Kära Suss1!

Du är redan påväg, känner du inte att det har börjat öppna sig i hjärtat, som varit så stängt och mörkt? Att där vill komma in ett spridande guldljus som vill få dig att känna glädjen och det vackra i livet igen? Snart spricker det till.

Kram Benny

 

 

barrväxten

Hej! Jag har alltid känt mig väldigt lik min mormor Viola, både till sätt och utseende. Är det så och hur kommer det sig?

 

Benny

Kära Barrväxten!

Absolut! NI tillhör samma själsgrupp och har dessutom varit tvillingar i tidigare liv, i Frankrike, på franska rivieran, i början på 1800-talet. Så, ni är ju nästan syskonlika också! Och sådant speglar sig i detta livet också.

Kram Benny

 

 

Lotta

Hej Benny, gubben vill men inte jag och mkt tvärtom vi glider isär, blir det aldrig bra? Gumman.

 

Benny

Kära Lotta!

Söndringen har påbörjats och ni har ett långsamt farväl. Jag tror aldrig det blir bra. Det känns som om ni aldrig möts på samma plan, och hela tiden känns det som om någon av er är ledsen. Så ska man inte känna i en relation.

Kram Benny

 

 

Maria

Är min katt en reinkarnation?

 

Benny

Kära Maria!

Absolut! Du har haft katten innan. Då var det en hane. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Berit

Hjälp! Vilken av de två männen ska jag välja? Eller skippa båda?

 

Benny

Kära Berit!

Du ska välja honom med de vackra händerna, han som  har en yrkesring, vilket innebär att han har en yrkesidentitet. Han har läst länge. Men, sådant brukar sköta sig självt. Så, det gäller bara att du har is i magen.

Kram Benny

 

 

Lillan

Hallå Älskar min särbo mig och är han mig trogen? Lillan

 

Benny

Kära Lillian!

Du måste tro på dig själv. Du måste jobba med din självkänsla. Han är både trogen och älskar dig, så, du måste börja tro på er relation.

Kram Benny

 

 

Mariammi

Hej Benny! Vår dotter fick missfall som tog henne hårt. Kommer det att gå bra nästa gång? Tack och kram!

 

Benny

Kära Mariammi!

Snart har hon en graviditet som blir fullföljd och hon kommer att bli en fantastisk mamma, och du är en underbar mormor. Lycka till med din dotters graviditet!

Kram Benny

 

 

Lina78

Har jag levt i tidigare liv i Grekland?

 

Benny

Kära Lina!

Under antiken har du levt i Grekland, i Aten. Då var du någon form av guldsmed. Du var väldigt framgångsrik i ditt formsättande och du dog också av något i dina lungor på grund av ditt arbete. Du fick guld i lungorna när du filade eftersom du inte använde mask.

Kram Benny

 

 

Zen

Närmar jag mig klimakteriet eller är det stressen som påverkar att jag inte kan få barn?

 

Benny

Kära Zen!

Du kommer att få ett barn till. Han vill ha dig som mamma. Det dröjer ytterligare tid innan du hamnar i klimakteriet.

Kram Benny

 

 

Daniel

Kommer jag och min fru bli intima med varandra igen. Kommer det ske snart?

 

Benny

Kära Daniel!

Absolut. Jag förstår inte varför ni inte är intima med varandra, för det finns en längtan från båda två. Men, din fru mår inte bra. Hon har tappat lusten lite för närhet, för tillfället, men den kommer tillbaka.

Kram Benny

 

 

Saga

Hej Benny. När kommer min bror komma ur sitt missbruk?

 

Benny

Kära Saga!

Han vill så gärna, men kemiskt drivs han så av sitt missbruk. Men, det är jättebra att han vill sluta, för det kommer att bli starkare och kommer att hjälpa honom inom ett år att sluta med sitt missbruk. Och då bli den fantastiskt kärleksfulla människan han är. Han är så varm, kärleksfull, fin människa, så det är synd att han självmedicinerar för sitt själsliga mående. Och, du gör så gott för honom, som är tydlig med ditt gränssättande. Men, du kan bli mer bestämd.

Kram Benny

 

 

Maria

Jag lever i ett förhållande med psykisk våld och vill inget hellre än att bli fri. Ger han sig av snart? Blir jag fri och lycklig någon gång?

 

Benny

Kära Maria!

Du kommer snart att bli fri. Han kommer att lämna dig. Han går alltid ifrån kärlekar när han är färdig, och det är han, snart. Men, man ska aldrig egentligen stanna i sådana här relationer där det är fysiskth psykiskt våld. Du måste inse att du är värd något bättre, och kommer att få det, i nästa relation. Var rädd om dig.

Kram Benny

 

 

Kent

Hur blir min relation i framtiden, har nyss skilt mig sedan 4 månader tillbaka och träffat en ny kvinna i mitt liv och som det är nu så känner jag mig lycklig. Håller även på att utbilda mig själv till ett medium och tycker att det fungerar bra hittills är det något jag ska fortsätta med ??

