Gordana är den nya tidens ljusbärare

Hon strålar av ljus, inte bara för att hon är skönheten själv, hon har också ett inre som glittrar av guld. Gordana Biernat är den nya tidens ljusbärare. Under Näras event i höstas delade hon med sig av sin klokskap. För vi kan alla skapa det liv vi drömmer om att leva!

Text: Paulina Holkenberg
Foto: Hubert Biernat

Det är en blåsig höstdag i Malmö. Men just den här kvällen är fylld av ljus. Kandelabrar och värmeljus lyser stämningsfullt upp scenen där Benny Rosenqvist och Gordana Biernat ska prata om att förändra världen och hur vi alla kan bli ljusbärare. Och ännu mer ljus sprider sig i lokalen när Näras läsare med vidöppna hjärtan slår sig ner för att ta del av all visdom.

Benny föreläser om ljusfolket, om livet på Andra sidan och vad som händer när vi går mot ljuset vid livets slut.

Gordana är här för att lära oss att förstå att vi alla kan förändra våra liv, med små medel. När en av världens största tv-personligheter, Oprah Winfrey, skulle utse 100 Supersoul teachers runt om i världen, blickade hon mot Europa, mot Sverige och Malmö. Där fann hon Gordana, kvinnan som är född den 11/11 kl 11.11. Bara det är magiskt! Med sina tweets (korta meddelanden som skickas via den sociala närverkstjänsten Twitter) når hon över 330 000 människor om dagen. Nu ska vi få ta del av hennes samlade tankar kring livet och hur vi kan få ut det bästa av det.

Gordana och Benny tackar för publikens kärlek vid Näras event 9 november i fjol.

– Förändringen kommer inifrån, inleder Gordana. Jag vet att samhället visar att förändringen sker utifrån men den verkliga förändringen sker här inne, säger Gordana och sätter sina händer framför hjärtat. Det jag tänker skapar min verklighet.

– När vi föds är vi alla i en villkorslös kärlek. Sanningen har vi i våra hjärtan. Jag kan aldrig tala om för dig vad din sanning är, men jag kan väcka intresset för att hitta din sanning.

Det gör hon med sin bok ”Sanningen finns inom dig”. En bok som du antingen kan läsa från början till slut, eller använda som vägledning från ditt högre jag. Om du har ett problem eller en fråga du vill ha vägledning kring kan du tänka på ett tal mellan 1 och 231. Synkroniciteten hjälper dig att hitta rätt, till det kapitlet som du ska läsa, just idag. Alla kapitel har ett syfte, att hjälpa dig att påminna dig vem du egentligen är innerst inne och vad du behöver veta just nu.

Andligt budskap

För 10 år sedan fick Gordana ett andligt uppvaknande som hör ihop med hennes livssyfte. Hennes svärmor trillade en dag ihop och man kunde konstatera att hon fått en hjärnblödning. Det tog inte lång tid innan hon började kommunicera med Gordana.

– Det var som att hon var alla åldrar samtidigt och jag hörde henne säga: ”Titta hur fint jag rör mig, min kropp är förbrukad, nu kan jag inte gå tillbaka. Nu kan jag se och höra er allihop samtidigt.”

Den natten hon gick bort vaknade Gordana av att hon hörde en knackning och kände en närvaro i rummet. Varje gång hon försökte somna om var det som att någon petade på henne och sa: ”Inifrån och ut, inifrån och ut.”

– Det tog två år för mig att förstå vad det betydde. Det börjar inifrån. Allt du känner och tänker kommer bli din verklighet.

– Om jag ler, ler verkligheten mot mig.

Det här är Gordana:

Ålder: 51 år.
Bor: I Malmö.
Familj: Maken Gregor och sonen Hubert.
Kontakt i Sverige: info@powertalk. se
Hemsida: www.powertalk.se
Twitter: @MyPowertalk
Facebook: Gordana Biernat

3 saker du kan göra för att höja din frekvens!

Morgonen: Sätt en intention för dagen. Ta på dig ”glasögonen” som hjälper dig att se världen utifrån din intention.

Dagen: Dagdröm. När du sänder bilder till din hjärna hur du vill att din verklighet ska vara så tror hjärnan på det.

Kvällen: Visa tacksamhet. Även om du haft en dålig dag så kan du lära dig något av dagen. Skriv ner tre saker du är tacksam för. Känner du att du inte har något, så skriv hur du önskar att din dag hade varit. Och glöm inte att förlåta varandra!

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.