Fråga Pierre: Varför dras jag till fel män?

Sussie har svårt att få ett förhållande att fungera och ber Pierre Hesselbrandt om råd.

Text: Pierre Hesselbrandt
Foto: Getty Images

Hej Pierre!

Jag är en kvinna på 52 år som återigen är singel efter att ha varit ihop med en dysfunktionell man med alkoholproblem. Varför dras jag till sådana män? Kommer jag träffa någon bra man nästa gång? När?

Kram, förtvivlad Sussie

Pierre Hesselbrandt svarar: Du behöver inte frälsa alla

Pierre svarar: Hej Sussie! Relationer är inte alltid så lätta, särskilt om man är en medberoendeperson som jag får till mig att du är. Du måste bryta ditt eget mönster först och jobba med din ”ryggsäck”, se vad det är som gör att du dras till dessa män med olika problem.

Du behöver inte frälsa alla, nu är det faktiskt dags att du tar hand om dig själv också. Ditt verktyg kan vara att få träffa en regressionsterapeut som kan se mer av vad som ligger bakåt i tiden för just dig, för någon ”sten” är det. Krydda sedan detta med mer personlig utveckling, för att få dig att förstå ditt eget värde.

Du kommer att träffa en riktigt bra man när du tagit tag i dig själv ordentligt. Att rusa in i ännu en ny relation är inte så bra. Jag önskar dig det bästa, tro på dig själv!

Kram Pierre

Vill du också ställa en fråga till Pierre?

Pierre-1080x1350.jpg

Du kan fråga om relationer, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Adressen är Tidningen Nära, ”Pierre”, Story House Egmont, 205 07 Malmö. Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se Försök hålla din fråga kort.  

Testa någon av Pierres webbkurser:

Pierre Hesselbrandt: Olika sätt att spå

Pierre Hesselbrandt: Personlig och medial utveckling

Pierre Hesselbrandt om hemsökta hus

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.