 

Benny

Kära Kent!

Grattis till din nya kärlek, för det är ju rätt! Och grattis till din utbildning, för det är också rätt! Din specialisering kommer att bli att du kommer att bli ett kanaliserat medium, men du kommer även att kunna ha kontakt med andevärlden. Jag ser även att du har en healingförmåga. Men, den du går på utbildning hos är duktig och kommer att leda dig rätt.

Kram Benny

 

 

John

Hej Benny! Flera medier har sagt att jag kommer att öppna upp mediala förmågor. Själv känner jag att det inte händer något. Vad bör jag göra?

 

Benny

Kära John!

Det har du redan och du kommer att öppna upp dig mer och mer detta året, och sen ännu mer nästa. Dessutom, som jag alltid säger, meditation öppnar upp mer, samt att man jobbar med sin intuition och sin känslighet. Så, det kommer att hända mycket. Välkommen till jobbet, kollega!

Kram Benny

 

 

Emelie

Hej Benny! Kommer jag någonsin bli fri från min ångest? Kram

 

Benny

Kära Emelie!

Absolut kommer du att bli det! Meditation hjälper till att få bort det fortare, även hypnos. Jag tycker att du ska jobba med det. Det står ju för rädsla för framtiden, och för känslor. Och, du är ju en mycket känslig tjej som även tar in andra människors känslor. Så kallad högsensitiv personlighet. Det gör ju inte saken bättre såklart.

Kram Benny

 

 

Anna

Är jag och Peter mer än bara kk?

 

Benny

Kära Anna!

Det är klart att ni är. Just nu är det väldigt passionerat, och den kommer att gå över till kärlek. Det är inte det enklaste, att vara passionerat förälskat i någon och sen få över det till kärlek.

Kram Benny

 

 

Dan

Jag undrar om jag kommer att bli frisk ifrån de hemska anfall av temporallobsepilepsi som jag har haft. Tyvärr har man inte genom EEG och röntgen kunnat hitta något. Vad beror dessa anfall som jag har haft på och kan jag bli fri ifrån dem ?

 

Benny

Kära Dan!

Det är energier som går igenom din kropp, för att kunna få se vad det handlar om så måste de se precis när du får anfall, och det kan man ju inte göra. Du kommer att bli helt fri från detta, lika konstigt som du fick det, lika konstigt försvinner det. Plötsligt, bara. Det är inte så länge till. Så, ha tålamod.

Kram Benny

 

 

Lovisa

Hej Benny! Ibland mär jag kör bil känns det som min avlidne man sitter bredvid mig.

 

Benny

Kära Lovisa!

Det klart han gör! Han måste kolla hur du kör. Och hur kör du?! Han vill vara nära dig, och då får han en chans när han sitter med dig i bilen. Du kan be honom att vara tydligare så kommer du att få tecken från honom också, i den form som du klarar av.

Kram Benny

 

 

Rosa

Kan man bli väldigt sjuk i kroppen och magen av andar? Läkarna kan inte förklara alla mina sjukdomar. Önskar bli någorlunda frisk iallafall. HJÄLP

 

Benny

Kära Rosa!

Det är helt och hållet själsliga sjukdomar. Också rester utav sjukdomar från tidigare liv. Healing kan hjälpa jättebra i och med att det ligger i cellminnet och i din själs energier. Du kommer att bli helt frisk.

Kram Benny

 

 

Liselotte

Hej! Kommer min dotter tillbaks till mig? Kommer hon ur sina problem?

 

Benny

Kära Liselotte!

Din dotter mår inte alls bra psykiskt. Men, hon skapar också sina problem. Hon kommer att söka professionell hjälp och kommer tillbaka till dig, snart snart... Du måste bara ha lite tålamod. Jag förstår att ditt hjärta håller på att gå i sönder. Men, ge inte upp. Hon vill komma tillbaka, men har det så kaotiskt runt omkring sig just nu.

Kram Benny

 

 

MM

Hej Min man gick bort hastigt i somras. Jag kom till sjukhuset lite för sent. Jag stod där och pratade med honom. Hörde han mig? Varför hände det? Tacksam

 

Benny

Kära MM!

Beklagar din sorg. Hans resa var slut. Han kallades hem, men han hörde dig. Han hade inget val, allting gick bara så fort. Han led ingenting. Jag hör bara en smäll, sen var det över.

Kram Benny

 

 

Adam

Hej Benny! Vad har jag för skrivartalanger, inom vilket område, typ poesi, dikt,låttexter, manus eller författarskap? M v h Adam

 

Benny

Kära Adam!

Jag ser dig som en både bild- och ordmänniska, så du har en förmåga att uttrycka dig ordligen så att man ser bilder framför en. Då blir man en väldigt bra författare. Likadant att du skulle kunna skriva låttexter och manus till film, för då kommer det in med bildseendet igen. Men lycka till med ditt skrivande.

