Avsnitt 6: "Din livsplan från Andra sidan"

Spela upp avsnitt 6 genom att klicka på play-knappen ovan.

Vad är egentligen en livsplan? Och vad menas med livstema? I ett varmt och personligt samtal med chefredaktör Madeleine Walles reder tidningen Näras andlige profil Benny Rosenqvist ut begreppen. 

Benny förklarar bland annat att vi skrivit vår livsplan på Andra sidan, innan vi föddes. Vi valde då ut vilka själar vi ska möta här på jorden, för att vi ska utvecklas och få mer kunskap. Vi har nämligen alla ett livstema, något som vi bör jobba extra med som rör våra personliga egenskaper. Det kan exempelvis handla om tillit, tålamod eller kontrollbehov.

Livsplanen handlar om kärlek, arbete, vänskap. Den inkluderar Allt! Livsplanen finns sparad i vår själ, som ett minne, och den är skriven både i bläck och blyerts. Så även om det finns en plan har vi fortfarande valmöjligheter i våra liv.

Lyssna på avsnittet "Din livsplan från Andra sidan" och kanske du får en djupare förståelse gällande vem du själv är och vad du har att lära i detta liv! Benny ger också tips på hur du kan finna svar på dina frågor inom dig.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.