Karolina fick svar av Pierre Hesselbrandt: "Underbar bekräftelse att de vakar över barnen"

Ibland händer det att läsare som fått svar av våra medier hör av sig för att bekräfta det som förmedlats. I Nära nr 1, 2023,  skrev Karolina en fråga till Pierre Hesselbrandts spalt. För ett tag sedan skrev hon till Näras redaktion och berättade att det Pierre fick fram om hennes föräldrar på Andra sidan var klockrent!

Text: Redaktionen
Foto: Marie-Therese Karlberg

Från Fråga Pierre, nr 01, 2023:

En man skojar på värmländska

Hej Pierre! Jag har förlorat båda mina föräldrar i relativt ung ålder. Med andra ord så hann de aldrig se mina barn växa upp. Jag undrar om de finns med mig och barnen i vår vardag?

Med vänlig hälsning, Karolina

Pierre svarar:

Hej Karolina!

Jag mediterar och får till mig en mix som du får försöka bena ut. En man kommer till mig, som liknar John Lennon. Han gick ner i vikt och förmedlar att han inte har ont längre. Han kan vara Skorpion och så skojar han på någon dialekt som i tv-serien Ack Värmland eller som Mia Skäringer i Solsidan. Han togs emot på Andra sidan av en finska, säger han. Hon mår bra nu. Han visar bokstäverna T och M samt något med Torkel och en domkyrka, eller ett torn, som jag ej förstår. De vakar då och då över dina barn samt en sons barn, tycker jag att de menar. De har busat med tv:n och ditt hår samt en krok, eller är det ostkrok? Jag förstår inte det där. De visar kärlek, sedan tonar de bort igen. Hoppas att du förstår något av detta.

Omtankekram Pierre

LÄS ÄVEN: Marita fick svar av Pierre Hesselbrandt: Varenda detalj stämmer

 

Karolina skrev till Näras redaktion:

Hej!

I Nära nr 1, 2023 fick jag svar på min fråga till Pierre och min pappa kom fram. Min pappa var född och uppvuxen i Arvika men flyttade därifrån i tonåren. Så när han skulle skämta så kunde han plocka fram värmländskan.

Pappa var ganska lik John Lennon, speciellt i yngre år när han använde runda glasögon.

Han fick cancer och tappade vikt mot slutet, han hade väldigt ont, så det var skönt att höra att värken är borta nu.

LÄS ÄVEN: Mediet Liselotte kände när hennes pappa dog: ”Själen vet när det är dags att släppa taget”

Den finska kvinnan som tog emot honom på Andra sidan är min mamma, även hon gick bort i cancer. Hennes förnamn börjar på bokstaven T, hennes mellannamn på bokstaven M och hon bodde på Torkelsgatan i Uppsala, vilket Pierre förmedlade klockrent (Torkel och domkyrka).

Det var också skönt att få veta att pappa och mamma även vakar över min bror och hans barn.

Jag har blivit väckt av att tv:n i vardagsrummet slås på och av, av sig själv. Någon har pillat mig i håret och kroken kan jag också relatera till. Barnen säger ofta att det spökar här hemma och min dotter säger att hon sett en gestalt på övervåningen. Inte helt omöjligt att morfar hälsar på från Andra sidan ibland.

Tack för en underbar bekräftelse för att de vakar över barnen.

Med vänlig hälsning Karolina

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.