Kram Benny

 

 

Sivan

Hej Benny! Jag har fått kontakt med en man från USA via internet. Kommer vår relation att utvecklas?

 

Benny

Kära Sivan!

Det är en ärlig man, med mycket kunskap och klokhet. Men, jag tror inte att det utvecklas till en kärleksrelation, utan mer vänskapsrelation. Men lycka till.

Kram Benny

 

 

Carola

Hej Benny! Jag undrar om min dotters pappa har det bra om han brukar besöka oss? Har han träffat min pappa?

 

Benny

Kära Carola!

Nästan varje natt är han hos sin dotter och smeker hennes hand för att ge henne kärlek. Din pappa hjälpte honom till rätta på andra sidan. Han är så tacksam för den kunskapen du har gett honom, för det han har upplevt och för den gåvan ni fick, ert barn. Det är det största som hänt honom. Han skulle ta tillvara på tiden annorlunda om han fick leva igen. Han säger att han älskar er och lovar att aldrig att lämna er.

Kram Benny

 

 

Em

Hej Benny! Det känns som jag sitter fast, inspärrad i min egen kropp.Kommerjag någonsin bli fri från det som hindrar mig att leva fullt ut? /Em

Benny

Kära Em!

Ibland är vi fast. Man tycker allting står still, men på något plan utvecklas vi, och plötsligt så ser vi en utväg. Men det gäller att följa den och inte vara rädd för de nya stegen som kommer att visa sig snart. Du har ju i princip signalerat att du vill leva igen, och då kommer du att börja göra det. Jag tror på ditt liv.

Kram Benny

 

 

Tant som Gud glömde

Kommer mitt liv någonsin att vända? Bor i en hyreetta med risig pension . Blevvluvetbinte bättre än så här? Är otrygg och känner mig apatisk...hjälp Benny!

 

Benny

Kära Tant som Gud glömde!

Har du inte glömt bort dig själv? Jag förstår att ditt liv inte är bra, men jag tror på vår tankes kraft, att vi har en förmåga att ändra saker, hur vi tänker att saker och ting ska ske. Jag tror på attraktionslagen. Jag attraherar goda saker och ser att de ska hända i mitt liv, och de gör det. Jag ska önska för dig att saker blir bättre i ditt liv, och att universum jobbar med dig så att du får en annan glädje för livet igen. Det är du värd.

Kram Benny

 

 

Ingo

Har mannen som visar intresse nu rätt känslor för mig, eller är jag bara ett tidsfördriv

 

Benny

Kära Ingo!

Han har rätt intuition för er kärlek, och han är intresserad av dig. Men, du måste också våga. Du har en feg känsla när det gäller relationer. Jag förstår att din tillit är skadad och att det tar lite tid att reparera, men denna mannen kommer att göra det, så att du kommer att tro på dig själv och kärleken igen. Det är du värd.

Kram Benny

 

 

Gilla

Hej BennyJag väntar på en donation. Kommer den att lyckas?

 

Benny

Kära Gilla!

Först får jag gratulera dig för att du får den, för den kommer att lyckas jättebra. Jag lovar att sända positiva tankar till dig också, från och med nu och framåt. Jag tror nämligen att vi människor kan skicka kärlek och hjälpa varandra. Vi har goda energier som vi sänder i vår välmening. Lycka till!

Kram Benny

 

 

charlotte

Hej Benny, har haft trubbel med en sonhustru i åratal får inte träffa barnbarn och sonen är medberoende men lider. blir det ngn ändring?

 

Benny

Kära Charlotte!

Din son är påväg hela tiden ifrån, men hon manipulerar honom, så han får alltid dåligt samvete. Hon spelar och trycker på väldigt många knappar samtidigt och han bara följer henne, totalt. Men, det kommer till en punkt snart där han får nog och lämnar. Då får du träffa dina barnbarn och din son mycket, och du kommer att gilla din nya svärdotter mycket mer. Denna tjejen har du varit mamma till i tidigare liv, så du känner att du får en dotter till huset igen.

Kram Benny

 

 

Mike

Hej Benny ! Osäker på min relation just nu , hur kommer det att bli ? Stanna eller gå ? Kram M

 

Benny

Kära Mike!

Ibland är hjärnan färdig, men inte hjärtat. Känslor är komplicerade. Jag tror också att vi har en kunskap i alla relationer, och den måste vara färdig. Först då kan vi lämna den. Ungefär som att alla relationer har ett form av tema, eller karma, som vi måste lösgöra innan. En kvot, energimässigt, och när den är fylld, så blir vi färdiga att gå. Synd att vi inte har som kycklingen hade förr, en färdigknapp, så vi visste när vi var färdiga att gå. Men, jag tror och vet att detta inte är din livspartner och att en större kärlek kommer att komma in i ditt liv.

Kram Benny

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.