Enkel medial övning: Få healing från Moder Jord

Anna-Lena Vikström hämtar kraft och energi från naturen. Prova hennes mediala övning, om du vill ha lite healing från Moder Jord!

Text: Anna-Lena Vikström
Foto: Getty Images

I Västerbottens inland där jag växte upp fanns en kunskap som bevarades i generationer och där olika mediala förmågor fördes vidare. Att vara sierska innebar att man kunde se det andra inte kunde se i den fysiska världen och som barn möttes jag av mycket respekt: ”Är det du som kan se?", frågade människor mig.

Meditation var inget som förekom, utan man sa att man ”kände efter”. En av de förmågor jag lärde mig som barn var att känna och ta kraft från naturen och heliga platser.

Så här kan du göra för att hämta kraft från naturen, Moder Jord, för att få helande.

Medial övning för healing:

  • Sätt dig på en plats i naturen där du kan sitta ostörd. Du kan göra detta inomhus också och tänka på en speciell sten eller ett träd som du tycker om.
  • Föreställ dig att du har ett energifält omkring dig som sträcker sig ut och omfamnar trädet eller platsen. Och stilla ditt medvetande. Känn efter vilka dofter du känner. Känn beröringen där du sitter. Lyssna till vilka ljud du hör.
  • Föreställ dig att du flyter in i platsen och blir ett med den.
  • Nu kan du tala till platsens själ och fråga vilka krafter just den platsen bär på. Du kan få healing av ett berg eller en sjö, av platsens ande, beskyddare, energifält eller vad man än vill kalla det.
  • Känn hur platsens unika krafter fyller dig. Om du är rädd, orolig eller stressad så finns det alltid ett träd eller en bäck som vill hjälpa dig.

Anna-Lena Vikström är fjärrskådaren, mediet och författaren som kan hitta försvunna saker. Anna-Lena jobbar nära änglarna och har förmågan att se auror. Läs mer på anna-lena.se

Läs även:

Anna-Lena Vikströms bästa änglatips: Kan användas i alla situationer

Örtexperten Sofie fann sin healingförmåga: ”En röst talade om exakt hur jag skulle göra”

Benny Rosenqvist: Medial utveckling kommer stegvis

Se vad Nära mer har skrivit om healing och övningar

 

Fler artiklar

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.