Avsnitt 10: ”Tankens kraft”

Spela upp avsnitt 10 genom att klicka på play-knappen ovan

Det finns två typer av människor, de som tror – eller de som ger upp väldigt fort. Vi skapar vårt välmående via våra tankar och vi har en större kraft än vad vi själva tror.

Näras andlige profil Benny Rosenqvist berättar för chefredaktör Madeleine Walles att Benny hade epilepsi och träffade en läkare som sa att han kunde bestämma sig för att bli friskare. Benny började tro på läkaren och att han skulle bli frisk. Han började leva ett sundare liv och trappade ner på epilepsimedicinerna och blev friskförklarad några år senare!

Många av oss blir sjuka när vi är lediga och har semester. När vi är lediga slappnar vi av, vi släpper kontrollen och blir sjuka för att vi inte lyssnar på vår kropp. Immunförsvaret är lägre när vi kört ner oss, men vad ska vi göra för att undvika att bli sjuka på vår semester?

I avsnittet ”Tankens kraft” får du råd av Benny om hur vi blir bättre på att ta hand om oss själva. Vi människor har en unik förmåga – om vi tror att vi kan någonting, så kan vi det. Om vi tror att vi inte kan något, så kan vi det inte. Kärleken börjar hos dig själv!

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.